Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun Kutusunda Uyuşturucu Ne Arıyor?

İşte bahsi geçen 2. el oyun ve uyuşturucu
 
     Tuhaf bir 2. el oyun öyküsüyle karşınızdayız. 30 yaşındaki baba Andy Brown, 4 yaşındaki minik oğlu Riley'ye internet üzerinden sıfır veya 2. el ürünler satan Blockbuster dükkanından 2. el bir Fight Night Round 4 satın alıp çocuğuna teslim eder.
  
    Fakat Riley, oyunun kutusunu açtığında, oyun kitapçığının arkasına iliştirilmiş ufak bir poşet ile karşılaşır. Bunun ne olduğunu anlayamayan Riley, poşeti babasına götürüp ne olduğunu sorar. Babası ise gördükleri karşısında şok olur, çünkü poşette bir tutam kenever vardır.
 
     Çocuğun babası, Riley'in oyunu 10 dakika oynadıktan hemen sonra elindeki poşet ile gelip, "Baba, bu ne?" diye merak içersinde sorduğunu belirtiyor.
 
http://img.bolumsonucanavari.com/images/30ad82b3-a06c-433e-8a89-be494fdf4f26.jpg
 
    Baba Andy ise durumu şöyle özetliyor; "Kontrol ettim ve farkettiğimde şok oldum. Hemen poşeti ondan uzaklaştırdım. Fakat ya bunu şeker sanıp çiğnemeye kalkışsaydı? Bunu düşününce dayanamıyorum."
 
      Durumu polise bildiren Andy, Blockbuster'a da sitemde bulunmayı ihmal etmedi;
 
"Pek endişelenmiş görünmüyorlar, hesabıma bedava bir oyun kiralama hakkı verdiler. Ama bu çizik cd veya bozuk disk durumu değil ki, bu çok ciddi bir durum. 2. el oyunları satmadan önce kutularını kontrol etmeliler." diye konuştu. 
 
    Polis ise şu anda bahsi geçen Fight Night Round 4'ün bir önceki sahibi yani muhtemel uyuşturucu sahibini araştırıyor. Box oyunu oynarken uyuşturucu kullanan bir psikopat olsa gerek...

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak box fight ea sports Blockbuster xbox 360
MGS: PW'nin Japonya Sürümünden Bir Sahne Kesildi Red Dead Redemption'da 3 Zorluk Seviyesi Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BERGX

17.4.2010 03:57:22

0
bolumsonucanavari ekibine yüklenmeye gerek yok neden taraflı olsunlarki ne cıkarları var??? oyun sever kişiler ve bizler için arastırıp ıncelıyorlar yabancı haberleri Türkçeye cevırıyorlar hergün hemen hemen tüm kosollarda olan haberleri oyunları bizlerle paylasıyorlar bnce alıncak birsey yok.. yanlız bu oyun Amerikada bu kitapcık arası promosyonla satılsaydı yok satardı;)))

BSC Misafiri

17.4.2010 01:24:24

+1
Burada babanında hatası var.Hatası ne ki acaba dediğinizi duyar gibiyim.Söylüyorum.Sen git 4 yaşındaki çocuğa +16 olarak sınıflandırılmış bir oyunu al.

Bernhard

17.4.2010 01:14:17

0
Düzeltme: Microsoft Türkiye'de bulunmuyordan kastım Xbox 360 adlı ürününü getirmiyordur.

Bernhard

17.4.2010 01:10:58

0
Arkadaşlar; Lansman sayfaları Sony'nin verdiği reklamlardır. Kişisel zevklerimize göre açmadık o sayfaları. Biz Nintendo'dan da Sony'den de reklam alıyoruz. Bir tarafı tutmamız mümkün değil anlayacağınız. Eğer tutsaydık sadece 1 taraftan reklam alırdık. Sitemizdeki Xbox haberlerinin sayısına bakarsanız hiç de PS3'ünkinden geri değildir. Xbox 360 oyunlarının inceleme sayısı da bunun kanıtı olarak görülebilir. Microsoft Türkiye'de resmi olarak bulunmamasına rağmen, Xbox 360 inceleme ve haberlerini eksik etmiyoruz, etmeyeceğiz de. Lütfen bu tür ağır ithamlarda bulunurken daha dikkatli olalım. Başlık belki yanlış atılmış olabilir, ama "Hoomie" gibi yapıcı bir şekilde eleştirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. Alkan Adakaner

LeVO

17.4.2010 00:59:45

0
Selamlar, Haberi yazan kişi olarak şunu söylemeliyim ki, BSC'nin kesinlikle Xbox 360, PS3 veya Wii yanlı haberler yapmadığını belirtmeliyim. Söz konusu haberdeki oyun bir PS3 oyunu da olabilirdi, o zaman başlık "PS3 kutusunda uyuşturucu ne arıyor?" yazabilirdi. Bu seferde PS hayranları tarafından mı topa tutulacağız? :) Sizin ilginizi çekecek ne varsa önünüze sunuyoruz, bu Wii olur, xbox olur veya ps3 olur farketmez bizim için, BSC ekibi olarak sadece genel anlamda oyunlarla ilgilendiğimizi bilmenizi istiyoruz, biz bu genellemeyi filtrelemeden çalışmalarımızı tüm konsollar için dengeli ve tüm oyunseverlere hitap etmesine gayret göstererek yapmaya çalışıyoruz, sizinde bu konuda böyle ufak bir şeye takılıp bu tarz yorumlar yazmanız yerine desteklerinizi görmeye çok ihtiyacımız var. Başlık düzeltilmiştir. Teşekkürler - Levent Polater

Firenze

17.4.2010 00:53:56

0
Cidden neden Xbox kutusu?FNR4 kutusu yazsaydınız çok daha mantıklı bir iş olurdu.

CodeMachine

17.4.2010 00:24:32

0
kadir26 ve kadir26 nasreddin hoca ne demiş: parayı veren düdüğü çalar.

Selfroot

16.4.2010 23:44:32

0
god of war 3 ve şu modnation racers mıdır nedir onlara lansman sayfası açdınız ama alan wake veya halo reache aççakmısınız? çok merak ediyorum bence cevap açılmıycak olucak çünkü sony bazılarının arkasını çok sağlam pış pışlamış.

kadir26

16.4.2010 23:40:05

0
yakın zamana kadar bsc yi severek takip ediyorum ama xbox alehine olmuyacak sözler ve haberler yapılması düşüncelerimi değiştirdi...Sizlerinde sony fanı veya sony nin ekmeğini yediğiniz yaptığınız yorumlardan ve videolardan belli ...

Selfroot

16.4.2010 23:18:22

0
durumun xbox ile uzakdan yakından alakası yok ayrıca başlıkda oyun kutusu değilde xboxun kutusundan çıkmış gibi bi anlatım var bunlar dikkate alınıp değiştirilmesini rica ederim.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fight Night Round 4
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız