Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC Gaming Show 2019'un İlk Katılımcıları Duyuruldu

 
PC Gamer, PC Gaming Show 2019 sunumuna katılacak firmalardan bir kısmını açıkladı.

İlk olarak, PC Gaming Show 2019 Sean “Day[9]” Plott ve eSport sunucusu Frankie Ward tarafından sunulacak ve sunumda "fragmanlar, röportajlar ve daha önce gösterilmemiş PC oyunlarına" yer verilecek.

PC Gamer baş editörü Evan Lahti: "Bu yılki canlı yayın önceki PC Gaming Show'lardan daha fazla duyuru ve yeni fragman içerecek. Muhteşem bağımsız geliştiricilerden onlarca yıldır PC oyunculuğunu şekillendiren stüdyolara kadar, dünyanın en canlı oyun platformu için sırada nelerin olduğunu gösterecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz."

Bu yılki sunumun sponsoru Epic Games "Epic Games Store'a gelecek özel oyunlar dahil çeşitli oyunlar için yeni materyaller" duyuracak.

PC Gaming Show 2019'a katılacağı doğrulanan diğer firmalar: Annapurna Interactive, Chucklefish, Digital Extremes, Digital Uppercut, E-WIN, Fatshark, Fellow Traveller, Frontier Developments, Funcom, Modus Games, Paradox Interactive, Perfect World Entertainment, Raw Fury, Rebellion, Re-Logic ve Tripwire Interactive.

PC Gaming Show 2019 sunumu 10 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve PC Gamer'ın YouTube, Twitch ve Facebook kanalları üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Samurai Shodown 25 Haziran'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak Vampire: The Masquerade Evreninde Geçen Hikaye Anlatımı Odaklı Rol Yapma Oyunu Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız