Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PCS2 Avrupa Grup Aşaması 7 Ağustos’ta Başlıyor!

 
     PCS2 Bölgesel Açık Elemeleri'nin sonuçlanmasıyla birlikte PCS2 Avrupa etabı takımları ve grup aşaması takvimi Starladder tarafından açıklandı.
 
     7 Ağustos'tan itibaren, PCS2 Büyük Finalleri'nde yer almaya çalışacak takımlarının mücadelesini göreceğiz. Takımların paylaşacağı ödüllerin toplam değeri ise 200.000 Dolar olacak.  
 
     PCS1'deki güçlü performansları sayesinde, PCS2 Grup Aşaması’na gitmeye doğrudan hak kazanan 12 takıma ek olarak, 12 takım daha bölge elemeleri aracılığıyla lobideki yerlerini aldı.

     Batı Avrupa elemelerindeki mücadeleyi birinci sırada bitiren Entropiq takımına, WeAreWe, ADEPTS, Bystanders ve mForce.eShark’a katılacak. Doğu Avrupa'daki zirveye UNITY çıkmıştı, onu DIVAN, WinStreak ve BetterLuckNxTime takip edecek.

     Orta Doğu ve Afrika elemelerinden de tanıdığımız birçok yüz turnuvaya katılacak. Digital Athletics zirveye kazık çakmıştı, şimdi EtiGET Esports ve İstanbul Wildcats de turnuvadaki yerlerini alıyor.

PCS2 Grup Aşaması
 
     24 rakip takım 3 gruba ayrılacak, Grup Aşaması maçları 7-9 Ağustos ve 14-16 Ağustos tarihleri arasında her gün yerel saatle 19:00’da başlayacak. En iyi 16 takım, bu kez Avrupa şampiyonu olmak için canla başla mücadele ederek Büyük Finallere doğru ilerleyecek. Turnuva PUBG'nin resmi Twitch adresinden canlı olarak izlenebilecek.

A Grubu

• Team Liquid, Natus Vincere, Northern Lights, Redline, DIVAN, WeAreWe, Bystanders, mForce.eShark
 
B Grubu

• FaZe Clan, ENCE, Omaken Sports, Blaze Esports, UNITY, ADEPTS, ETiGET Esports, BetterLuckNxTime

C Grubu

• TSM, Raise Your Edge, Tornado Energy, With Potential, Entropiq, Digital Athletics, WinStreak, Istanbul Wildcats
 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Rocket Arena EA Access ve Origin Access'e Geliyor Epic Games Store Mod Desteğini Mechwarrior 5: Mercenaries ile Test Etmeye Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız