Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyunculuktan Profesyonelliğe: GT Academy Türkiye Başladı!

Sanal dünyadan gerçekliğe bir yolculuk.

     Sony'nin Nissan firması ile ortaklaşa düzenlediği GT Academy, 2008 yılından beri devam eden bir organizasyon. Yarış oyuncularına profesyonelliğin kapılarını açan bu büyük organizasyon bu yıl ilk defa Türkiye için de geçerli oluyor. Evet, Türkiye'de bulunan Gran Turismo hayranları da bu sene itibari ile bu yarışa katılabilecek.
 
     Sony Türkiye ve Nissan Europe firmasının bugün düzenlediği ortak lansman ile detayları paylaşılan bu etkinliğe daha önceki GT Academy etkinliklerinde başarılı olan ve bunun sonucu profesyonelliğe adım atan Ahmed Khalid ve Jann Mardenborough'da katıldı. 
 
      GT Academy elemelerindeki birinci tur 21 Nisan'da başlangıcını yaptı. 16 Haziran'da son bulacak olan bu etkinliğe PlayStation 3 üzerinden Gran Turismo 6 oyunu ile giriş yapabilir ve en yüksek derece için şimdiden yarışabilirsiniz. Katılan yarışmacılardan 20 tanesi ulusal seçmelere katılacak. Online ve saha etkinliği olarak ikiye ayrılan bu yarışmada en iyi tur zamanını gerçekleştiren yarışmacılar Haziran ayında gerçekleşecek olan Türkiye finalinde karşı karşıya gelecekler.
 
     Finale kalan 6 ismin yarış kampına katılacağı ve ünlü yarış pisti Silverstone yarışacağını da belirtelim. Burada kazanılacak olan derece ve performans sonucu ise kazanan bu isimlere profesyonel yarışçı olma kapıları açılacak. Dubai'deki 24 saatlik yarışa kadar uzanan bu maratona katılmak için son tarih ise 16 Haziran. 
 
     21 Nisan - 16 Haziran'da gerçekleşecek olan ilk etap yarışları sonrası katılacağını zdiğer etkinlikler sonrası dediğimiz gibi profesyonel bir yarışçı olabileceksiniz. Tüm bu maratonun sonundaki büyük ödül ise 2016 Blancpain Endurance Serisi'nde 550bhp Nissan GT-R NISMO GT3 ile tam bir sezon yarışma imkanı. Bu büyük mücadeleye katılacak herkese başarılar dileriz...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gran turismo gt gt6 sony polyphony yarış simülasyon ps3 PS4 playstation gran turismo gt gt6 sony polyphony yarış simülasyon ps3 PS4 playstation
Screencheat'e 8 Kişilik Oyuncu Desteği Geliyor PlayStation 4'ün Satışları 22.3 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dingo egret!

30.4.2015 23:55:25

-1
Ps3'ü sattığıma ilk defa ciddi üzüldüm ya Hakikaten emek harcayıp mükemmelleştiğim ender yarış serilerinden birisiydi GT Ps4te drive club bambaşka keyif ama işte etkinlik çeşitliliği konusunda yetersiz kaldı bu oyun da...

Oyuncu82

30.4.2015 19:29:04

0
Tamam GT6 ımız var,G27 miz var ama ilk 20ye giricek yetenek yok be abi :/

Vyn

30.4.2015 14:59:13

+1
internet üzerinden canlı yayın olucak mı peki ??

gamerasi

30.4.2015 14:46:32

-1
Katılımcılara şimdiden başarılar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 6
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız