Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun ve Eğlence Fuarı CNR Games Week İstanbul'da Geri Sayım Başladı

 
      Dijital oyun dünyasının en yeni oyunları, teknolojileri ve fenomen oyuncuları CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Video Oyunları ve Teknolojileri Fuarı CNR Games Week İstanbul'da sahne almaya hazırlanıyor. Drone şovlar, dijital gösterileri, cosplay yarışmaları, E-spor turnuvaları, oyun geliştirme seminerleri gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak CNR Games Week İstanbul Fuarı her yaştan oyun severlere 2 Kasım'da kapılarını açacak. Oyunlarla ilgili amatör ve profesyonel herkesin bir şeyler bulabileceği ve ziyaretçilerine her türlü oyunu deneyebilme şansı sunacak fuarda, oyun severler aynı zamanda 3 Kasım'da piyasaya çıkacak Call of Duty : World War II ile Assassin Creed Origins, Forza Motorsport 7, Doughlings gibi pek çok oyunu ilk kez oynama fırsatı bulacak.
 
      Fuarda, dört gün boyunca geçerli olacak kombine biletin fiyatı 60 TL, hafta içi günlük ziyaretçi bileti 20 TL, hafta sonu iki günlük ziyaretçi fiyatı ise 35 TL. Biletler online alındığı durumlarda kombine biletlerde 30 TL'lik pin kodu, hafta içi biletlerde 5 TL'lik oyun pin kodu, hafta sonu biletlerinde ise 10 TL'lik pin kodu ziyaretçilere hediye ediliyor. CNR Games Week İstanbul biletini online olarak alan ziyaretçiler fuarda, Virtuix Omni ile turnuvaya katılma, ana sahnede hayranı olduğu 'Youtuber'larla karşılaşma yapabilme ve 'Yarış Drone'larını özel gözlüklerle deneyebilme şansı bulacaklar. Ayrıca bir çok sürpriz etkinliğe de katılabilecekler.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One X'in TV Reklamı Yayınlandı Gears of War 4'ün Ekim Ayı Güncellemesi ve İçerikleri Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız