Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'un Baş Yazarı Michael Chu, Şirketten Ayrıldığını Açıkladı

 
Bliazzard'ın popüler oyunu Overwatch'un baş yazarı Michael Chu, 20 yıl sonra Bliazzard'tan ayrıldığını açıkladı. Bliazzard henüz durum ile ilgili bir açıklama yapmadı.
 
Kişisel internet sitesinden ayrıldığını açıklayan Michael Chu, 20 senedir şirkette çalışıyordu. Michael Chu, Overwatch'un baş yazarıydı ve çoğu karakterin hikayesini, çizgi romanların ve kısa hikayelerin yazarıydı. Aynı zamanda Michael Chu; Diablo 3 ve World of Warcraft gibi yapımlarda da çalışmıştı. Şirketten ayrılmadan önce Overwatch 2 projesinde çalışıyordu. 
 
Blizzard şu anda Overwatch 2 üzerinde çalışıyor ve oyunun hikaye odaklı bir modu da olacak. Blizzard henüz ayrılma durumu ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Doom: Eternal'ın Resmi Müziklerine, Bir Süreliğine Ayrı Olarak Erişilemeyecek Yeni Witcher Oyunu Cyberpunk 2077'den Sonra Geliştirilmeye Başlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Toyoda

12.3.2020 13:33:51

0
Bu tarz multiplayer oyunlarda hikaye ufak da olsa zevk katiyor isin icine, ben seviyorum. Heleki guzel dusunulmus bir hikayeyse. OW'nin hikayesi ustune dusunulmus guzel bir hikayeydi ancak cok yavas ilerliyordu. Netflix dizisiyle beraber belki bu isi hizlandirirlar. Ote yandan Michael Chu ayrildigi icin oyunda nasil bir hikayeye devam etmek istedigini de ogrenemeyecegiz cok buyuk ihtimal.

Curtius

12.3.2020 12:56:39

0
yani şu oyunda hikaye çokta önemli değil zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız