Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'ta Cross-Platform Desteği Kısmen Gelebilir

   İlk çıktığı günden itibaren, oyundaki dengeleri ve takım oyununun önde olması gereken yapısıyla oyuncuların büyük beğenisini toplayan, çok hızlı yüksek satış rakamlarına ulaşan, popüler oyun Overwatch, cross-platform ile ilgili düşüncelerini twitter üzerinden yanıtladı. 
 

 

 
   Twitter üzerinden sorulan soruya verdikleri cevaplarda da görüldüğü üzere; Blizzard klavye ve fare ikilisiyle konsol kontrolcüsü'nün aynı dengede olmadığını ve bunun rekabetçi oyun mod'unda sıkıntı yaratacağını düşünüyor. (Tüm oyun severler gibi.)  Ayrıca gelecek günlerde konsollar üzerinde bu denge sorunları olmayacağı için konsollara özel Cross-Platform gelebileceğini söylüyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Ready at Dawn İki Farklı Proje Üzerinde Daha Çalışıyor İngiltere'de Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satanları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Akasha_Ether

6.6.2016 16:41:39

0
Konsollar kendi aralarında oynasınlar. Pc girerse adaletsiz olur.

KoRnTuNeS

6.6.2016 14:56:05

+1
pccilerle oynamayalımda ne olur ne olmaz (hile açısından söyledim). ama bu oyunda hile sorununu büyük ölçüde halletmiş pc, hile yapanlar oyundan sonsuza dek sınırsız banlanıyo ve farklı kullanıcı ile veya tekrar oyunu satın alsa bile oyuna artık giremiyo. tek çözüm yeni pcden yeni kullanıcı ile başlamak gibi ama adamın biri pcde yaptığı hile yüzünden ps4 hesabına da giremediğini söylüyodu. pc adına hileyi bitirme adına güzel gelişme. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1227349

alsndnz

6.6.2016 13:27:28

0
Gecen gun bir kafede blackops oynatti arkadas bayada oynuyormus kendisi 2 el alistim 3. elde yendim adami pcde oynayan adam konsoldan daha zor bir is basariyor reflex olarak daha hizli oyun cunku.

Nikomer

6.6.2016 13:02:12

+2
PC ciler yıkar orayı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız