Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch: Kanezaka Görevi Şimdi Oyunda

Savaşçı ruhunuzu körükleyin! Yeni yılla birlikte oyuna eklenen yepyeni ölüm maçı haritası Kanezaka şimdi PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch platformlarında sizi bekliyor! Şu andan 25 Ocak tarihine kadar oyuncular aralarında altı eşsiz spreyin ve Kyogisha Hanzo epik kostümünün de bulunduğu toplamda yedi yeni ödülü kazanabilecek.
 
 
 
OYNA VE KAZAN

Hızlı Oyun, Rekabetçi Mod veya Arcade'de elde ettiğiniz galibiyetlerle bir yeni oyuncu simgesi, sprey ve yeni epik kostüm Kyogisha Hanzo'yu kazanabileceksiniz!

3 Galibiyet | Pagoda Oyuncu Simgesi
6 Galibiyet | Yokai Spreyi
9 Galibiyet | 1 Yeni Epik Kostüm: Kyogisha Hanzo
 
İZLE VE KAZAN

Şu andan 25 Ocak tarihine kadar istediğiniz Overwatch yayınını Twitch üstünden izleyerek altı adet Kanezaka Görevi spreyi kazanabilirsiniz!

2 Saat İzle | 1 Yeni Sprey
4 Saat İzle | 2 Yeni Sprey
6 Saat İzle | 3 Yeni Sprey
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Take-Two Interactive, Codemasters'a Yaptığı Teklifi Geri Çekti ASUS Republic of Gamers, Rapture GT-AXE11000 Modelini Duyurdu

keremec

13.1.2021 17:19:33

+1
Basın bülteni vermek yerine oyuna Türkçe Dil desteği getirseler daha iyi reklam olur. Hadi onu da yapamıyorsanız bile en azından Battle.net'e Türk Lirası getirin. Euro ile oyun almak nedir ya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız