Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyunseverlerden Zula'ya Tam Puan

 
    Türkiye’de oyun sektörüne yeni bir soluk getiren Ingame Group’un en büyük projelerinden biri olan Zula oyunu, açık beta öncesinde son kez oyunseverlerin karşısına çıktı. Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula, heyecan dolu bir turnuva ile test edildi. Oyunseverler, ilk Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula’ya tam puan verirken, düzenlenen yarışma sonucunda tablet bilgisayar, akıllı telefon, fotoğraf makinesi gibi değerli ödülleri kazanma fırsatı da yakaladı.
 
    İlk Türk MMOFPS oyunu olarak Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula için geri sayım devam ediyor. Kısa süre sonra açık beta sürecine girecek olan Zula, 31 Ocak Cumartesi günü Bahçelievler'deki Game Ekstra Gamer-Arena'da yapılan bir etkinlikle oyuncular tarafından son kez test edildi. Oyunseverler düzenlenen Zula turnuvasına katılarak büyük bir heyecan yaşarken, toplamda 3.000 TL'lik ödülleri kazanma şansını da yakaladı.
 
    Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabetin de öne çıktığı Zula oyununda, "Aranıyor" modundaki turnuvalarla birlikte oyuncular yepyeni deneyimler yaşadı. Gün boyunca devam eden turnuvaların ardından oyuncular Zula’ya tam puan verirken, etkinlik sırasında yapılan “çarkıfelek”, “açık artırma” gibi bölümler güne renk kattı.
 
   Çarkıfelek yarışmasında en çok Zula parası toplayan oyuncular, günün sonundaki açık artırmada; tablet bilgisayar, akıllı telefon, fotoğraf makinesi, mouse, mousepad, kulaklık gibi birbirinden değerli hediyelerin de sahibi oldular. Ayrıca turnuva şampiyonlarına da özel ödüller verildi.
 
   Etkinlikte, oyunun yapım ekibi de katılımcıların merak ettikleri soruları cevapladı. Geliştiriciler merak edilen konular hakkında bilgiler verirken, Zula’nın yerli yapım bir MMOFPS oyunu olarak tüm beklentileri karşılayacağını ve dünyanın dört bir yanında yayınlanacağını vurguladılar.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Wolfcity Turnuvası Hakkında Her Şey! Mortal Kombat X'un Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.8.2017 22:38:14

0
yav kardeşim çocuk diyorsunuz da oyun bu evli barklı adam oyun mu oynayacak ha oynuyorsa da gitsin çoluğu çocuğuyla ilgilensin

einhander

7.2.2015 20:37:46

-1
bana cs yetıyor

deadlight54

5.2.2015 14:56:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06 Lokum değil Bokumdur o Lokum olsa duramazsın
Gülmekten çenem ağrıdı

Murat.92

5.2.2015 04:33:50

0
aynı türde cs:go gibi bi oyun varken neden bunu oynayayım ki? ha tamam türk oyunu diye oynamalıyım doğru doğru evet pardon

Straxien

4.2.2015 22:44:04

+1
Açıkçası Türk oyunu diye denemeyi düşünürüm ancak hem MMO'ya olan antipatim hem de oyunun yine herkesin girip normal oyunculara küfürlerin yağacağı, hileden geçilmeyecek bir oyun gibi durduğu için çok hevesli değilim. Ayrıca P2W olacağını da düşünüyorum.

Ouroboros_Tasarım

4.2.2015 19:05:24

0
Pay to windir yani kotu oyun konu kilit uye ban serverlar aleve verilsin bina bombalansin dunya yok olsun

BSC Misafiri

4.2.2015 18:56:36

+1
Foto da bakın hepsi çoluk çocuk ergen tayfası.

StrangerLovely

4.2.2015 17:06:22

+1
Şimdi BSC'de acans saati.

michael01

4.2.2015 16:58:02

+1
Umarım Türk oyun sektörünün gelişmesine yardımcı olur. Youtube sayfalarında internet kafeye gidip test yapıyorlardı.Bir tane yorum yine yaşı küçükler dolacak diyordu.Yine öyle olacak gibi.Yaşı küçük var yaşı küçük var.Küfürbaz liselilerden oyunlar oynanmış oldu.f2p olursa yaş ortalaması yine düşük bir oyun olur.

ShadowofDeath06

4.2.2015 16:54:38

+1
Lokum değil Bokumdur o Lokum olsa duramazsın
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız