Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 için Öne Çıkan Spor Oyunları

 
 
PS4'te yeni bir dünyayı ziyaret etmenize veya çevrimiçi arkadaşlarınızla eğlenmenize olanak tanıyan geniş çaplı oyun kataloğu yer alıyor. Türü seven oyuncular için de çok sayıda spor oyununu da bünyesinde barındırıyor. Bu oyunlarla beraber hayalinizdeki takımını kurabiliyor bunun yanı sıra arkadaşlarınızla mücadele edebiliyorsunuz.
 
PlayStation 4 konsolunun 2013'te piyasaya sürülmesinden bu yana birçok spor oyunu yayınlandı ve gelişme gösterdi. İşte sizler için derlediğimiz PS4 için öne çıkan spor oyunları:
 
1- EA Sports UFC 4
 
 
 
Dövüş oyunları oynamayı seviyorsanız, Electronic Arts'ın piyasaya sürdüğü EA Sports UFC 4 tam size göre. Grafikler, ayrıntılara gösterilen özen ve olağanüstü hareketler, gerçek hayattaki dövüş fiziğini ustaca yansıtıyor. Ek olarak oyunda yer alan kariyer modu, dövüşçünüzü ağırlık sınıfının yükselen aşamalarında takip ettiğiniz ve kariyerini yükseltmeye yardımcı olduğunuz bir moddur. 
 
EA Sports UFC 4, Electronic Arts tarafından 14 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Ayrıca şuanda PS Store'da 599?'ye satılmaktadır.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
EA SPORTS UFC 4'te olduğunuz dövüşçü dövüş tarzınız, başarılarınız ve kişiliğiniz ile şekillenir. Tüm modları kapsayan birleştirilmiş bir ilerleme sistemiyle karakterinizi geliştirin ve özelleştirin.

Yeni Kariyer Modunda bilinmeyen amatör bir oyuncudan UFC yıldızına dönüşün. İki yepyeni ortam olan The Kumite ve The Backyard'da dövüş sporlarının kökenlerini keşfedin veya tartışmasız şampiyon olmak için yeni Blitz Savaşları ya da Çevrimiçi Dünya Şampiyonalarında dünyaya meydan okuyun.

Oyun sırasında, saldırmak üzere sıkıştırma kombinasyonları daha hızlı tepkili ve özgün bir ayakta oyun deneyimi sunarken, yenilenmiş indirme ve zemin mekanikleri dövüşün bu önemli aşamalarında daha fazla kontrol sağlar.

EA SPORTS UFC 4'ü nasıl veya nerede oynadığınız fark etmeksizin her dövüşün merkezinde "siz" olursunuz.
 
- Akıcı yakın dövüş kontrolü: UFC 4, Gerçek Oyuncu Hareketi Teknolojisini (RPM Tech) 'yakın dövüş' sanatıyla harmanlayarak pozisyon alma ve fiziksel durum ile akıcı bir deneyim yaratıyor.

- İndiriş hareketi: UFC 4, RPM Tech'i indiriş oynanışıyla da buluşturuyor. Çok sayıda yeni indiriş animasyonu sayesinde oyuncular, kullanıcı kontrolü ve dövüşçü özellikleriyle yönlendirilen daha fazla sonuçla karşılaşacaklar.
 
- Yıkıcı yere çalma hareketi: Yerden önemli hasar vermenin yollarını bulmak, UFC'nin kendine has özelliklerinden biri hâline geldi. Yere çalma hareketi ile UFC 4, size farklı senaryolarda daha fazla kontrol imkânı sunarken, dövüşçünüzün hücumda kullanabileceği daha fazla harekete, kendi pozisyonlarını seçmeye olanak tanıyor. Dövüşçünüzün savunmadayken kafa hareketi ve doğru zamanda karşı hücum gibi unsurları daha fazla kullanmayı sağlıyor.
 
* UFC 4'e eklenen yeni mekânlar: 
- Arka bahçeye çıkın ya da Kumite'nin hikâyeli geleneğini gerçekleştirin. Her ikisi de UFC 4'ün yepyeni mekânlarında mümkün. Ayrıca UFC Apex ve Action Avenue'da dövüşün. İster arka bahçedeki dövüşçü ister yeraltı dövüşçülerinden ilham alın, dövüş tarzınız bu yeni ve sürükleyici ortamlarla şekillenecek. 
 
* Oyun içi eklentiler:
- UFC® 4 - Bruce Lee Hafif Sıklet: Tüm zamanların en ikonik dövüş sanatları ustasıyla Octagon™'a çıkmaya hazır mısınız? Karma Dövüş Sanatlarının büyük ustası Bruce Lee ile dövüşün! Ustalığını UFC’nin Hafif Sıklet klasmanındaki en iyi dövüşçülere karşı test edin.
 
- UFC® 4 - Bruce Lee Horoz Sıklet
 
- UFC® 4 - Bruce Lee Tüy Sıklet
 
- UFC® 4 - Bruce Lee Welter Sıklet

- UFC® 4 - Tyson Fury: Gypsy King geldi. Boks dünyasının devi Tyson Fury olarak dövüşün. Octagon™’da dövüşürken cüssesini, gücünü ve alışılmışın dışındaki tarzını kullanarak rakiplerinizi nakavt edin.

- UFC® 4 - Backyard ve Kumite Özelleştirme Paketleri: Dövüşçünüze hem Kumite’den hem de avlu dövüşçülerinden ilham alınan ekipmanları ve kıyafetleri giydirin. Şu özelliklere erişin:
Kumite Gladiator Shorts
Kumite Cobra Shirt
Rope Gloves
Cobra Mask
Kumite Necklace
Jean Print Shorts
Backyard Camo Shirt
Backyard MMA Gloves
Skull Cap
Gold Chain
 
- UFC® 4 - Bruce Lee Bundle
 
- UFC® 4 - Fighter Bundle: Boksun en iyi ağır sıkletçilerinden ikisi olan Anthony Joshua ve Tyson Fury ile dövüşün. Ayrıca, dövüş sanatları efsanesi Bruce Lee ile tüm sıkletlerde dövüşebileceksiniz.

- UFC® 4 - Premium Starter Bundle: Kumite efsanesi, binlerce karma dövüş sanatı ustasına ilham kaynağı oldu. Aynı gelenekten ilham alan özel görünüş ögelerini açın ve 2.200 UFC Points elde edin. Bu ürün yalnızca bir kez satın alınabilir.
İçindekiler:
2.200 UFC Points
x2 Gi Pants (Siyah ve Yeşil)
x2 Gi Top (Siyah ve Yeşil)
x1 Rope Gloves (Siyah ve kırmızı desenli)
Ninja Mask (Siyah)
Özel Kumite Oyuncu Kartı Arka Planı
 
- UFC® 4 - Starter Bundle: EA SPORTS™ UFC® 4 deneyiminize çarpıcı bir başlangıç yapın. Bu görünüş seti, üstündeki kıyafet ne olursa olsun dövüşe hazır olan avlu dövüşçülerinden ilham alınarak yaratıldı. Bu ürün yalnızca bir kez satın alınabilir.
İçindekiler:
500 UFC Points
x1 Jean Shorts (Siyah)
x2 Tank Tops (Siyah ve Kamuflaj)
Özel Backyard Oyuncu Kartı Arka Planı 
 
- UFC® 4 - Tyson Fury & Anthony Joshua Bundle: Tyson Fury ve Anthony Joshua dövüşçü paketiyle boksun en iyi ve en acımasız dövüşçülerinden ikisini açığa çıkarın.
2- FIFA 22
 
 
 
EA Sports'un FIFA serisi, 1993 yılında ilk oyunu FIFA International Soccer ile başladı. Hala en iyi spor oyun serilerinden biri olarak kabul edilse de, FIFA birkaç yıldır heyecandan yoksun kaldı ve oyuncuları yeni bir deneyim için yalvarmaya başladı. Yeni ve geliştirilmiş oyun mekaniği, daha ayrıntılı bir kariyer modu, yeni FIFA Ultimate Team (FUT) sezon hedefleri , geliştirilmiş VOLTA Football, dünyanın dört bir yanından 17.000’den fazla futbolcu, 700’den fazla takım, 90’dan fazla stadyum ve 30’dan fazla lig ile dünyanın oyununu oynayın.
 
Artık gelişmiş yapay zekası sayesinde oyuncular daha çok gerçek hayattaki insanlar gibi tepki veriyor. Hareketleri daha gerçekçi, duyguları da öyle. Oyuncuların sadece dakikalar kaldığında ve takımın kazanmak için bir gol daha atması gerektiğinde endişeli hale geldiğini görebilirsiniz. Kalabalık ve hava koşulları da daha gerçekçi, sanki stadyumdaymışsınız gibi hissettiriyor. 
 
FIFA 22, yayıncı EA Swiss Sarl tarafından 1 Ekim 2021 tarihinde PS4 için piyasaya sürülmüştür. Ek olarak şuanda PS Store'da 700?'ye satılmaktadır.
 
OYUN MODLARI:
 
Kariyer Modu– FIFA 22’de hem teknik direktör hem de oyuncu olarak hayallerinizi yaşayın. FIFA’daki en yeni kulübü kurun, formalarınızı tasarlayın, stadyumunuzun tarzını belirleyin ve seçkinler arasında mücadele etmek ya da alt klasmanlardan başlayıp takımınızı zafere taşımak arasında seçim yapın. Ya da ilerlemenizi, başarıya ulaşmanızı ve Pro’nuzun oyundaki yolculuğunu yaşamanızı sağlayan daha sürükleyici Oyuncu Kariyeri modunda oyuncu olarak becerilerinizi test edin.

VOLTA FOOTBALL– VOLTA FOOTBALL’da sokaklara geri dönün. Bir oyuncu oluşturun, ekipmanlarınızı seçin ve dünyanın dört bir yanındaki sokak futbolu sahalarında tek başınıza ya da takımınızla tarzınızı yansıtın. Yeniden tasarlanan oynanış ile top becerilerinizin karşılığını alın ve VOLTA FOOTBALL’da oynadığınız her moddaki tüm ödülleri kazanmak için TP kazanmanıza imkan tanıyan yeni sezon ilerlemesi sistemiyle yeni ekipmanları açarak her sezondaki özel konumlarda yer alan eşsiz etkinlikleri oynayın.

FIFA Ultimate Team– FIFA’nın en popüler modu olan FIFA Ultimate Team’e dahil olun. Futbol dünyasındaki binlerce oyuncuyla hayalinizdeki kadroyu kurun, özel formalar, armalar ve iz bırakabileceğiniz bir FUT Stadyumu ile kulübünüzü hem saha içinde hem de saha dışında kişiselleştirin ve takımınızla yapay zekaya veya FUT Topluluğundaki diğer oyunculara karşı sahaya çıkın. Ayrıca, en unutulmaz futbolcuların sahaya dönmesini sağlayacak yeni FUT Kahramanlar ile oyunun en unutulmaz oyuncularını tekrar karşılayın.

Eşsiz Özgünlük– İkonik UEFA Champions League, UEFA Europa League, yepyeni UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander ve daha birçoğu gibi dünyanın en büyük müsabakalarında boy gösteren en büyük oyuncularla oynayın!
 
3- Madden NFL 21
 
 
 
Uzun süredir devam eden popüler Madden NFL serisinin en son oyunu, serinin en iyilerinden biri olmayabilir, ancak kadro yönetimi, iyileştirilmiş senaryo altyapısı ve haftalık stratejiyi içeren yepyeni Franchise modu özelliklerini içeriyor. 
 
Birleştirilmiş ilerleme ile, avatar ilerlemesini ve oyuncu sınıfını Face of The Franchise ve The Yard'da paylaşın. Bir ilk olarak Ultimate Team'de devre arasında Superstar X-Factor yeteneklerini ayarlayın.

Madden NFL 22 Franchise modundaki yepyeni Keşif özelliğiyle bir sonraki harika NFL süper starını keşfedin. Keşif ekibinizi görevlendirin, yeni yeteneklerinizi sıraya dizin ve Draft Day için hazırlanın.
 
Madden NFL 21, yayıncı EA Swiss Sarl tarafından 12 Ağustos 2021 tarihinde PS4 için piyasaya sürülmüştür. Ek olarak şuanda PS Store'da 700?'ye satılmaktadır. Ayrıca Madden NFL 22 MVP Edition eklentisini satın alarak şu içeriklere erişebilirsiniz: Face Of The Franchise ve The Yard: 10. Seviyede Açılan ve Tom Brady Ekipman Kapsülü İçeren Genel Oyuncu Sınıfı 
 
Oyun özellikleri:

- Dinamik Maç Günü:
Madden NFL 22'nin Dinamik Maç Günü tüm oyun modlarında oynanışa etki eder. Madden deneyimi, oyun ilerlemenize ve gerçek NFL maçlarından alınan Yeni Nesil İstatistiklere göre sezon boyunca değişecektir.

-Yeni nesil istatistikler yıldız odaklı yapay zeka:
Yeni Nesil İstatistikler Yıldız Odaklı Yapay Zeka, şimdiye kadarki en akıllı oynanış deneyimini sunmak için Maç Günü Atmosferi ile birleşiyor. Tümü gerçek hayattaki verilerle desteklenmekte olup oyuncu ve takım eğilimlerini benzer şekilde aktarmak için geliştirilmiştir.

- Maç günü atmosferi:
Maç günü atmosferi, gerçekçi stadyum ortamlarında oynamanızı ve her maç gerçek hayattaki iniş ve çıkışları deneyimlemenizi sağlar. Her NFL stadyumundaki Ev Sahibi Avantajı düzenlemeleri, yeni saha içi tepkileri ve oyuncu kişilikleri oyuna derinlik katar ve tempoyu etkiler.

- Franchise:
Oyuncu, koç veya kulüp sahibi olarak bir NFL Hanedanlığı kurun. Kadroya yeni isimler katın ve yönetin, koç ekibinizin özel yetenek ağacını yükseltin ve antrenman tekrarlarını düzenleyin. İyileştirilmiş senaryo altyapısı her Franchise sezonunun birbirinden farklı olmasını sağlayacaktır.
-Kadro yönetimi ve yetenek ağaçları
-Gelişmiş sezon motoru
-Haftalık strateji

Birleştirilmiş İlerleme:
-Face of The Franchise ve The Yard'da geçerli avatar ilerlemesi
-Yeni oyuncu sınıfları
 
4- NBA 2K22
 
 
 
Basketbol simülasyonları son zamanlarda oyuncular için oldukça sevilen bir türdür. Çarpıcı sunum, muhteşem saha içi aksiyon ve gerçek hayatta özelleştirilmiş oyuncular ve takımlarla, NBA 2K22'yi saatlerce oynarken eğleneceksiniz. Gerçek NBA ve WNBA ortamlarında geçmişten ve günümüzden yıldızlarla kendi profesyonel basketbol yolculuğunuzu yaşayın. Güncel kadrolar ve mevcut tarihi takım seçenekleriyle NBA 2K22'nin MyTEAM, MyCareer, MyGM ve MyLEAGUE gibi klasik oyun modlarını oynayın.
 
 
NBA 2K22, yayıncı 2K tarafından 10 Eylül 2021 tarihinde PS4 için piyasaya sürülmüştür. Ek olarak şuanda PS Store'da 599?'ye satılmaktadır.
 
BASKETBOLLA DOLU BİR DÜNYA
NBA 2K22 tüm basketbol evrenini karşına getiriyor. Orijinal takımlar ve oyunculara karşı gerçek NBA ve WNBA ortamlarında HEMEN OYNA. MyTEAM'de günümüzün yıldızları ve geçmişin efsaneleriyle kendi rüya takımını kur. MyCAREER ile kendi profesyonel oyunculuk yolculuğuna çık ve NBA'e yükselme deneyimini yaşa. MyGM ve MyLEAGUE ile güçlü bir Yönetici olarak yönetim yeteneklerini sına. NBA 2K22 ile herkes her yerde basket oynayabilir.

OYUNUNU GELİŞTİR
Yeni taktiksel saldırı, elden geçirilmiş savunma ile birleşiyor ve çok daha rekabetçi ve sürükleyici bir NBA 2K22 deneyimi sunuyor. Beceriye dayalı top sürme, atış yapma, smaç basma ve alley-oop'lar ile hareketlerini geliştirirken sahanın diğer ucundaysa rakiplerine aman vermeyen yeni blok ve savunma hamleleriyle karşı koy.

YELKENLER FORA
PC için geliştirilen yepyeni 2K22 Neighborhood'da yolcu gemisiyle açık denizlere yelken aç. İdeal MyPLAYER'ını oluştur, seviye atlayarak ödüller kazan ve hem oyununla hem tarzınla kendini yansıt.

RÜYALARININ TAKIMI
NBA fantezi basketbol rekabetinin doruk noktası NBA 2K22 MyTEAM'de kartları topla, yeni kartlar yarat ve oyuna kendini kaptır. NBA yıldızlarıyla ve her dönemden efsanelerle hayallerindeki kadroyu oluştur, MyTEAM deneyimine her sezon eklenen özelliklerle oyunun kurallarını değiştiren evrimi yaşa.
 
5- Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2
 
 
 
Kaykay oyunu seviyorsanız bu oyun tam size göre. Tony Hawk's Pro Skater ve Tony Hawk's Pro Skater 2'nin tamamen yeniden düzenlenmiş sürümleriyle sıfırdan yeniden oluşturulmuş epik bir koleksiyonda oyuna katılın. Çağı tanımlayan müziklerden kombolarınıza eşlik ederken efsanevi Tony Hawk olarak kayın. Tüm orijinal oyun modları sizi bekliyor, kafa kafaya yerel iki oyunculu modların yanı sıra dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı rekabetçi çevrimiçi oturumlara izin veriyor. Yeni nesil patenciler ve içerik oluşturucuların bir parçası olarak kaykay sınırlarını aşın ve kendi tarzınızı gösterin.
 
Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2, yayıncı Activision Blizzard tarafından 4 Eylül 2020 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da 279?'ye satılmaktadır.
  
Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2'ye gelen yenilikler:

-Cross-Gen Deluxe Paketi:
Cross-Gen Deluxe Paketi'ni satın alın ve orijinal profesyonel dönemin geleneksel tarzıyla kayın. Powell-Peralta® şirketinin kendi gizli hareketleri ve kaykayları ile "The Ripper" karakterinin yanı sıra Tony Hawk, Steve Caballero ve Rodney Mullen'ın özgün retro 80'ler dönemi kıyafetlerini ve Create-A-Skater modu için özgün retro içeriği sunar.

-Yeni kaykaycılar:
Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2, ekibe eklediği sekiz yeni kaykaycıyla geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği bir araya getiriyor. Aori Nishimura ve Lizzie Armanto gibi kaykaycılar kendilerine has stil ve özel hareketleriyle profesyonellerden oluşan efsanevi bir ekipli birlikte kaykay yapacak.
 
Oyun özellikleri

- İnanılmaz hareketler
Tony Hawk’s™ Pro Skater™ serisinin simgesel sürüş sistemi ile inanılmaz hareket komboları yapın.
 
- Tarzınızı oluşturun
Geliştirilmiş Create-A-Park ve Create-A-Skater özellikleri ile tarzınızı ve yaratıcılığınızı konuşturun.

- Çevrimiçi rekabet edin
Oturumlarınızı çevrimiçine taşıyın ve Çok Oyunculu modlarda ve liderlik sıralamalarında dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla rekabet edin.

Kaykay sürme sınırlarını aşın, tarzınızı konuşturun ve Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2 ile yeni nesil kaykaycıların ve içerik üreticilerin bir parçası olun.

THPS 1 + 2'nin farklı bir sürümü de bulunmaktadır:

a. Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2 - Deluxe Edition:

- The Digital Deluxe Edition'a tüm Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2 oyunu, Powell-Peralta®'dan "The Ripper" kaykaycısı, Tony Hawk, Steve Caballero ve Rodney Mullen için retro kıyafetler ve Create-A-Skater (Kaykaycı Yaratma) modu için benzersiz retro içerik dâhildir.
 
Oyun içi eklentiler:
 
- Tony Hawk™’s Pro Skater™ 1 + 2 - United Paketi: Kaykayda tarzını konuştur ve güzel bir amaca destek ol. United Paketi, Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2'de Create-A-Skater (Kaykaycı Yaratma) karakterin için özel bir kıyafet takımı, kaykay tahtası gövdeleri ve aksesuarlar içerir. Her eşya, kaykaycının öne çıkmasını sağlayacak benzersiz bir 'United' batik deseni veya kamuflaj deseniyle tasarlandı.

United Paketi, Create-A-Skater (Kaykaycı Yaratma) karakterin için bir kıyafet takımı, kaykay tahtası gövdeleri ve aksesuarlar içerir. Bu özel eşyanın satışından elde edilecek gelirin  en az %60'ı Call of Duty Endowment'a bağışlanacak. Endowment, ABD ve Birleşik Krallık'taki gazilerin çalışma şartlarının iyi olduğu memurluk pozisyonlarında iş bulmalarını sağlayan Birleşik Krallık genelindeki kayıtlı hayır derneklerine ve ABD'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara* mali destek oluyor. 
 
6- Everybody’s Golf
 
 
Golf oyunu için zorlayıcı kontrolleri olmayan oyun arıyorsanız bu oyun tam size göre. Everybody’s Golf, sadece birkaç düğmeye basarak oynamanıza izin veriyor. Avatarınızı özelleştirin ve günlük turnuvalarda veya dört kişiye kadar yerel çok oyunculu modda kendinizi gösterin. Zorluklar arasında, bir golf arabasıyla sahada gezinebilir, balık tutmaya gidebilir ve koleksiyon arayabilirsiniz. 
 
Everybody’s Golf, yayıncı Sony tarafından 30 Ağustos 2017 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ek olarak PS Store'da 2 hafta sürecek %63 indirim ile 129?'ye sahip olabilirsiniz.
NOT: Everybody's Golf için çevrimiçi sunucular 30 Eylül 2022'de kapatılacak. Tüm çevrimiçi özellikler (çevrimiçi çok oyunculu modlar dahil) o gün devre dışı kalacaktır. Tek oyunculu çevrimdışı modlarda oynayabilecek ve oyunun keyfini çıkarmaya devam edebileceksiniz.
 
-Kendi tarzınızla oynayın.
-Fantastik bir eğlence ve saha oyunları için arkadaşlarınızla birlikte kapışmaya başlayın.
-Golfçünüzü oluşturun, golf sopanızı kapın ve kontrolleri öğrenmek için sopa sallama yeteneklerinizi kolaylıkla geliştirin.
-Açık saha boyunca yolları kat etmek için golf aracınıza binin ya da golf delikleri arasında iyi bir nokta bulmak için göletlerin yakınlarında takılın.
-Çevrimiçi olarak topu deliklere atın ve sayılar kazanın ya da karşılaşmalarda, turnuvalarda, görevlerde ve mini oyunlarda tek başınıza mücadele edin, her atışınızla yeni sırları keşfedin.
-Bu, herkes için eğlencenin, kahkahanın ve heyecanın bol olduğu bir golf oyunu.
-4 oyunculu çevrimdışı karşılaşmalarda ya da sınırsız sayıda çevrimiçi oyuncuya karşı sayılar kazanın.
-Bir golfçünün hayatını yaşayın, kıyafetlerini özelleştirin, istatistiklerini izleyin ve yeni özelliklerin kilidini açın.
-İncelikle topu deliğe sokma, falso verme ve sopa savurma teknikleriniz üzerinde çalışın ve kontrolleri kolaylıkla öğrenmek, tekniklerinizde daha da ustalaşmak için yeteneklerinizi geliştirin. 
 
Oyun içi eklentiler:
 
-Everybody’s Golf Karakter Kutusu Genişletme 1: Daha fazla golf efsanesi yaratmak için bu genişletme setine sahip olun. Hayal gücünüzü serbest bırakın, hem golfçülerinizin hem de en sevdiğiniz oyun içi karakterlerin görünümünü, giysilerini ve oyun tarzlarını özelleştirin. Bu genişletme setinde sekiz ilave karakter kutusu yuvası bulunur. 
-Everybody’s Golf Karakter Kutusu Genişletme 2
-Everybody’s Golf Karakter Kutusu Genişletme 3
-Everybody’s Golf Karakter Kutusu Genişletme 4
-Everybody’s Golf Karakter Kutusu Genişletme 5
-Everybody’s Golf Özel Biletler x10: Bu 10 adet tek kullanımlık Özel Bilet Setiyle golf sopalarınızı yükseltebilir ya da onarabilir, hatta vuruş sesinizi bile değiştirebilirsiniz. Bu bilet karşılıında oyun içi mağazadan 10 Sapma Madalyası da alabilir, Toprak Savaşları oyun modunda kullanabilirsiniz. 
-Everybody’s Golf Özel Bilet x1
-Everybody’s Golf Özel Kulüp Seti 1: Hayalinizdeki golf sopası setiyle hemen bugün vuruş yapmaya başlayın. Kişisel oyun tarzınıza uygun mükemmel seti yaratmak için her sopanın set parametrelerini yükseltebilirsiniz.
*Sopalarınızı oyun içi Sopa Atölyesinde ya da PlayStation™Store'dan alınabilen Özel Bilet oyun eklentisiyle yükseltebilirsiniz.
*Özel Sopa Setleri oyunda üç kez, PlayStation™Store'dan iki kez alınabilir.
*Özel sopa setini kullanmak için 7. Rütbeye ulaşmalısın.
-Everybody’s Golf Özel Kulüp Seti 2
 
7- OlliOlli World
 
 
 
Şimdiye kadarki en tuhaf yan kaydırma kaykay macerasına hoş geldiniz! OlliOlli World ile serideki en büyük, en hoş oyun haline getiren yeni erişilebilirlik seçenekleri var.  
Roll7 tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından yayınlanan, karakterinizi istediğiniz canlı ve çılgın şekillerde özelleştirirken, üzerinde kaymak için birçok renkli yeni seviye var. Gnarvana görevinde mistik paten tanrılarını keşfetmek için paten döndürün, numaralar sergileyin ve havaya yükselin.
 
OlliOlli World, kendine has bir tarza sahip, cesaret isteyen yeni bir kaykay, aksiyon platform oyunudur.
 
OlliOlli World, TAKE-TWO INTERACTIVE tarafından 8 Şubat 2022 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da 285?'ye satılmaktadır.
 
Görevleri, mücadeleleri tamamlarken ve yol boyunca yeni arkadaşlar edinirken keyifli ve garip bir dünyada gezintiye çıkın.

OlliOlli World'un kendine has oynanışına alıştıkça erişilebilirlik, derin ve oyuncuya özgürlük sunan oynanışını deneyimleyin.

OlliOlli World, BAFTA ve birden fazla ödül kazanmış bağımsız stüdyo Roll7’nin çok beğenilen OlliOlli serisinin üçüncü oyunu oldu.
 
*Radlandia'ya hoş geldiniz!
İlginç karakterler ve keşfedilmeyi bekleyen canlı bölgelerle ağzına kadar dolu yemyeşil bir paten ütopyası üzerinde bir gezintiye çıkın.
Yeni yollar, yepyeni yan görevler, radikal ödüller ve destansı numaralarla Inflatable Alley’de hünerlerinizi sergileyin ya da keşfedilmeyi bekleyen Los Vulgas'ı kasıp kavurun. Özenle seçilmiş IDM ve electronica parçalarıyla hepsi mükemmel şekilde elden geçirildi.
 
*Kendi seviyenizde oynayın
Pürüzsüz bir sürüş sağlayan oynanışıyla süper sıkı kontroller bir araya geldi. Profesyonel değil misiniz? Endişelenmeyin – OlliOlli World sizi kolları açık bir şekilde karşılıyor, yeni oyuncuların sokakları yıkmasına ve kaldırıma yüzünüzü çarpma korkusu olmadan müthiş manevralar yapmanıza olanak tanıyor.
Hazır olduğunuzda sanal alan modunda milyonlarca benzersiz seviyeyi keşfederek bir sonraki seviyeye geçin, rakiplere karşı çevrimiçi rekabet edin ve 100'den fazla numarayla derinlemesine bir kombo sisteminde ustalaşın.
 
*İfade özgürlüğü
Radlands’ın destansı paten cennetinde gezinin ve karakterinizin görünüşünü, numaralarını ve stilini özelleştirmenize izin veren özel ödüllerin kilidini açmak için yeteneklerinizi kanıtlayın.
Parmak arası terliklerle mi kaymak istiyorsunuz? Hiç sorun değil. Yabanarısı tulumu mu giymek istiyorsunuz? Tamam o zaman... sorgulamıyoruz. OlliOlli World’ü oynamak istediğiniz sürece her şey mümkün!
 
Oyun içi eklentiler:
 
*OlliOlli World Expansion Pass*
 
OlliOlli World Genişletme Bileti, indirimli bir fiyatla birlikte sunulan iki oyun genişletmesini içerir. Yeni oyun mekaniklerinde ustalaşarak Gnarvana görevinde ilerle, yeni biyomlar keşfet ve çılgın karakterlerle tanış. Büyük ilgi gören OlliOlli World oyununda kendi akışını bulmak için Genişletme Biletiyle yolculuğa devam et.

- OlliOlli World: VOID Riders. Aşırı havalı uzaylılar, liderleri Nebulord için Radlandia'dan kaykay numuneleri toplamayı planlıyor. Bir uzaylı ana gezegeni olan V.O.I.D.'e girmeye hazırlanacağın VOID Riders ile birlikte yepyeni, ilginç mücadeleler ve uzay çağı ekipmanları geliyor. 
- Tamamen yeni bir biyom, seviyeler, karakterler, oynanış ve özelleştirme unsurlarının bulunduğu ikinci hikaye genişletmesi de 2022'nin sonlarına doğru yayınlanacak.
- "Yakın Temas Kaykay Tahtası"
Genişletmeleri oynamak için OlliOlli World oyunu gereklidir. Lütfen aynı ürünü iki defa satın almamak için dikkatli ol. 
 
*OlliOlli World: VOID Riders*
 
Beni liderine götür – OlliOlli World'ün ilk genişletmesinde BOŞLUK Kaykaycıları geliyor! Sair’Rah, Khehvyn ve Pftangxi adlı aşırı havalı üç uzaylı, Radlandia'ya geldi; amaçları yüce Nebulord'a sunmak için kaykay numuneleri toplamak. Bir uzaylı biyomu olan V.O.I.D.'e girip keşfetmeye hazırlanacağın OlliOlli World: VOID Riders ile birlikte yepyeni, ilginç mücadeleler ve uzay çağı ekipmanları geliyor.

Karla örtülü Cloverbrook'ta ilerlerken, Gün Işığı Vadisi'nde kayarken ve müthiş Burntrock'ı ziyaret ederken kendini akışta hissedeceksin. Yeni çekici ışın mekaniği sayesinde artık Radlandia'da ilerlerken uzaylılar tarafından kaçırılabilirsin. İnişini güzelce tamamla ve uzaylılardan ilham alarak geliştirdiğin tarzınla Nebulord'u etkile; belli mi olur, belki de favori uzaylı kaykaycısı sen olursun! OlliOlli World'ün sıradaki olağanüstü macerasında uzayın en havalı köşelerine kick-flip yaparak gir.

VOID Riders, BAFTA dâhil pek çok ödül kazanan Roll7 stüdyosunun hazırladığı başarılı OlliOlli World oyununun iki genişletmesinden ilkidir. 
 
Ana Özellikler:
- V.O.I.D.'e gir: Dünya dışı dostlarınla çeşitli seviyelerde kaykayınla ilerle ve Gün Işığı Vadisi, Cloverbrook ve Burntrock'ın yepyeni yanlarını deneyimle. Uzaylı arkadaşın kaykay numuneleri (ve inek numuneleri) toplarken BOŞLUK Kaykaycıları'nın ana gezegeni olan V.O.I.D.'in kilidini açmak için yoluna çıkan engelleri aş.

- UFO Görüldü: "Yer çekimine meydan okumak", VOID Riders'da yepyeni bir anlam kazanıyor. Sen de dâhil olmak üzere yoluna çıkan her şeyi çekip kaldıran devasa ışıklarla karşılaşacaksın! Çekici ışına girmeden önce kaykayına tutun ve hareketlerini bir sonraki seviyeye taşı. Başarılı olursan yer çekiminin olmadığı bu ortamdan faydalanarak daha da havalı hareketler yapabilirsin. Bu fırsatları kaçırırsan eşi benzeri görülmemiş bir şekilde çakılıp kalma riskin var. Denemeye cesaretin var mı?

- Ekstra-boyutsal Kişiselleştirme: Uzaylı sokak tarzı kıyafetlerinden inek kostümlerine kadar çeşit çeşit bir sürü müthiş görünümle gerçek karakterini göster. Eşsiz kombinler, yepyeni ifadeler ve havalı hareketler ile kendi bilim kurgu tarzının sınırlarını aşabilmen için bir sürü yeni özelleştirme seçeneği var.

- OlliOlli World: VOID Riders, ayrı olarak ya da OlliOlli World Genişletme Bileti veya World Rad Edition ile birlikte satın alınabilen ilk genişletmedir. Genişletmeleri oynamak için OlliOlli World oyunu gereklidir. Lütfen aynı ürünleri iki defa satın almamak için dikkatli ol. 
 
8- Gran Turismo Sport
 
 
 
Gran Turismo: Sports, Polyphony Digital ve Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen bir simülasyon yarış oyunudur. 177 araç ve 19 lokasyon ile gerçekçi sürüş deneyimi sunuyor. Oyuncular ayrıca çevrimiçi FIA Şampiyonasına katılabilirler. 
 
Gran Turismo Sport, Polyphony Digital Inc tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da 179?'ye satılmaktadır.
 
 
Ödüllü seri, ilk kez PlayStation 4'te hızlanıyor ve nabzınızı gerçekten atmanız için sizi büyük bir heyecana hazırlıyor.

Direksiyonu FIA (Federation Internationale de l'Automobile) ile paylaşan Polyphony Digital, herkesin keyifle oynayabileceği ve erişilebilir bir oyun tasarladı.  

İki kişilik oynanabilen çevrimiçi şampiyona için kemerlerinizi bağlayın:
Nations Cup'ta ülkenizi temsil edin. Gerçek otomobil dünyasının bir parçası olarak tanınan oyununda tarihi bir zafer elde edebilir misiniz?

Ana Özellikler:
 
*Gerçek arabalar
-Her araç, dikkat çekici ayrıntılarla dijital olarak yeniden oluşturuldu. Farların iç yapısından koltukların dikişlerine kadar, Polyphony Digital Inc. ekibi önemli bir işe imza attı.
Bu oyun serisi, tüm sürüş tutkunlarına hitap eden ve hem rekabet hem de üretim araçları dahil olmak üzere 174'ün üzerinde araçtan oluşuyor.

*Orijinal arabalar
-Vision Gran Turismo, dünyanın otomobil üreticilerinin araba tasarlamalarına ve onları Gran Turismo 6'nın sanal dünyasında hayata geçirmelerine olanak sağladı. Bu proje Gran Turismo Sport'ta devam edecek.

*Sürüş
Artık gerçek bir araba sürüyorsunuz, oyunda kullandığınız aracı kontrollere artan derinlik ile kontrol edebileceksiniz. Yeni fizik motoru önemli ölçüde gelişti ve hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için daha kullanışlı hale geldi.
Frene basmak ve viraja girmek gibi temel beceriler artık öğrenilebilir.

*Parçalar
Nürburgring Nordschleife (North Loop) dahil olmak üzere önceki Gran Turismo oyunlarında yer alan birçok yarış pistinin popülaritesi üzerine inşa edilen Gran Turismo Sport'ta seride ilk kez görünen bir dizi yeni pist olacak. Bunlar arasında efsanevi “Tokyo Otoyolu” ve “Kuzey Isle Yarış Pisti” olarak adlandırılan yarım millik oval yol bulunmaktadır.
Gran Turismo Sport'ta, sürücüleri Japon metropolünden Meksika-Amerika sınırına kadar her yere götüren 40'tan fazla kursa sahip toplam 17 lokasyon bulunmaktadır.

Eklentiler:
-Abarth 1500 Biposto Bertone B.A.T 1 '52
-Abarth 500 '09
-Alfa Romeo 4C Gr.3
-Alfa Romeo 4C Gr.4
-Alfa Romeo 4C Launch Edition '14
-Alfa Romeo GIULIA TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 '65
-Alfa Romeo MiTo 1.4 T Sport '09
-Alpine A110 1600S '72
-Alpine A110 Première Édition '17
-Alpine Vision Gran Turismo
-Alpine Vision Gran Turismo 2017
-Alpine Vision Gran Turismo Race Mode
-Amuse S2000 GT1 Turbo
-Aston Martin DB11 '16
-Aston Martin DB3S CN.1 '53
-Aston Martin DBR9 GT1 '10
-Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo
-Aston Martin One-77 '11
-Aston Martin V12 Vantage GT3 '12
-Aston Martin V8 Vantage S '15
-Aston Martin Vantage Gr.4
-Aston Martin Vulcan '16
-Audi R18 (Audi Sport Team Joest) '16
-Audi R18 TDI (Audi Sport Team Joest) '11
-Audi R8 4.2 FSI R tronic '07
-Audi R8 LMS (Audi Sport Team WRT) '15
-Audi Sport quattro S1 Pikes Peak '87
-Audi TT Coupé 3.2 quattro '03
-Audi TT Cup '16
-Audi TTS Coupé '14
-Audi Vision Gran Turismo
-BMW i3 '15
-BMW M3 Coupé '03
-BMW M3 Coupé '07
-BMW M3 GT (BMW Motorsport) '11
-BMW M3 Sport Evolution '89
-BMW M4 Coupé '14
-BMW M4 Gr.4
-BMW M6 GT3 M Power Livery '16
-BMW M6 GT3 (Walkenhorst Motorsport) '16
-BMW Vision Gran Turismo
-BMW Z4 GT3 '11
-BMW Z8 '01
-Bugatti Veyron 16.4 '13
-Bugatti Veyron Gr.4
-Bugatti Vision Gran Turismo
-Bugatti Vision Gran Turismo (Gr.1)

Bu araçlar etkinlikler, yarışlar ve araç seçimlerinin kısıtlı olduğu mücadeleler dışındaki tüm Gran Turismo™ Sport oyun modlarında kullanılabilir.
 
9- FutureGrind
 
 
 
Trials HD, Tron ve Tony Hawk unsurlarını birleştiren FutureGrind, harika bir orijinal film müziğine sahip parlak renkli, aksiyon dolu bir oyundur. 
 
Serbest stil BMX'in bilimkurgu versiyonu olan FutureGrind, yanlış raya binerek elektrik çarpmasını önlerken hızda ustalaşmanız için size meydan okuyor. Yaratıcılığı ödüllendirirken aynı zamanda becerilerinizi test etmek için tasarlanmış düzinelerce ray üzerinde devasa kombinasyonları zincirleyin. 
 
Her bisiklet modeli farklı şekilde kullanılır ve sponsorlarınızı mutlu etmeye çalışırken tarzınızı uyarlamanız için sizi teşvik eder. Bunu yaparsanız, yarışmak için yeni bisikletlerle ödüllendirileceksiniz. 
 
FutureGrind, MILKBAG GAMES INC. tarafından 22 Ocak 2019 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır.
Oyun açıklaması işe şu şekilde:
 
Bisikletini kap ve FutureGrind'da eğlencenin doruklarına ulaş. FutureGrind tamamen el çabukluğuna, beceriye ve hıza dayalı havalı bir akrobasi-yarış oyunudur. Havada duran raylarda üst üste muhteşem kombolar yapmak için fütüristik bisikletini kullan fakat yanlış renge dokunmamaya dikkat et, yoksa anında patlarsın!

Sponsorlarını memnun edersen yeni bisikletler ve profesyoneller için yapılmış inanılmaz yarış pistleri elde edersin. Fakat her şey göründüğü gibi değildir. Birileri senin her adımını izliyor. Bu kim ve senden ne istiyor acaba?

Gerekli becerilere sahip olduğunu düşünüyor musun? Sınırlarını test ederken aynı  zamanda orijinal yüksek basslı parçaları dinle. 
 
Özellikler:
- En yetenekli oyuncuların bile kendilerini test edebileceği bir sürü el yapımı pist
-Her biri kendi oyun tarzına sahip farklı bisikletler
-Yaratıcılığını ödüllendiren karmaşık bir kombo sisteminde numaralarını ardı ardına yaparak birleştirme imkanı
-Anında yeniden başlatma (buna ihtiyacın olacak!)
-Liderlik tahtasındaki yüksek skorlarla yarış
 
10- Super Mega Baseball 3
 

Beyzbol simülatöründe skoru yükseltin veya reflekslerinizin sınırlarını zorlayın. Serinin üçüncü oyunu, tamamen yeni bir Franchise modu, büyük grafik geliştirmeler, seçimler ve durumsal oyuncu özellikleri dahil olmak üzere saha içi eklemeler içeriyor. Ek olarak yeni içerikler arasında geliştirilmiş kullanıcı arayüzünün yanı sıra onlarca yeni ses, takım ve karakter içeriği ve değişken ışıklandırma koşullarına sahip stadyumlar bulunuyor.
 
Super Mega Baseball 3, ELECTRONIC ARTS tarafından 13 Mayıs 2020 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ayrıca PS Store'da şuanda 284?'ye satılmaktadır.
 
Özellikler:
-Acemiden usta ötesi zorluk seviyeleri arasında pürüzsüzçe geçiş yapan akıcı oynanışla el göz koordinasyonunuzu sınayın veya rahatınıza bakarak sayı yapın.

-Yeni pickoff ve base çalma mekanikleri, wild pitch’ler ve passed ball’lar, vurucu atama ve durumsal oyuncu özellikleri gibi sofistike beyzbol simülasyonuyla beyzbol içgüdülerinizi ortaya koyun ve geliştirin.

-Her biri eşsiz gündüz, gece ve alternatif ışık koşullarına sahip olan ayrıntılı 14 stadyumun görüntü ve seslerinin tadını çıkarın.

-Oyuncu gelişimi, yaşlanma, emeklilik, serbest oyuncularla sözleşme yapma/feshetme mekanikleri sunan yepyeni Franchise modunda devamlı değişen bir takımı sezonlar boyu geliştirip büyütün (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi).

-Yeni eklenen çok yönlü Online Leagues modunda arkadaşlarınızla çapraz platform ligi kurun (1v1, yalnızca çevrimiçi).

-Çapraz platform Pennant Race modunda pennant’lar kazanıp üst klasmanlara yükselmek için mücadele edin (1v1, yalnızca çevrimiçi, yalnızca kontrol cihazı).

-Sezon uzunluğu/yapısı, takım isimleri/formaları/logoları ve oyuncu adları/görünüşleri/özelliklerini içeren ayrıntılı özelleştirme setiyle ideal liginizi oluşturun.

-Özelleştirilmiş Season’larla ve Elimination serisiyle maçları ve takımları tek başınıza ya da arkadaşlarınızla herhangi bir kombinasyonla oynayın veya simüle edin (1vCPU, 2vCPU, 1v1, 2v1, 2v2, CPUvCPU, yerel veya çevrimiçi).

-Standard Season ve Standard Elimination modlarında standart takımlar ve ayarlarla (kilitli oyuncu özellikleri) özelleştirmeyi atlayıp liderlik tablosunda üst sıralara çıkmak için mücadele edin (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi).

Rekabetçi çevrimiçi Pennant Race modunda sınırsız sayıda maç yapmak, yapay zekaya karşı Exhibition maçları yapmak veya özelleştirme setiyle deneme yapmak için ücretsiz demoyu indirin.
 
11- PGA Tour 2K21
 
 
 
PGA Tour 2K21, Yayıncı 2K Games ile HB Studios ortaklığıyla geliştirilen golf oyunudur.
 
Profesyonellere karşı ekibinizle oynayın. PGA TOUR 2K21'de kurallara göre oynayın veya kendi kurallarınızı yaratın!
 
PGA Tour 2K21, yayıncı 2K tarafından 21 Ağustos 2020 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ek olarak şuanda PS Store'da 2 haftalığına %75 indirim ile 184?'ye satılmaktadır.
 
Profesyonellere karşı oynayın. Ekibinizle oynayın. PGA TOUR 2K21'de kurallara göre oynayın veya yeni bir PGA TOUR Kariyer Modu, lisanslı parkurlar ve daha fazlasıyla kendi kurallarınızı yaratın!
 
YEPYENİ PGA TOUR KARİYER MODU
FedExCup Şampiyonu olmak için yapabileceklerinizi kanıtlayın. Kariyerinizde PGA TOUR Profesyonelleriyle karşılaşıp oyun boyunca ekipmanlar ve ödüller kazanın.
 
PGA TOUR PROFESYONELLERİ VE YENİ PARKURLAR
TPC Sawgrass, East Lake Golf Club ve daha fazlası dahil etkileyici ve gerçek parkurlarda Justin Thomas'a ve en iyi 11 profesyonele karşı oynayın.
 
MYPLAYER'INIZI VE RÜYA PARKURUNUZU OLUŞTURUN
Sevdiğiniz markaların ekipmanları ve giysileriyle MYPLAYER'ınızı yaratıp kişiselleştirin. 1000'lerce özel seçenekle en iyi parkurunuzu tasarlayın.
 
YETENEK DÜZEYİ FARK ETMEDEN ÇİMENLERE HÜKMEDİN
Çaylaklar, gerçek zamanlı eğitimlerden, ipuçlarından ve atış önerilerinden faydalanabilir. Yoksa profesyonel misiniz? Profesyonel Görme Gücü, Uzaktan Kontrol, Vuruş Ön İzlemesi ve diğer yeniliklerle oyununuzda uzmanlaşın.
 
PARTİ BAŞLASIN
Alt-Shot, Stroke Play, Skins ve 4 Oyunculu Scramble dahil yerel ve çevrimiçi maçlar ile arkadaşlarınızla golf oynayın.
 
KENDİ KURALLARINIZI YARATIN
Kulüp Binanıza Çevrimiçi Topluluklarla Yönetin. Tüm sezonları ve turnuvaları yönetin ve parkurda hava atma şansını kazanın. Giriş kuralları ve gereksinimleri oluşturun ve handikap ile etkinlik ayarlarını yapın.
 
BUGÜNE KADAR OLAN EN GERÇEKÇİ PARKUR
Gerçek dünyanın taranması geçitlere, çimenlere, bunker'lere, ağaçlara, göllere ve göletlere hayat katıyor! Her zamanki gibi PGA TOUR yayın sunumu, muhteşem grafiklerle, dinamik sahne kesitleriyle ve kusursuz yeniden oynatma sistemiyle birlikte geliyor ve Luke Elvy ile Rich Beem'in dakikası dakikasına yapacağı yorumlarla sunuluyor.
 
Oyun içi eklentiler:
 
PGA TOUR 2K21 Puma Swag Paketi: MyPLAYER'ını Puma ile TOUR'un en şık Profesyonel sporcusu yap, altın rengi kıyafetler ve bonus HB Studios ekipmanlarıyla havanı at.
PGA TOUR 2K21 Puma Swag Paketinin içindekiler:
- Puma Düz Şapka
- Puma Ayakkabı
- Puma Kemer
- Puma Polo Yaka Tişört
- Altın Rengi Gömlek
- Altın Rengi Pantolon
- Altın Rengi Etek
- Altın Rengi Eldiven
- Altın Kaplama Saat
- Siyah Pilot Gözlüğü
- Hokey Sopası
- Ve Dahası!
 
PGA TOUR 2K21 Callaway Club Drop Paketi: Milyon dolarlık atışlarda uzmanlaşacak mısın? MyPLAYER'ını Mavrik Max koleksiyonundan golf sopaları, hibrit sopalar ve demir sopalar dahil, yüksek performanslı Callaway ürünleriyle donat. Topu yüksek kavisle uçur!
PGA TOUR 2K21 Callaway Club Drop Paketinin içindekiler:
- Callaway Mavrik Max Sopa
- Callaway Mavrik Max Ahşap Sopa
- Callaway Mavrik Max Hibrit Sopalar
- Callaway Mavrik Max Demir Sopa Seti
- Callaway Jaws MD5 Siyah Sopalar
- Callaway/Odyssey Triple Track Ten Putter
- Callaway Büyük Boy Golf Şapkası
- Ve Dahası!
 
PGA TOUR 2K21 Baller Paketi: MyPLAYER'ININ YETENEKLERİNİ VE GÖRÜNÜMÜNÜ ÜST SEVİYEYE ÇIKAR
Baller Paketi ile seçkin sopalar, en yeni giysiler, hokey sopası gibi tuhaf eşyalar da dahil olmak üzere oyun çıktıktan sonra sunulan en iyi içeriklerin kilidini aç. 
STİLİNDEN ÖDÜN VERME: Callaway, Bridgestone, TaylorMade ve benzeri seçkin markaların golf sopalarını kullanarak PGA TOUR'un yıldızı sen ol.
MyPLAYER'ININ GARDIROBU GÖZ ALICI OLSUN: adidas, Puma, Goodr, Travis Mathew ve Under Armour gibi en havalı markaların kıyafetleriyle sahada herkesin gözü MyPLAYER'ında olacak.
SAHADA ÇILGINLIKLAR YAP: Muz, taco ve hatta hokey sopası şeklindeki eğlenceli sopalarla atış yapmayı deneyerek arkadaşlarınla eğlenceye doy!
PGA TOUR 2K21 Baller Paketine NBA, FootJoy ve Titleist ekipmanları hariç tüm ücretli içerikleri dahildir. Seviyelere ve ilerlemeye göre açılan içeriğin yine oyuncunun ilerlemesiyle açılması gerekmektedir. 
 
12- Captain Tsubasa: Rise of New Champions 
 
 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions, heyecan verici aksiyon ve en iyi şutlarla futbol türüne yepyeni bir görünüm getiren bir arcade futbol oyunudur. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions, BANDAI NAMCO tarafından 28 Ağustos 2020 tarihinde PS4 için yayınlanmıştır. Ek olarak PS Store'da 529?'ye satılmaktadır.
 
 
HAYALLERİNDEKİ İLK 11'i KUR

Yeni beceri ve yeteneklerle kendi karakterlerini yarat ve çevrimdışı veya çevrimiçi oynayabileceğin Rüya Takımı'nı kur!

4 OYUNCULU KARŞILAŞMA

4 oyuncuya kadar çevrimdışı karşılaşma moduyla arkadaşların arasında futbol efsanesi kimmiş öğren!

ÇEVRİMİÇİ
Çeşitli çevrimiçi modlarda yarışarak kupalar ve ödüller kazan

2 HİKÂYE MODU
Animedeki olayları deneyimle ya da Captain Tsubasa dünyasının bir parçası ol! 
 
Eklentiler:
 
Captain Tsubasa: RoNC New Champions Uniform Set: Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ın Oyunculara Karşı ve Çevrimiçi Oyunculara Karşı modlarındaki maçlarda New Champions Forma Seti'ni açar.
Şunları içerir:
-New Champions Forması
- New Champions Topu
- New Champions Kramponları
Bu yeni eşyalarla takımını ve maçlarını daha da özelleştir!
Futbolun Kurallarına Meydan Oku
Efsane Ol
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Early Purchase DLC Pack: Captain Tsubasa: Rise of New Champions maçlarında kullanılabilecek forma setleri, toplar, kramponlar ve gol sevinçleri.
Şunları içerir:
- Shutetsu Forması
- Meiwa FC Forması
- All-Japan Junior Youth Forması
- Open Sky Forma Seti (Forma/Krampon/Top)
- Hawk Forma Seti (Forma/Krampon/Top)
- Tsubasa's Challenge Ball to Wakabayashi
- 2 adet gol sevinci (Akrobatik/Forma Yakın Çekimi)
28 Eylül 2020 TSİ 01.00'a kadar geçerlidir.
* DLC, Oyunculara Karşı ve Çevrimiçi Oyunculara Karşı maçlarda kullanılabilir. 
 
Oyun içi satın alınabilen karakterler:
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Pepe: Pepe, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut.Sol ayağıyla oldukça yetenekli bir Brezilyalı hücum oyuncusu. Ailesini maddi açıdan destekleyebilmek isteyen Pepe, profesyonel olmak için her şeyi yapacak irade ve azme sahip.
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Ricardo Espadas: Ricardo Espadas, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Meksikalı kaptan ve kaleci. Kaleyi korurken mükemmel bir çevikliği ve refleksleri olsa da tercih ettiği oyun tarzı hücuma yöneliktir. Top sürmek ve şut çekmek için penaltı bölgesinden sık sık dışarı çıkar. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Ryoma Hino: Ryoma Hino, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Uruguay'da yaşayan bir forvet oyuncusu. Ailesinin kökleri üç kuşak öncesinden Japonya ve Uruguay'a dayanıyor. Futbolun odak noktasına gücünü ve fiziksel performansını koyuyor. Milli takıma çağrılmamış olsa bile kendi neslinin en iyi oyuncularını izleyerek onlardan ilham almak adına ABD'ye gidip büyük bir hevesle turnuvaları takip ediyor. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Shingo Aoi: Shingo Aoi, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Gifu'daki Nakahara MS Futbol Kulübü'nde ikinci sınıf öğrencisi. Son derece çevik ve denge konusunda Japonya'nın en iyilerinden biri. Nankatsu MS oyuncularını bir çırpıda geride bırakabilecek kadar sağlam bir top sürme becerisine de sahip. Tsubasa'yı örnek alan ve onu geçtiği günlerin hayalini kuran tipik bir genç. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Singprasert Bunnaak: Singprasert Bunnaak, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Bedenini ve rekabetçi gücünü Muay Thai ile geliştiren Taylandlı kaptan ve savunma oyuncusu. Acımasız oyun tarzı rakiplerini sahada zorlar. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Stefan Levin: Stefan Levin, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Başkalarının yeteneklerini anlayabilen keskin bir görüş ve rakiplerini şaşırtan olağanüstü tekniklere sahip İsveçli, gelecek vaat eden bir orta saha oyuncusu. İsveç futbol gözlem ekibi üyesi olarak katılan ülkeleri analiz etmek için Amerika'yı ziyaret ediyor. Futbolu ve sevgilisini çok seven kibar bir genç adam. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Tachibana Brothers Mission: Tachibana kardeşler, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni karakterler olarak artık mevcut. Yeni Masao Tachibana ve Kazuo Tachibana'yı açmak için 3 DLC hikâye görevinin hepsini tamamla. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Taichi Nakanishi: Taichi Nakanishi, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Naniwa MS'nin devasa kalecisi ve kaptanı. İki sene üst üste yer aldığı Ulusal Turnuvalar'daki yetenekleriyle dikkat çekince Junior Hero League'e davet edildi. Cüssesi ve gücünün yanı sıra kaleyi korurken şaşırtıcı bir çeviklik de sergiliyor. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Taro Misaki Mission: Taro Misaki, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Karakter doğrudan alınamaz. DLC hikâyesinde 3 görev tamamlandığında kazanılır.
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Tsubasa Ozora Mission: Tsubasa Ozora, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Yeni Tsubasa Ozora'yı açmak için 3 DLC hikâye görevinin hepsini tamamla. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Xiao Junguang: Xiao Junguang, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Çin milli takımının orta saha oyuncusu Xiao Junguang, babasıyla ABD'ye geldiğinde turnuvaları izledi. Açık fikirli olsa da çoğu zaman tek başına çalışmayı tercih ediyor ve grup çalışmalarından hoşlanmayabiliyor. Oyun tarzı karşı takımın şutlarını geri gönderme üzerine kurulu. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Mark Owairan: Mark Owairan, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Suudi Arabistan genç milli takımı kaptanı. Savunma oyuncusu ve soylu bir aileden geldiği için "prens" lakabıyla anılıyor. Takım arkadaşlarını baskı kurmaları için yönlendirirken bir yandan kendi başına hücuma geçip golü bulabilen, çok yetenekli bir oyuncu. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Karl Heinz Schneider Mission: Karl Heinz Schneider, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Karakter doğrudan alınamaz. DLC hikâyesinde 3 görev tamamlandığında kazanılır. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Juan Diaz Mission: Juan Diaz, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Yeni Juan Diaz'ı açmak için 3 DLC hikâye görevinin hepsini tamamla. 
 
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Hikaru Matsuyama Mission: Hikaru Matsuyama, Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta oynanabilir yeni bir karakter olarak artık mevcut. Karakter doğrudan alınamaz. DLC hikâyesinde 3 görev tamamlandığında kazanılır. 
 
PS4 için Öne Çıkan Spor Oyunları listesinin sonuna geliyoruz. Liste dışında sizin beğendiğiniz yarış oyunu varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
ps4 spor futbol basketbol yarış aksiyon golf nba2k22 fıfa22
EA Oyunları Steam'de indirimde: Yüzde 80'e Varan Fırsatlar God of War Ragnarök için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

arnavut_efe

1.9.2022 09:51:25

0
çok gereksiz bir konu olmuş neden sadece ps4 için ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız