Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS1 Tarzı Korku Oyunu Chasing Static 2021'in Üçüncü Çeyreğinde Konsollar ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Ratalaika Games ve geliştirici Headware Games, PlayStation 1 tarzı korku oyunu Chasing Static'in PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 2021'in üçüncü çeyreğinde çıkış yapacağını duyurdu.

PC versiyonu için demo yayınlandı. Steam'den indirip oynayabilirsiniz.

Headware Games'in kurucusu Nathan Hamley "PlayStation 1 dönemi, benim üzerimde etki yapan ve yıllarca kabuslar görmeme neden olan pek çok harika korku oyununa sahipti. Chasing Static, PlayStation 1 dönemi klasiklerini onurlandırma ve bir süredir düşündüğüm fikirlerle yeni nesilde iz bırakma girişimim." diye belirtti.

Birinci şahıs psikolojik korku oyunu Chasing Static'te ana karakter Chris Selwood gecenin bir yarısı Kuzey Galler'de meydana gelen şiddetli bir fırtınada ücra bir kafeye sığınmak zorunda kalır. Kafede korkunç bir manzara ile karşı karşıya kalan Chris Selwood kasabadaki gizemi ve kaybolan köylülerine ne olduğunu ortaya çıkarmaya çalışacak. Yaklaşık iki saatlik bir hikaye deneyimi sunacak.

Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Rust: Console Edition – PS4 Pro ve Xbox One X Oynanış Videoları Empire of Sin Xbox Game Pass'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız