Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oxenfree Nintendo Switch'e Geliyor

 
     Eski Disney ve Telltale çalışanlarının önderliğinde geliştirilen ve geçtiğimiz yılın başlarında PC için çıkış yapan Oxenfree, 31 Mayıs tarihinde de PlayStation 4 için çıkış yapmıştı.
 
     Yapımcı Night School Studio tarafından yapılan açıklamayla birlikte Oxenfree'nin 6 Ekim itibariyle Nintendo Switch'e çıkış yapacağı duyuruldu. Akıllı diyalog sistemi, çözülmeyi bekleyen gizemler, hem kontrolcü hem de dokunmatik için tamamen optimize edilmiş kontrollerle birlikte Oxenfree, Nintendo Switch oyuncularıyla buluşacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak handheldplayers oxenfree teltale games disney arkadaşlık bağımsız platform bulmaca pc ps4
PUBG'de 1 Bandana 1.000$'dan Satıldı! Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Yeni Oyunlar Eklendi

BSC Misafiri

29.9.2017 22:33:39

0
Getirecek oyun bulamadınız port edecek muhteşem oyunlar dururken kalkıp hala bağımsız oyun çıkarıyorsun Nintendo, kendi oyunlarından fazla bağımsız indie oyun dolu eshop, önceden de söyledim şimdi de söylüyorum, eyyyy Nintendo şu mükemmel konsol Switch’i bağımsız indie konsoluna çevirme yoksa akıllı telefonlardan farkın kalmıcak! O mağazalar indie dolu çünkü yapma Nintendo!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oxenfree
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız