Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outward'ın Satış Sayısı Açıklandı ve Oyunun Resmi Soundtrack Listesi Yayınlandı

 
Yayıncılığını Deep Silver’ın yaptığı geliştiriciliğini ise Nine Dots’un yaptığı rol yapma oyunu Outward’un satış sayısı açıklandı ve oyunun resmi soundtrack listesi yayınlandı. 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Nine Dots Studio bugün, oyunun şu ana kadar 600.000 kopya adet sattığını duyurdu. Nine Dots Studio CEO'su Guillaume Boucher-Vidal Outward'ın bu satış başarısını "olağanüstü bir başarı" şeklinde yorumladı.
 
Ayrıca oyunun besteci Jean-François Racine tarafından yapılan resmi soundtrack listesini de yayınladı. Buraya tıklayarak oyunun soundtrack listesine ulaşabilirsiniz. 
 
Rol yapma oyunu Outward; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 26 Mart 2019’da piyasaya sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde de oyunun yeni DLC'si duyuruldu. Buraya tıklayarak DLC'nin detaylarına ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Outward açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Maximum Games Nine Dots Studio
Sony ve Facebook Corona Virüsü Sebebiyle Oyun Geliştiricileri Konferansına Katılmayacak Co-Op Oyun "KeyWe" 2021 Yılında PC İçin Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outward
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız