Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

POSTAL: Brain Damaged PS4 ve PS5 Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Running With Scissors Hyperstrange ve CreativeForge Games ekipleri tarafından oyunculara sunulacak birinci şahıs nişancı oyunu POSTAL: Brain Damaged'in PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümlerinin çıkış tarihi açıklandı. Oyunun bu sürümleri 25 Ekim'de PlayStation Store üzerinden satışa sunulacak.
 
Postal serisinin başka bir deneyimi bizlere sunuluyor
 
 
 
POSTAL serisinin oynanışı hakkında bildiğiniz her şeyi unutmanız gerektiği yapımda oyuncuların beğenisini kazanan yan oyun POSTAL: Brain Damaged, sizi POSTAL DUDE ile şimdiye kadarki en çılgın yolculuğa çıkarıyor. 
 
Spin-off yani yan oyun oynanışını 90'ların ve 2000'lerin birinci şahıs nişancı klasiklerinden alıyor ve yepyeni bir içeriği bizlere sunuyor. Oyun içerisinde seviyeler arasında kesintisiz aksiyon ve keşif unsurları bulunuyor. Farklı farklı düşmanların yer aldığı oyunda irili ufaklı yaratıklardan boss'lara kadar zorlu bir yapı bizlere aktarılıyor. 
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu POSTAL: Brain Damaged Running With Scissors Hyperstrange CreativeForge Retro FPS
Call of the Sea Yapımcılarından American Arcadia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı Cyberpunk 2077 için Canlı Aksiyon Projesi Geliyor: İşte İlk Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
POSTAL: Brain Damaged
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız