Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyunun Tasarımcısı Açıkladı: Keanu Reeves Sayesinde Cyberpunk'ın Filmi Büyük Olasılıkla Gelecek

Keanu Reeves'in Cyberpunk 2077'de gözüküyor olması, bu yıl E3'te tüm oyun hayranlarını çıldırttı. Bu yüzden Cyberpunk oyunun tasarımının ardındaki isim olan Mike Pondsmith, Cyberpunk'ın filminin 'Reeves'in oyunda görülmesi sebebiyle' daha olası olduğunu söyledi.
 
Pondsmith VGC'ye yaptığı açıklamada film haklarının kime ait olacağını bilmediğini söyledi. Bununla birlikte Keanu Reeves olur da Cyberpunk'taki olaya bağlı kalmaya devam ederse, oyunun filminin gelme olasığının bir hayli fazla olduğunu belirtti. 
 
Bununla birlikte, CD Projekt Red'in gelecek günlerde daha fazla Hollywood aktörüyle çalışıp çalışılmayacağı da soruldu. CDPR buna yorum yapmamayı tercih etti. Bu da demek oluyor ki gelecek oyunlarda daha sık farklı aktör ya da aktrisler görebiliriz. 
 
Bakalım, Revees daha hangi projelerle karşımıza çıkacak ilerleyen günlerde göreceğiz. Reeves'in bulunduğu fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Overcooked Epic Games Store'da Ücretsiz Fortnite x Stranger Things Kostümleri Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locke Lamora

7.8.2019 20:38:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: Uncy Şu efsane adamı oyuna ekleyerek oyunun popülaritesini arttırdılar satışları %80-90 etkileyecek
bu adamı oyunda görene kadar almayı düşünmüyordum, çıkınca bakarız diyordum yine ilgimi çeken güzel bir oyuna benziyor diyordum, lakin görünce direkt olarak ön sipariş verdim... şu güne kadar ön sipariş verdiğim 2. oyundur. 1. si ise battlefleet gothic armada 2 dir. onu da tavsiye ederim.

torenbolen

8.7.2019 21:56:12

+1
Siperpunk mu? Punklar siper mi alıyor oyunda hocam?

Uncy

5.7.2019 07:14:51

+11
Şu efsane adamı oyuna ekleyerek oyunun popülaritesini arttırdılar satışları %80-90 etkileyecek

bilal1153

5.7.2019 02:33:32

0
Umarım film olayına hiç bulaşmazlar. Olmuyor işte...

TheNewAtilla

4.7.2019 23:35:44

+4
Gelsin izleriz

Guest-2C5CD639E

4.7.2019 23:10:58

+7
Çocukluktan beri bu adamın hayraniyim. Ve hayatını okumuştum çok zor şeyler geçirmiş ona rağmen hayata pozitif bakıyor. Neredeyse tüm filmlerini izledim bu zamana kadar hiç aklima gelmezdi 20 yıllık oyuncuyum bu adamı oyunda bir karakter olacağını ve şuan bu oyunu aşırı derecede merakla bekliyorum. Çok fazla bilim kurgu fantastik hayraniyim siperpunk temasını da Blade Runner dan sonra cok hosuma gitti. İnşallah dolu dolu bir oyun olur şöyle 200-300 saat rahat oynayacağımız keyifli oyun oynariz. Keanu Reeves röportajlarini bazen acar izlerim ve gerçekten çok samimi ve sempatik birisi. Yaşını bence göstermiyor yanlış bilmiyorsam 53-54 olması lazım. 45-50 arası gibi duruyor. Benim Peder 52 yaşında adam çöktü hemen. Genel olarak Türk erkekleri cokuyor normal gerçi. Tabi insan fit ve kendine bakınca stressiz ve yaşam koşulları da iyi olunca yaslanma işi uzuyor. Neyse cok yazdim ama işin özetine gelirsek Keanu Reeves candır.

Manhunt Three

4.7.2019 22:52:29

+3
Keanu Reeves ve Cyberpunk 2077... 7 puan üstü bir filmi keyifle izlerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız