Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PE: 3rd Birthday'ın Kapak Tasarımı Belli Oldu


     Aya Brea'nın maceralarını konu edinen Parasite Eve serisi Playstation'un en iyi oyunları arasında üst sıralarda yer alıyor. Resident Evil tarzı oynanışına rağmen kendi atmosferi ve oyun dinamiklerini çok iyi bir şekilde oyuncuların karşısına çıkaran seri, zamanında büyük övgüler almıştı. Serinin yeni oyunu ise 3rd Birthday adı ile PSP için çıkışını yapacak. Square Enix bugün yaptığı açıklama ile Parasite Eve: 3rd Birthday'in kapak tasarımını yayınladı.

     Oyunun sade bir kapak tasarımı ile rafları süsleyecek. Kapak tasarımında Aya Brea'ya yer verilmiş. Kırmızı bir arka plana sahip olan tasarımın arka yüzünde ise oyunun bir çok sahnesinin yer aldığını görüyoruz.

     Square Enix ayrıca Japonya'da Xbox 360 için çıkacak olan Final Fantasy XIII'ün de kapak tasarımını yayınladı. Oyunun klasik kapak resmini içeren bu tasarımın en dikkat çeken noktası ise tabi ki International damgası oluyor. Kapak tasarımlarını yayınlayan firma kapakların final kapağı olmadığını da not düşmüş. Her iki kapak tasarımına da aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Parasite Eve 3rd Birthday aksiyon PSP Square Enix Korku
Dead Nation için Online Co-op Doğrulandı Resistance 3'ün Yeni Detayları Haftaya

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Parasite Eve: The 3rd Birthday
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız