Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Özel Fiyatlı 3 Aylık Xbox Live Gold Üyelikleri Teknoloji Marketlerinde

Xbox Türkiye, üç aylık Xbox Live Gold üyelik kartlarının 99 TL fiyattan Teknosa, D&R ve MediaMarkt mağazalarında satışa sunulduğunu duyurdu.

15 Ekim itibarıyla uygulanan fiyat güncellemesiyle birlikte bir aylık Xbox Live Gold üyelik fiyatı 29 TL'den 59 TL'ye 12 aylık üyelik fiyatı ise 179 TL'den 439 TL'ye yükseldi. Sadece teknoloji marketlerinde bulunan bu üyelik kartları ile tasarruf sağlayabilirsiniz.

Xbox Türkiye, geçtiğimiz günlerde Xbox Game Pass için de benzer bir kampanya duyurmuştu. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox TR Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Jade Raymond Electronic Arts'tan Ayrıldı Resident Evil 2 DLC Kostümleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Queen Hentai

23.10.2018 13:11:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: okan855 Steam satılan her oyun başı %30 komisyon alıyor,ayrıca Lord Gaben Reyis senin dediğini asla yapmaz.</blockquote> Onu da yapmasın artık , daha ne yapacak :D
Hükümet seçim öncesi kömür, vezir parmağı, tatar böreği, kaymaklı kek, patates, makarna, oyuncak bebek dağıtıyor, bunlara da Steam'den göstermelik 2-3 oyun indie oyun verseler Steam'in sırtı yere gelmez. Konsol piyasası anında iflas bayrağını çekip kepenk kapatır. :D Gabe Newell işinin ehli değil, yazıklar olsun. Baksana ne dahiler var piyasada. Gold üyelikler havada uçuşuyor... (:

Manhunt Three

23.10.2018 00:54:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: okan855 Steam satılan her oyun başı %30 komisyon alıyor,ayrıca Lord Gaben Reyis senin dediğini asla yapmaz.
Onu da yapmasın artık , daha ne yapacak :D

okan855

22.10.2018 22:04:49

+1
Steam satılan her oyun başı %30 komisyon alıyor,ayrıca Lord Gaben Reyis senin dediğini asla yapmaz.

Fearless_tr

22.10.2018 21:46:59

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şunu steam yeni çıkan oyunlara yapsa aylık şu kadar veriyorsun alayını oynayacaksın vs dese var ya.. Xbox zaten biter, PS'i de Zombi Joel ya da ne bileyim Heavy Rain 2 falan belki kurtarır :D Steam gold üyelik yap, duy sesimizi :D
Ne kadar sacma bir yorum ya bu

BSC Misafiri

22.10.2018 21:40:51

0
Şunu steam yeni çıkan oyunlara yapsa aylık şu kadar veriyorsun alayını oynayacaksın vs dese var ya.. Xbox zaten biter, PS'i de Zombi Joel ya da ne bileyim Heavy Rain 2 falan belki kurtarır :D Steam gold üyelik yap, duy sesimizi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız