Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 Kulaklıkları için PS4'te Güncelleme Gerekiyor


     Playstation 4'ü satın alır almaz Sony'den aldığınız Bluetooth kulaklıkları veya resmi PS3 kulaklıklarını kullanmak mı istiyorsunuz? Bunun için biraz beklemeniz gerekecek; çünkü açıklamalara göre ancak PS4 piyasaya çıktıktan sonra yapılacak güncelleme sayesinde bu kulaklıklar kullanılabilecek.
 
     Neyse ki Sony sizi bu konuda çaresiz bırakmayacak; çünkü Playstation 4 kutusundan da bir kulaklık çıkıyor. Oyunlarınızı veya sohbetlerinizi bu kulaklık üstünden yapabileceksiniz. 5.1 veya benzer bir kulaklığınız varsa güncellemeyi beklemeniz gerekecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Deus Ex: HR Director's Cut, Wii U'da Daha Pahalı Dark Souls'un Çizgi Romanı Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rseen

10.11.2013 10:06:12

0
Ps4 'den çıkan kulaklıkta kullanılmaya değer olur umarım

BSC Misafiri

11.10.2013 12:04:27

0
Game Informer, Yoshida'nın açıklamasına zıt bir açıklama yapmıyor. Bu kulaklıklar desteklenecek, ama konsol çıkar çıkmaz değil. Haberde de belirtildiği üzere konsol piyasaya çıktıktan bir süre sonra bir güncelleme yapılacak. Yoshida bu kulaklıkların ne zaman destekleneceğini söylememişti. Ayrıca Game Informer öyle basit bir site veya dergi değildir. 7 milyondan fazla "abone"leri var. Dünyanın en büyük oyun otoritesidir.

İdrak İstimlak

11.10.2013 11:50:58

0
Haber doğru veya yanlış çevrilmiş mesele değil, Shuei Yoshida bundan bir iki ay önce kendisi resmi olarak bu kulaklıkların PS4'te destekleneceğini, herhangi bir sorun olmayacağını belirtmişti. http://www.playstationlifestyle.net/2013/10/09/shuhei-yoshida-reveals-what-happens-when-you-pause-a-ps4-game-download-as-youre-playing-it/ Gameinformer'a ne oldu da böyle bir açıklama yapıyor, kaynağı nedir, doğruluğu nedir? Açıkçası beni yosp'un açıklaması bağlar, bir oyun sitesinin açıklaması değil.

BSC Misafiri

11.10.2013 11:36:27

+2
Haberde hata yok, sizin İngilizceniz kötü sadece arkadaşlar. "If you have a Sony-branded PULSE gaming headset (or the elite edition of that product), you will need to wait for a system update coming in the future. It seems that those will not work at all at launch." http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/10/10/planning-on-using-an-existing-headset-with-a-ps4-read-this.aspx Açık açık konsolun çıkış döneminde kullanamayacaksınız diyor işte. Allah rızası için birileri şunları İngilizce kursuna yazdırsın yahu.

Virtual Reality

11.10.2013 11:27:14

-1
Haberde hata var. Hem oyun ses hemde ses iletişimi için kullanılan Sony 7.1 ve Sony 7.1 Pulse yi Playstation 4 doğrudan destekleyecek, sadece ses iletişimi için kullanılan, tek kulağa takılan resmi bluetooth kulaklıkları, ileri de çıkacak bir güncelleme ile destekleyecek. Yani, Sony 7.1 ve Sony 7.1 Pulse sahiplerinin endişe etmesine gerek yok. Yalnız kafama takılan nokta, PS4, resmi Sony blutooth kulaklıkları belli bir süre sonra güncelleme ile destekleyecekse, şuan PS3 de kullandığımız farklı markalardaki bluetooth kulaklıkları (örneğin jabra) hiç desteklemeyecek. Çünkü onlara özel bir güncelleme gelmeyecek. Yani PS4 de her bluetooth kulaklığı kullanabileceğimiz PS3' e benzer evrensel bir bluetooth bağlantısı olmayacak gibi gözüküyor. Baksanıza, kendi resmi kulaklıklarını bile sonradan güncelleme ile çalışır duruma getirecekler. Farklı markalar hiç çalışmaz. Demek yeni nesilde Sony, aksesuardan para kazanmayı kafasına koymuş

BSC Misafiri

11.10.2013 11:08:52

0
Peki hdmi disinda eski kablo girisi olacak mi ? Olmiycak diye bir sey okumustum sanki :(

BSC Misafiri

11.10.2013 10:44:10

0
abi bende pulse var 500 tl bayıldım . Gerci son kurusuna kadar hak ediyor . İşsallah sony bizi uzun sure bekletmez

BSC Misafiri

11.10.2013 09:06:32

+2
Haber yanlış değil Haber kaynağında açıkça "existing headsets just won’t work for voice chat on the PS4 – not even the Sony Pulse or official PS3 accessories." diyor. Bence sen İngilizceni geliştir kardeş. Merak ediyorum bsc böyle tiplerle çok uğraşıyorum mu diye.

BSC Misafiri

11.10.2013 09:01:42

-1
Haber yanlis yayinlamayacaksiniz ama okuyun su mesajimi sonra arastirip duzeltin haberi. Playstation Stere Headset ya da Playstation Pulse headset sahipleri icin gecerli degil bu haber. Bluetooh kulakliklar ve yine bluetooth stere headset sahibi olanlar icin gecerli. Wireless Headset sahipleri icin gecerli degil cunku Wireless headset usb stick ile geliyor ve bu stick kendi driver'na sahip. PS3 ya da PC ya da PS4'e taktiginiz anda cihaz bu stick'i taniyip direk kullanima sokuyor. Ama PS4 Bluetooth 4.0 ile geldiginden eski Bluetooth PS3 kulakliklari guncelleme yapmadan calismayacak. Zaten Sony baskanina twitter uzerinden bu soru gecen aylarda sorulmus kendiside tum wireless headsetler calisacak demisti. Sizde haberini yapmistiniz. Haberin kaynagina baktigimda bluetooth headset icin konusuyor stereo wireless olanlar icin degil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız