Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC'de Hareketinizle Oyun Oynayın

 
     Bilgisayarda oldukça ilginç ve keyifli bir oyun deneyimi sunan FlingPC, barındırdığı özellikler ile de dikkat çekiyor.
 
     FlingPC'den kısaca bahsedecek olur ise Nintendo'nun ünlü konsolu Wii ve zengin bir oyun içeriğine sahip olan iPhone'un oyun dinamiklerinin benzerini kullanıyor diyebiliriz.
 
     Örneğin Nintendo Wii'de araba yarışı oynadığınızda, araca gaz vermek için bir tuşa basmanız gerekiyor. PC ile tam uyumlu olan FlingPC'de ise tıpkı iPhone'da olduğu gibi kontrolleri ileri doğru itikliyoruz.
 
     Kablosuz kontrol, titreşim, Airmouse ve oldukça hassas harekete duyarlı sistemi bulunan FlingPC için yayınlanan basın bülteni şu şekilde ;
 
     "FlingPC ile bilgisayarınız artık oyun konsolu

     Birbirinden yeni özellikleri ile tüm dünyada popüleritesi her geçen gün artan FlingPC yeni nesil joystick Maksa Elektronik güvencesi ile Türkiye’de.

     FlingPC kablosuz yeni nesil joystick, içerisinde bulundurduğu hareket ve ivme sensör özellikleri ile gelmiş geçmiş en yetenekli joystick olarak adlandırılıyor. FlingPC ile vücudunuzu, kolunuzu veya bileğinizi kullanarak hareket ediyor, hareketlerinizi birebir oyunlara yansıtabiliyorsunuz. Var olan mevcut oyun konsollarından farklı yapısı ve airmouse özelliği ile evinize hareket, bilgisayarlarınıza özgürlük getirerek kullanıcıların bir çok ihtiyacını düşük maliyeti ile kolaylıkla karşılıyor.
 

     Göze çarpan en temel özellikleri;


- Bilgisayara kurulan bir yazılım ile kullanıcıların mevcut bilgisayarlarını mükemmel bir oyun konsoluna çeviriyor.
- Hareket ve ivme sensörü ile hiçbir tuşa basmadan salınım, sallama, yuvarlama, fırlatma, zıplama, atlama gibi hareketlerini gerçekleştirken bunu titreşimle de tamamlayan FlingPC, oyunculara mükemmele yakın hissiyat veriyor.
- Airmouse özelliği ile mevcut mouseleri rafa kaldırıyor.
- Titreşim özelliği sayesinde oyunlardaki hissiyatı arttırıyor.
- Bowling, Tenis, Kartopu savaşı, eskrim, beygir atlama, balık tutma, halter, pinpon, balans, bilardo gibi 13 adet birbirinden eğlenceli HD kalitesinde oyunları ücretsiz olarak veriliyor ve kullanıcılara keyifili anlar yaşatıyor.
- Oynamaya hazır 60 adet popüler PC oyununu destekliyor.
- En çarpıcı özellik olarak sınırsız bilgisayar oyununu konfigüre etme ve oynama olanağı sağlıyor. Bu özelliği ile istenilen oyunlar simüle edilip joystikle hiçbir tuşa basmadan oynanabiliyor
- Haberleşme olarak bluetooth teknolojisini kullanıyor, ve kullanıcılarına sınırsız hareket ve rahatlık olanağı sağlıyor.
- Kullanıcı ekstra hiçbir aparat kullanmadan ister direksiyon, ister tenis raketi ister kılıç veya silah vs. gibi kullanabiliyor.
- 2 adet AA pille minimum 1 ay kullanım ömrü sunuyor.
 

     Satış kutusu içerisinden, bluetooth adaptör, bileklik, 2 x AA pil, joystick, 13 HD oyun ve sanal oyun konsolu DVD’si, VGA kablo ve ses kablosu, kullanma kılavuzları ve garanti belgesi çıkıyor. FlingPC ile oyun oynarken gerçek anlamda kimse yerinde duramayacak. Oyunları bizzat yasayacaksiniz.

     Resmi internet sitesi www.flingpc.com.tr de bir çok video ile cihazın tüm özellikleri detaylı bir biçimde anlatılıyor.

     FlingPC yeni nesil joystick 299 TL son kullanıcı fiyatı ile bir çok online mağazada satışta ve her geçen gün satış noktaları artıyor."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC FlingPC PC iPhone Wii
PSN Çizgi Roman Güncellemesi (11 Şubat) The Beatles: Rock Band DLC'si Wii ve PS3'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.7.2010 23:37:39

0
Peki bu flingpc de ikinci bir kol almak istersem yine aynı parayı mı vereceğim bunu acıklayabilir misiniz?

suppur

16.2.2010 18:06:47

0
Bu arada wii ile oynayabilenleri tebrik edicem wii severler hehehehe!!!

suppur

16.2.2010 18:04:27

0
-------------------------------------------------------------------------------- Crysis ve call of duty oynamaya başladım , sitede paylaşıyorlar konfigürasyon dosyalarını flingpc sahiplerine duyurulur. Bu arada Olimpiyat oyunlarını yayınlamışlar haberiniz olsun onuda alıp oynayacağım herkese selamlar

BSC Misafiri

15.2.2010 11:07:27

0
Arkadaşa katılıyorum, sanki diğer konsollara oyundan geçilmiyor, yorum yaparken biraz mantıklı olun. Adamlar yapmış cirlop gibi cihaz, tüm pc oyunlarını istediğiniz gibi simüle edebilirsiniz diyor, daha ne olsun allah allah ya...

BSC Misafiri

14.2.2010 23:03:05

0
Sanki diğerlerinde sınırsız oyun seçeneği var, harikasınız ha... yorumlar super

.:SyLaR:.

14.2.2010 07:38:59

0
Pc ye sanki oyunmu çıkıyo ayda yılda bi kere oda 5 ay sonra

Alpiral

12.2.2010 19:10:11

0
Şuan 100 lira ekleyip wii almak daha mantıklı sonuçta kendisini kanıtlamış bir cihaz. Bu Fling cihazı içinde güncel oyunlar için çıkan oynanış videoları izlemeden kuruş harcamam.

suppur

11.2.2010 21:42:01

0
Sonrada cok pişman olursun, 100 liran cebinde kalsın bonkör arkadaşım benim. benden söylemesi... Çok kıral cihaz hehehe:)

sawgiray

11.2.2010 21:23:37

0
290'a 100 ekleyip wii alırım :)

suppur

11.2.2010 20:32:40

0
Buyrun beyler uzun araştırmalarım sonucunda üreticisini buldum, firmanın ne kadar sağlam oldugunu aşağıdaki linke basarak ögrenebilirsiniz. hehehe. Devir flingPC devri, oley!!! http://www.3dijoy.com/en/partners/index.asp

suppur

11.2.2010 20:30:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alpiral Deneyen var mı?
Selam arkadaşlar; Geçen hafta riske girdim aldım cihazı; size şunu söyleyeyim Wii+iphone karışımı harika bir cihaz. Çok memnunum. Kendi oyunları var, pc oyunlarınıda destekliyor. Görüntü mükemmel. Dell, lenovo satıyor bu cihazı biraz araştırırsanız görürsünüz. HP all in one PC nin yanında satıyor. Cihaz guvenilir bir cihaz, birde üreticisi philiphs. Elinize alınca ne kadar haklı oldugumu anlayacaksınız. Benden söylemesi wii nin şanı bence ortadan kalkacak arkadaşlar selamlar

bizimdenizci

11.2.2010 19:28:45

0
299 çok bee

Alpiral

11.2.2010 19:04:23

0
Deneyen var mı?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız