Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 Pro 'Boost Mode' ile Eski Oyunlarda Performans Artışı Sağlanıyor

 
   Sony Interactive Entertainment bugün bir sonraki büyük sistem yazılımı güncellemesini tanıttı ve tanıtımında yer vermediği önemli bir detay ortaya çıktı. 
 
   Rapora göre de bu güncelleme ile gelen 'Boost Mode', eskiden çıkmış ancak geliştiricileri tarafından PS4 Pro desteği sunulmamış oyunlarda performans artışı sağlıyor. PS4 Pro 'Boost Mode' için PSN'deki açıklama şu şekilde yapılmış. "PS4 Pro'nun (CUH-7000 serisi) sunulmadan önce piyasaya sürülen bazı oyunlar için daha yüksek frame rate de dahil olmak üzere gelişmiş oyun deneyimini yaşayın." 
 
   Bu özelliği kullanmak için sistem menüsünden aktif edilmesini gerektiğini belirtelim. Ayrıca modun tüm oyunlarda kusursuza çalışmayabileceği ve beklenmedik durumlarda kapatılması gerektiği de belirtilmiş. Bu mod için birkaç video çekildi bile. Başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz. (Evil Within, Just Cause 3)
 
   Kod adı Sasuke olan sistem güncellemesi 4.50 şu anda daha önce kayıt yaptıranlar ve seçilenler için betada bulunuyor. Tam sürüm çıkış tarihi açıklanmış değil. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Mass Effect: Andromeda - Ön Sipariş Bonusu Tanıtım Videosu Steam Hafta Sonu İndirimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.2.2017 14:15:05

0
Eski oyuncu kim be LİFE İS BLACK TİGER gibi efso bir oyunu ovduk hemen atlamis fanboycuklar o oyun gibisi varsa soyleyin uncharted copunu tarihe gomer.o oyun

BSC Misafiri

8.2.2017 19:14:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: AttackHane Witcher ve diğer oyunlarda artış olarak yazdım ama biraz yanlış yazmışım 60 fps yok maalesef ama diğer oyunlarda bir artış söz konusu.Gelince daha detaylı göreceğiz. Özellikle Sony tek taraflı değilde yapımcılardan da patch alsa boost mode ile ilgili daha optimize çalışacaklarını düşünüyorum ayrıyeten.
58-59 falan var mı peki? :))) Şaka yapıyorum alınma sakın. Yalnız Youtube videolarına bakarak gaza gelmemek lazım, bu konuda dikkatli olalım lütfen. Her şeyin reklamı türlü şekillerde bol bol yapılır, alet olmayalım.

AttackHane

7.2.2017 12:02:46

0
Witcher ve diğer oyunlarda artış olarak yazdım ama biraz yanlış yazmışım 60 fps yok maalesef ama diğer oyunlarda bir artış söz konusu.Gelince daha detaylı göreceğiz. Özellikle Sony tek taraflı değilde yapımcılardan da patch alsa boost mode ile ilgili daha optimize çalışacaklarını düşünüyorum ayrıyeten.

Dimwit

7.2.2017 02:04:06

+2
quote:

Orjinalden alıntı: stun
quote:

Orjinalden alıntı: Dimwit <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br> 5 ten sonraki sayıları sayın desem 5 i (((('''''de''''')))) mi sayıcaksınız ?</blockquote> Hah ironiyi gören bir arkadaş ''da'' çıktı şükür... Adamın kendisi ''de'' -de bağlacını kullanıyor, karşısındaki adamın ''da'' o bağlacı kullandığını sonradan fark etmesine rağmen ''kusura bakma kardeş yanlış görmüşüm'' falan diyeceğine hala cahilce üste çıkıp çevirmeye çalışmıyor mu... BSC ne günlere kaldın be, şu adamdan daha güzel Türkçe dil bilgisi bilen yabancı uyruklu hocalarım aklıma gelince yemin ediyorum ben utanıyorum şurada. Ülkedeki okuduğunu anlamama oranından dem vurup, bu konuda en güzel örnek olmak nasıl bir durumdur yahu!
aptalmısınız harbiden ? sen yazdıgını anlatamıyorsun , anlamıyorsunda .. yazım yanlışını bulup .. ordan mı kıvırmaya çalışıyorsunuz .. 9gag deki grammer nazilerinden eksiğiniz yok ..zaten yabancı dili akedemik olarak okumuş olsan 14 ten sonra kavranılan yabancı dilin asla native like' olamayacagını bilirsin.. boş boş konuşun.. aferin '' da '' ekini yanlış yazmışım buldun.. alel acele yazıyorum burda ona mı dikkat edicem.. bi gerizekalı nerden fırsat bulurum diye düşünmüş.. o kadar mal olabileceğin hiç aklıma gelmedi
Bak kardeşim, seninle kişisel olarak hiçbir derdim yok. Türkçe'yi nasıl kullanırsın hiç umurumda değil, istersen sesli harfleri kullanmadan yaz ''ne diyorsun yahu'' demem sana. Konuyu kişisel meseleye çevirip üste çıkmaya çalışma kısacası, karşında 20 yaş altı çocuk yok. Aşağıdaki konuda bariz bir şekilde hatalı olduğunu sen de biliyorsun, salak bir insan değilsin, BSC Misafirine en azından bir ''kusura bakma kardeş'' lafını borçlusun. Ha kimseden özür dilemek zorunda değilsin. Bari en azından hatanı kendi içinde kabullenip edebinle susmayı bil, erdem göster. Hata yapabilirsin ama birisi sana hatanı söyleyince saldırma karşındakine, düşün, dinle. Bu kadar çene yoruyorsak sana bir şekilde farkındalık kazandırmak için bu, seninle derdimiz olduğu için değil. O yüzden konuyu daha fazla uzatmayalım. Ben senin bizi anladığını düşünüyorum, gerisi mühim değil. İyi forumlar.

Nalettin

7.2.2017 01:24:59

+2
quote:

Orjinalden alıntı: stun aptalmısınız harbiden ? sen yazdıgını anlatamıyorsun , anlamıyorsunda .. yazım yanlışını bulup .. ordan mı kıvırmaya çalışıyorsunuz .. 9gag deki grammer nazilerinden eksiğiniz yok ..zaten yabancı dili akedemik olarak okumuş olsan 14 ten sonra kavranılan yabancı dilin asla native like' olamayacagını bilirsin.. boş boş konuşun.. aferin '' da '' ekini yanlış yazmışım buldun.. alel acele yazıyorum burda ona mı dikkat edicem.. bi gerizekalı nerden fırsat bulurum diye düşünmüş.. o kadar mal olabileceğin hiç aklıma gelmedi
Sevgili Duvar. Doğru yazmışsın desem okuyacak mısın acaba kendi yazdığını ? Ben de pek imlaya dikkat etmem ama okumadan etmeden insanlara sırf hakaret etmek için yorum yazmayın. Başka şeylere sinirlenip buradaki insanlardan çıkarmayın hıncınızı.

gokhanvai

6.2.2017 15:06:15

0
Arkadaşlar bu modu Witcher 3, Assassins Creed Unity ... gibi oyunlarda deneyen var mı? Oyunlar daha akıcı hale geldi mi?

Kreuger

6.2.2017 10:07:25

0
bence boost mod ,yeni oyunlarda örnegin bf 1 cod gibi oyunlardada performans artisi saglayacak

Dimwit

6.2.2017 04:21:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Makineye bildiğin overclock yapıyorsun bu işlemle. Uğraşmayın bunlarla zaten ex oyun falanda çıkmıyor. Düşük fps ile düşük kalitede sürüneceğinize alın bir Pc yüksek Fps + kalite ile rahat rahat oynayın oyunlarınızı hem oyunlar çok daha ucuz hemde konsol tarafına göre onlarca kat fazla oyun var.
İkinci elde satılsa 3 tane PS4Pro aldıracak oyun sistemi olan, çocukluğundan beri PC oyuncusu olan ama konsol exc'lerini de seven birisi olarak soruyorum sana. Öncelikle bu bilgiyi nereden edindin? Kaynağın ne overclock'a dair? Overclock'un ne olduğunu biliyor musun? İkincisi de bu mod PS4Pro için, standart PS4'e gelse bir nebze anlarım overclock demeni. PS4Pro'nun halihazırda standart modelden güçlü olduğunu biliyorsundur umarım. Konuşmuş olmak için gevelemeye gerek yok. Exc. oyunlarını beğenirsen PC'nin yanına bir PS4 alırsın. Güzel bir oyun sistemini karşılamaya bütçen yettiyse PS4'e de yetebilir mantıken değil mi? Exc'leri beğenmezsen de yoluna PC ile devam edersin. O yüzden PS4 sahiplerinin süründüğünü sanmıyorum pek, adamlar keyif alıyor ki cihazı almış ve hala kullanıyorlar. Asıl sürüngenlik insanların bir platformda eğlenmesine katlanamayanlar diye düşünüyorum, bu forumda da örneğini bolca görebilirsin PS4 ve XboxOne haberlerinin altında.

BSC Misafiri

6.2.2017 01:29:42

0
Makineye bildiğin overclock yapıyorsun bu işlemle. Uğraşmayın bunlarla zaten ex oyun falanda çıkmıyor. Düşük fps ile düşük kalitede sürüneceğinize alın bir Pc yüksek Fps + kalite ile rahat rahat oynayın oyunlarınızı hem oyunlar çok daha ucuz hemde konsol tarafına göre onlarca kat fazla oyun var.

Dimwit

6.2.2017 00:26:34

+2
quote:

5 ten sonraki sayıları sayın desem 5 i (((('''''de''''')))) mi sayıcaksınız ?
Hah ironiyi gören bir arkadaş ''da'' çıktı şükür... Adamın kendisi ''de'' -de bağlacını kullanıyor, karşısındaki adamın ''da'' o bağlacı kullandığını sonradan fark etmesine rağmen ''kusura bakma kardeş yanlış görmüşüm'' falan diyeceğine hala cahilce üste çıkıp çevirmeye çalışmıyor mu... BSC ne günlere kaldın be, şu adamdan daha güzel Türkçe dil bilgisi bilen yabancı uyruklu hocalarım aklıma gelince yemin ediyorum ben utanıyorum şurada. Ülkedeki okuduğunu anlamama oranından dem vurup, bu konuda en güzel örnek olmak nasıl bir durumdur yahu!

Dimwit

6.2.2017 00:12:05

+2
quote:

Orjinalden alıntı: stun
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: stun ondan sonraki demek .. o seriyi dahil etmek anlamına gelmez.. yazdıgını mı anlamadın yoksa
Soru; CUH 7000 derken tüm serilerde olmayacak mı? Cevap; PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak. Şimdi bu yazılandan o seriyi dahil etmediğimi nasıl anlayabiliyorsun gerçekten hayret ediyorum. Soruya istinaden PS4 Pro'nun ilk serisinde olan boost özelliğinin ondan sonraki tüm serilerde de olacak demişim. Türkçede ayrı yazılan ''-de -da'' ekleri dahil anlamına gelir. Sadece ''ondan sonraki'' desem haklısın ama öyle bir durum söz konusu bile değil. İstediğine okutabilirsin.
bu boost özelliğini yeni duyduk.. sen ilk seride olan boost özelliği diye açıklama yazmaya çalışıyorsun.. kardeşim anlam bilginiz mi yok ? 5 ten sonraki sayıları sayın desem 5 i de mi sayıcaksınız ? kıvırmayın.. ya
Sevgili arkadaşım. Okuduğunu anlamakta güçlük mü yaşıyorsun yoksa alay mı ediyorsun? Adam orada apaçık bir şekilde -de bağlacını kullanmış. Hatta ona ''dahi anlamına gelen -de'' derler, hayır tekrar liseye gidip dil bilgisi dersi gör demiyorum ama bir zahmet google'da arat bari saçmalamadan önce... İlla ki Bilal'e açıkar gibi açıklamak gerekiyorsa buyur. Öncelikle; ilk soruyu soran arkadaş sadece CUH 7000 serisine özel olacağını sanmış ve bu şekilde komik bir soru sormuş. Ardından BSC Misafirinin verdiği cevap da ''PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak'' kelimesi kelimesine. Şimdi sakin ol ve oradaki -de bağlacına bir bak, sonra da git google'da ne olduğunu bir araştırıp öğren. Adam basitçe CUH 7000 serisinin PS4 Pro'nun ilk serisi olduğunu, bundan sonraki serilerde ''de'' bu özelliğin olacağını söylemiş. Hala bağlaç olan -de'nin ne olduğunu araştırmadıysan onu da ben açıklayayım sana. Serilerle ''de'' derken; CUH7000 serisi ''dahil'', ondan sonraki serilerde de geçerli olacağı anlamını taşır zira oradaki -de bağlacının ''ayrı'' yazılmasındaki kural odur. ''Bundan sonraki serilerde geçerli olacak'' demekle ''Bundan sonraki serilerde -de geçerli olacak'' demek arasında fark vardır. Anadili Türkçe olan bir adama şunu açıkladığım için ben utanıyorum resmen şunları yazarken. Gözünüzü seveyim dil bilimci olun demiyoruz da konuştuğunuz dilin temel kurallarını bilin bari yahu..

Nalettin

6.2.2017 00:08:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: stun
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: stun ondan sonraki demek .. o seriyi dahil etmek anlamına gelmez.. yazdıgını mı anlamadın yoksa
Soru; CUH 7000 derken tüm serilerde olmayacak mı? Cevap; PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak. Şimdi bu yazılandan o seriyi dahil etmediğimi nasıl anlayabiliyorsun gerçekten hayret ediyorum. Soruya istinaden PS4 Pro'nun ilk serisinde olan boost özelliğinin ondan sonraki tüm serilerde de olacak demişim. Türkçede ayrı yazılan ''-de -da'' ekleri dahil anlamına gelir. Sadece ''ondan sonraki'' desem haklısın ama öyle bir durum söz konusu bile değil. İstediğine okutabilirsin.
bu boost özelliğini yeni duyduk.. sen ilk seride olan boost özelliği diye açıklama yazmaya çalışıyorsun.. kardeşim anlam bilginiz mi yok ? 5 ten sonraki sayıları sayın desem 5 i de mi sayıcaksınız ? kıvırmayın.. ya
5 ten sonraki sayıları sayın desem 5 i (((('''''de''''')))) mi sayıcaksınız ?

Nalettin

5.2.2017 23:03:56

0
Atın beni denizlere.

intacto1983

5.2.2017 23:02:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Her yerde ortalığı karıştıran şu pinky demon mudur nedir o sorunlu şahıs hocam. Karşına 10 tane BSC haberi sekmesi aç, başlıkta PS geçen her haberin içinde bu beyinsizin hakaret dolu mesajlarını görürsün insanlara. Kendinden başka herkesten nefret eden dünyaya faydasız bi tip, anca ona buna laf atıyor sebebi ise koca bir hiç. Hiçbir üretimi yok, kendini övdüğü tek şey oynadığı oyun sayısı. Rezaletin farkında mısın? Hayır böyle adamlar niye Türkiye'de ben onu anlamıyorum ya, üçüncü dünya ülkesi olmamızın sebebi bu tip andavallar işte.
daha haberin ilk yorumunda powersmachine fanboyluğu başlatmış ama sen çok nesnel bir bakış açısına sahip olduğun için xbox haberlerinin altındaki devasstatorleri venomstr leri falan görmezsin.görürsün de sana göre ps fanboyları fanboy değildir. diğer fanboy da orda yok kocan sana ps alsın falan yazmış ama sen ps fanboylarının densizliklerini hep görmezlikten gelirsin xbox fanboyu görünce aklınca kapak yaparsın.bsc nin saf okuyucu kitlesini mal mal yorumlarla kaçırdıkları yetmezmiş gibi bir de fanboy olduklarının farkında olmayan fanboyların sayesinde ülkemiz 3. dünya ülkesi. sana göre andaval xbox fanboy pinky eskhi oyuncu bilmem kaç kişi de ps fanboylara neden ağzının payını hiç veremedin.ps fanboy brolarından çok olduğu için andavallığı tercih etmek daha kolay

stun

5.2.2017 22:24:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: stun ondan sonraki demek .. o seriyi dahil etmek anlamına gelmez.. yazdıgını mı anlamadın yoksa
Soru; CUH 7000 derken tüm serilerde olmayacak mı? Cevap; PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak. Şimdi bu yazılandan o seriyi dahil etmediğimi nasıl anlayabiliyorsun gerçekten hayret ediyorum. Soruya istinaden PS4 Pro'nun ilk serisinde olan boost özelliğinin ondan sonraki tüm serilerde de olacak demişim. Türkçede ayrı yazılan ''-de -da'' ekleri dahil anlamına gelir. Sadece ''ondan sonraki'' desem haklısın ama öyle bir durum söz konusu bile değil. İstediğine okutabilirsin.
bu boost özelliğini yeni duyduk.. sen ilk seride olan boost özelliği diye açıklama yazmaya çalışıyorsun.. kardeşim anlam bilginiz mi yok ? 5 ten sonraki sayıları sayın desem 5 i de mi sayıcaksınız ? kıvırmayın.. ya

Dimwit

5.2.2017 21:33:43

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: stun ondan sonraki demek .. o seriyi dahil etmek anlamına gelmez.. yazdıgını mı anlamadın yoksa</blockquote> Soru; CUH 7000 derken tüm serilerde olmayacak mı? Cevap; PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak. Şimdi bu yazılandan o seriyi dahil etmediğimi nasıl anlayabiliyorsun gerçekten hayret ediyorum. Soruya istinaden PS4 Pro'nun ilk serisinde olan boost özelliğinin ondan sonraki tüm serilerde de olacak demişim. Türkçede ayrı yazılan ''-de -da'' ekleri dahil anlamına gelir. Sadece ''ondan sonraki'' desem haklısın ama öyle bir durum söz konusu bile değil. İstediğine okutabilirsin.
BSC Misafiri bariz haklı, daha fazla inkar edip de sıvamamak lazım artık Ufak bir bağlaç cümlenin anlamını değiştirir. O yüzden birisini bu kadar sert üslupla eleştirmeden önce en azından o konuda bilgi sahibi olduğundan emin olunmalı diye düşünüyorum. Bu arada BSC Misafirine ufak, gereksiz ve masum bir hatırlatma; Sizin kullandığınız -de bağlaçtır, ek olan -de bitişik yazılır. Şu forumda misafir de olsa sonunda anadilini düzgün yazabilen bir insan evladı görmek de güzel. [:'(]

BSC Misafiri

5.2.2017 20:04:58

+3
quote:

Orjinalden alıntı: stun ondan sonraki demek .. o seriyi dahil etmek anlamına gelmez.. yazdıgını mı anlamadın yoksa
Soru; CUH 7000 derken tüm serilerde olmayacak mı? Cevap; PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak. Şimdi bu yazılandan o seriyi dahil etmediğimi nasıl anlayabiliyorsun gerçekten hayret ediyorum. Soruya istinaden PS4 Pro'nun ilk serisinde olan boost özelliğinin ondan sonraki tüm serilerde de olacak demişim. Türkçede ayrı yazılan ''-de -da'' ekleri dahil anlamına gelir. Sadece ''ondan sonraki'' desem haklısın ama öyle bir durum söz konusu bile değil. İstediğine okutabilirsin.

stun

5.2.2017 14:50:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: stun abi okudugunu anlama oranı 0 şu ülkede valla bak .. 2 nizde anlamamışsınız.. ps4 pro çıkmadan önce çıkan oyunlar için gelen bir destekten bahsediliyor
Sorulanı ve verilen cevabı anlamadan yorum yazan sensin birde üzerine ''okuduğunu anlama oranı 0'' demişsin. Daha iyi anlaman için tekrar yazıyorum; o arkadaş CUH 7000 derken boost olayının bütün Pro serilerinde olup olmayacağını sordu bende bütün Pro serilerinde boost olacağını söyledim. Zaten boost olayı Pro çıkmadan piyasaya çıkan PS4 oyunları için desteklenen bir özellik, burada kimse Pro çıktıktan sonraki oyunlar için overclock yapılacağını kastetmedi ki. İşte iki yorumda ne kastedildiğini hiç anlamadan kendi kafana bir dram çizip yorumlamışsın. İğne kendine çuvaldız başkasına.
tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak.'' ondan sonraki demek .. o seriyi dahil etmek anlamına gelmez.. yazdıgını mı anlamadın yoksa

BSC Misafiri

5.2.2017 12:29:18

+2
quote:

Orjinalden alıntı: stun abi okudugunu anlama oranı 0 şu ülkede valla bak .. 2 nizde anlamamışsınız.. ps4 pro çıkmadan önce çıkan oyunlar için gelen bir destekten bahsediliyor
Sorulanı ve verilen cevabı anlamadan yorum yazan sensin birde üzerine ''okuduğunu anlama oranı 0'' demişsin. Daha iyi anlaman için tekrar yazıyorum; o arkadaş CUH 7000 derken boost olayının bütün Pro serilerinde olup olmayacağını sordu bende bütün Pro serilerinde boost olacağını söyledim. Zaten boost olayı Pro çıkmadan piyasaya çıkan PS4 oyunları için desteklenen bir özellik, burada kimse Pro çıktıktan sonraki oyunlar için overclock yapılacağını kastetmedi ki. İşte iki yorumda ne kastedildiğini hiç anlamadan kendi kafana bir dram çizip yorumlamışsın. İğne kendine çuvaldız başkasına.

WHITE_Wolf

5.2.2017 10:36:33

0
Mantıken ps4 neden boost modu varki zaten oyun oynatma temel bir amacı eğer oyun açılıyorsa bütün performansı oyuna aktarması lazım zaten boost neymiş ram temizleme de getirirsiniz artık.

BSC Misafiri

5.2.2017 00:07:19

+1
quote:

Orjinalden alıntı: AttackHane Youtube üzerinde bir çok video var arkadaşlar boost mode ile ilgili. Witcher 3'ü 60 fps oynatıyor.Bir çok oyunda performans ve grafik gelişimi var GTA,BF4 vs.
Witcher 3'ü 60 FPS oynatıyorsa,Pro alabilirim..Yaa neyse zaten Red dead,God of war çıkınca direk alacam...

Wayward Son

4.2.2017 22:54:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane Youtube üzerinde bir çok video var arkadaşlar boost mode ile ilgili. Witcher 3'ü 60 fps oynatıyor.Bir çok oyunda performans ve grafik gelişimi var GTA,BF4 vs.
Hocam Witcher'ın 60 FPS olarak çalıştığı bir video göremedim. Örnek gösterir misin? Youtube'daki tüm videolarda "30 FPS but much more smoother" diyor yükleyen kişiler.

Nalettin

4.2.2017 22:05:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: stun <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri CUH 7000 derken,Tüm serilerde olmayacakmı?</blockquote> PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak.</blockquote> abi okudugunu anlama oranı 0 şu ülkede valla bak .. 2 nizde anlamamışsınız.. ps4 pro çıkmadan önce çıkan oyunlar için gelen bir destekten bahsediliyor
Valla öyle. Güzel ironi

Lord Melkor

4.2.2017 21:03:13

0
Sanırım sorunlara sebep olabileceği durumlar var. Diğer türlü çok saçma. Oyun oynamak için olan bir cihaza böyle bir mod konulmaz. Zaten tam performansıyla oyun oynatır.

Redunay

4.2.2017 19:46:06

0
Bence sony nin pro alan oyuncuların gazını almak için çıkarttığı uyduruk bir mod gibi geldi.

BSC Misafiri

4.2.2017 19:30:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: stun
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri CUH 7000 derken,Tüm serilerde olmayacakmı?
PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak.
abi okudugunu anlama oranı 0 şu ülkede valla bak .. 2 nizde anlamamışsınız.. ps4 pro çıkmadan önce çıkan oyunlar için gelen bir destekten bahsediliyor
Abi orasını anladımda neden oraya CUH 7000 diye bir seri yazmışlar orasını anlamadım,Ne gerek vardı yazmaya, PRO yaz gitsin o zaman,İşte orada kafam karıştı neyse tüm serilerde olacaksa bi sıkıntı yok...

BSC Misafiri

4.2.2017 19:29:16

+3
Benimde yşm 40 ama o arkadaş ayıp etti yok veled falan yakışmaz öyle sen çocuksun falan oyun oynamanın yaşı olmaz ben tüm konsolları kullandım hepsinin kendine göre iyi kötü yanları var benim 5 yaşindaki oglum x360da carbon oynuyor oyun oynamak eglenmek içindir 5 yasındakide oynar 60 yasındakike herkesin birbirine saygılı olması dileğiyle iyi oyunlar.

AttackHane

4.2.2017 17:00:55

+2
Youtube üzerinde bir çok video var arkadaşlar boost mode ile ilgili. Witcher 3'ü 60 fps oynatıyor.Bir çok oyunda performans ve grafik gelişimi var GTA,BF4 vs.

AntiClon

4.2.2017 13:58:13

0
Bunlar konsol değil artık normal bildiğin pc sadece yazılımı farklı o kadar... Hiç bir anlamı kalmadı konsolların.. Bu Pinky_Demon ne ayak ya ?

BSC Misafiri

4.2.2017 13:46:57

0
Adamsınlan sony LİFE İS BLACK TİGER'ı sayende kasmadan oynicaz merakla bekledigim tek oyun boyle oyunlara devam sonycim exc yapicaksan boyle yapican

KAKÁ

4.2.2017 13:45:33

0
Yalnız just cause 3'ü çözmüşse bu sistem efsane olur, just cause 3 ps4'ün açık ara en sorunlu ve berbat oyunu, videodan pek anlayamadım ama digitalfoundry rakamlarla açıklayacaktır merak ettim baya.

dinazorkulagi

4.2.2017 13:21:46

0
Bu olay ile birlikte bir çok oyunda sistem hatası çıkabilir ve ani kapanmalar söz konusu olacakmış gibi bir hissiyat veriyor

stun

4.2.2017 12:03:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri CUH 7000 derken,Tüm serilerde olmayacakmı?
PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak.
abi okudugunu anlama oranı 0 şu ülkede valla bak .. 2 nizde anlamamışsınız.. ps4 pro çıkmadan önce çıkan oyunlar için gelen bir destekten bahsediliyor

BSC Misafiri

4.2.2017 11:14:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri CUH 7000 derken,Tüm serilerde olmayacakmı?
PS4 Pro'nun ilk serisi o kardeş, tabii ki ondan sonraki tüm serilerde de o özellik olacak.

gokhanvai

4.2.2017 10:44:18

0
Güzel haber. Ben 8 ay ile kaçırdım ps4 pro'yu. Normal ps4 almasam kesinlikle pro alırdım. Ama şu an ps4'ün ile mutlu mutlu oynuyorum. Çok takılmıyorum öyle 4k, hdr,grafik farkları falan. Oyun ban keyif veriyorsa benim için tamamdır. Ps5 çıksın onu da hemen almam. Bakarsın 5 pro falan çıkar :D Hemen atlamamak gerek :D

Uchigatana

4.2.2017 10:22:17

0
Bloodborne'da fps artsın başka istemem. pls

varolmayansehir

4.2.2017 10:03:40

0
İlk PS4 alıp aynı ürünün %20 civarında daha iyisine tekrar aynı parayı belkide fazlasını vermek çok mantıklı gelmiyor. Bence hem sony hem microsoft daha güçlü bir konsol çıkarabilirdi. GTX 1080 deki grafikleri aynı fiyata beklemiyoruz ama yani böyle bir şey varken niye mahrum bırakıyor kaldı ki oyunların fiyat pc'den üç kat fazla. Amaç pc deki korsanla mücadele olabilir lakin bu kaçak elektrik bedelini düzgün ödeyen vatandaştan çıkarmaktan farksız kanımca... Hem üç kat para ver hemde pc deki grafiklere dibin düşsün... 2020 de bize GTX 1080 ayarında bir konsolu iteleyecekler. Olacak bu olacak. Bizde yazılımla turbo verdiler bize kıyak geçtiler diye avunacağız... Utanmadan birde remastered yapacaklar PS4 oyunlarına. Baksanıza topu topu 10 tane kaliteli oyun dışında Remastered oyunlar. Oyunlar çıkmadan PS4 pro çıktı. Birde şu VR meselesi var, VR'a özel oyunlara baktım, nitendo switch'in oyunları cidden daha eğlenceli gözüküyor. VR ile ne alakası var derseniz, VR için yapılan oyunlar konsolun gücünden gitmesin diye eğlenceye yönelik oyunlar olmuş ondan dedim. Umarım şaşırtırlar, umarım yanılırız... Şu pazarlama politikaları ceplere göze orantılı olarak göz dikme şeklinde olsa ne kadar güzel olur...

BSC Misafiri

4.2.2017 04:49:57

0
CUH 7000 derken,Tüm serilerde olmayacakmı?

2K

4.2.2017 04:20:05

0
Benim anlamadığım PC değil ki bu amacı oyun oynatmak olan bir alet de niye daha yüksek performans almak için ekstra bir ayarı açmamız gerekiyor. Direk normal PS4 oyununu da açsak ayarlasın kendi bizim ayarlara girip bir şey açmamıza gerek kalmadan.

TheStarBox

4.2.2017 00:11:54

0
Sasuke mi? Lead Developer animeci galiba.

BSC Misafiri

3.2.2017 23:47:34

+2
Witcher 3'ü 60 fps oynatsın başka bir şey istemem.

powersmachine54

3.2.2017 23:37:22

+6
Sony'e helal olsun adamlar yazılımla fps iyileştirme ile yama almayan PRO'da update ile turbo modu yapıyorlar.Ama koskoca MS zira yazılım devi ezik one fps iyileştirmeli update yapamıyor veya yapmak istemiyor.Her neyse Sony son zamanlarda yazılımda kendini geliştirmeye başladı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız