Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'e Özel Araç Savaşı Odaklı Hardware: Rivals Duyuruldu


     2002 yılında PlayStation 2 üzerindeki ilk online deneyimlerden bir tanesini oyunculara sunan Hardware: Online Arena'yı hatırlıyor musunuz? Sony Network Entertainment bünyesindeki Devam oyunu Connected Content Group, yıllar sonra serinin devam oyunu Hardware: Rivals'ı duyurdu.
 
     Serinin ana dinamiklerini koruyan ve yine araç savaşlarına odaklanan Hardware: Rivals, PlayStation 4'ün gücünü arkasına alarak bir sürü yenilik sunmayı amaçlıyor. Bolca harita, oyun modu ve etkinlikler barındıracak olan oyunda birden fazla araç tipi bulunacak. Hızlı saldırı araçlarıyla özel silahları almak daha kolay ancak saldırıya açık olacaksınız. Tanklarda ise tam tersi şekilde ateş gücü olacak ancak çevikliğiniz olmayacak. Ayrıca araçlarınızı istediğiniz renge boyayabileceksiniz.
 
    Karşınızda Hardware: Rivals'ın duyuru videosu:

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS Blog Hardware: Rivals hardware: online arena sony sony network entertainment Vehicle combat exclusive Connected Content Group video trailer announcement
Fallout 4'te Güçlü Olmanın Getirileri Bu Eğlenceli Videoda (Türkçe Altyazılı) GTA Online'ın Freemode'una Pek Çok Etkinlik Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheLuBu

27.1.2016 10:17:55

0
Playstation bölümünde ana konusuda yok açmak lazım.

rambocuk

10.9.2015 18:32:07

0
ps plusa oyun çıktı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hardware: Rivals
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız