Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch Neydi Ne Oldu?

Crossworlds
 
     Geçtiğimiz günler gerçekleşen BlizzCon 2017'de Blizzard oyunlarıyla ilgili pek çok yeni detay ortaya çıkmıştı. Ayrıca yapılan panellerde oyunların yapımcıları pek çok ilginç bilgi paylaştı. 
 
     Overwatch'ın direktörü Jeff Kaplan,  oyunun nerelerden geldiğini anlatarak daha önce nasıl bir MMO oyunu olarak tasarlandığından bahsetti. Aynı zamanda Overwatch'ın ilk versiyonlarından videolar paylaşıldı.
 
      Blizzard'ın üzerinde çalıştığı bilinen Titan ismindeki MMO oyunu iptal edildiğinde onu farklı bir konsepte sokmaya çalışmışlar ve Crossworlds isminde yine sınıf bazlı bir başka MMO oyunu düşünülmüş. 6 ya da 9 kadar farklı sınıf ile başka bir gezegendeki uzay üssünde geçecekmiş. Sonra şu an Overwatch'ın karakterlerini tasarlayan Geoff Goodman bu sınıfları çoğaltarak 50'e arttırmayı önermiş. MMO fikri ortadan kaldırılırken Jeff Kaplan'ın aklına yatan bu 50 sınıf için farklı bir konsept oluşturulmuş, yani Overwatch. Ayrıca MMO fikri dışında StarCraft'a ek bir oyun yapma fikriyle de bazı karakterler oluşturulmuş fakat o da iptal edilmiş.
 
     Overwatch'ın 2013'ten beri nasıl şekil aldığını gösteren bir video da sunuldu. Ayrıca yeni duyurulan karakteriyle ilgili detaylar için diğer haberimize bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
ATV Drift & Tricks, PlayStation 4 İçin Çıkış Yaptı NBA 2K18 İçin Geniş Çaplı Bir Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız