Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2018'in İlk Dosya Paketi İndirilebilir Durumda

 
     Konami tarafından yapılan duyuruyla birlikte Pro Evolution Soccer 2018'in ilk dosya paketi yayınlandı.
 
     Tüm platformlar için ücretsiz yayınlanan güncellemeyle birlikte 100'den fazla yeni ve güncellenmiş oyuncu yüzü oyuna ekleniyor. Bazı oyuncuların fiziksel özellikleri, dövmeleri ve forma seçimleriyle ilgili güncelleştirmeleri de kapsayan dosya paketi ayrıca Atletico Madrid ve A.S. Roma için UEFA Şampiyonlar Ligi formalarını güncelliyor. Data Pack 1 isimli paketle birlikte gelen bir diğer yenilikse Master League(Ana Lig) modunda ara sahnelerin düzeltilmiş olması.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming Pro Evolution Soccer 2018 Konami Futbol
Kargo Şirketi Yönetim Oyunu Transroad: USA, Kasım'da Steam'e Geliyor Super Mario Odyssey İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.10.2017 19:49:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Yıllar sonra PES'e bir şans vereyim deyip indirdim, hiç abartmıyorum ilk maçı zor tamamladım. Rakibi bu olunca EA'in salması çok doğal.
Hocam ben pes oynadıktan sonra aklımda olamamsına rağmen gittim pre order yaptım fifa 18'e :) Ha pişman mıyım? Hem de aşırı.. Büyük ihtimal 2-3 yıl fifa 18 ile idare ederim :) alan alsın kopyala yapıştır fifa ve pes'i.

xamaximax

6.10.2017 18:53:25

0
fifa 17 fifa 18 arasındaki tek fark hızlı oyuncu değişiliği ve oyun kararmış goruntuler gerilemiş doğru durust yuz yapmıyorlar yatıyorlar artık

xamaximax

6.10.2017 18:42:42

0
pes-professionals-patch-2018-v1 çıktı o daha güzel full lisans

Jack Rabbit Slims

6.10.2017 18:28:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BéTo Senin görüşün bu olabilir ama tüm dünyada bu sene yorumlar,eleştiriler PES'in Fifa'ya çok yaklaştığı ve Fifa'nın da hayal kırıklığı yaratması üzerine geçtiği yönünde. Bende bu seneye kadar PES 6'dan beri dediğini yapıyordum fakat bu sene PES'i aldım. İlerleyen zamanlarda yıllardır aldığım Fifa'yı da alabilirim
Benim görüşüm bu zaten hocam, ama oynanışı falan boşver ilk bakışta görülen atmosferin olmayışı, spikerin yıllardır olduğu gibi yine rezalet olması bile FIFA'ya ne kadar uzak olduğunu gösteriyor bence. Birkaç ay sonra hangi oyun ne kadar oynanmış, ne kadar satılmış görürüz zaten.

BéTo

6.10.2017 18:16:33

+2
Senin görüşün bu olabilir ama tüm dünyada bu sene yorumlar,eleştiriler PES'in Fifa'ya çok yaklaştığı ve Fifa'nın da hayal kırıklığı yaratması üzerine geçtiği yönünde. Bende bu seneye kadar PES 6'dan beri dediğini yapıyordum fakat bu sene PES'i aldım. İlerleyen zamanlarda yıllardır aldığım Fifa'yı da alabilirim

Jack Rabbit Slims

6.10.2017 17:13:40

0
Yıllar sonra PES'e bir şans vereyim deyip indirdim, hiç abartmıyorum ilk maçı zor tamamladım. Rakibi bu olunca EA'in salması çok doğal.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2018
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız