Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 15 Ekim'de Switch'e Geliyor

 
Blizzard Entertainment, Overwatch Legendary Edition'ın 15 Ekim'de Switch’e geleceğini duyurdu.

Blizzard Entertainment’ın sevilen takım tabanlı nişancı oyunu, en yeni sürümü ve tüm oynanış güncellemeleriyle şimdi Nintendo Switch sahiplerinin parmaklarının ucunda. Oyuncular toplam 31 kahraman arasından dilediklerini seçerek Dünya üzerinde (ya da Ay’da) bulunan 28 farklı mekânda gerek rekabetçi gerek rekabetçi olmayan (casual) oyun modlarında karşı karşıya gelecek.

Ayrıca, Switch kullanıcıları, konsollarına özel jiroskopik hareket kontrolleri aracılığıyla yepyeni bir oyun deneyimine merhaba diyecek. Bu kontroller sayesinde ister Switch’i hafifçe kaldırıp McCree’ye mükemmel bir atış yaptırın ister D.Va’yla gökyüzünde süzülün ya da hızlıca dönerek gelen saldırıları Genji’yle savuşturun.

Overwatch Mayıs 2016'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı ve çıkışından bu yana yeni karakterler, etkinlikler ve yamalar ile düzenli olarak içerik desteği almaya devam etti.

Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Ubisoft AAA VR Oyunu için 50 Kişiden Oluşan Bir Ekip Kuruyor Gears 5, Dead Cells ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor

BSC Misafiri

5.9.2019 20:53:32

0
Paladins var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız