Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders'ın Pyromancer Sınıfından Yeni Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise People Can Fly'ın yaptığı, karanlık ve umutsuz bir bilim kurgu evreninde geçen 1 - 3 oyunculu co-op shooter oyunu Outriders'dan yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Video oyundaki sınıflardan biri olan Pyromancer ile ilgili.
 
Pyromancer sınıfı, oyunun 4 farklı sınıfından birisi. Enoch gezegenini yok eden anomali, Pyromancer'ı bir savaş büyücüsü yaptı. Pyromancer, düşmanına "ateş" atabildiği gibi, bir şok dalgası da yaratabilir. Karakterin gelişimine göre attığı ateş, bir fırtınaya bile dönüşebilir. Bunlara rağmen karakterin temel çalışma araçları yine silahlar olacak.
 
Outriders, bu yılın sonlarında PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Aksiyon Rol Yapma Oyunu "Foregone" Erken Erişime Açıldı Yeterli Donanımınız Varsa, Doom: Eternal'dan 1000 FPS Alabilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

29.2.2020 21:23:16

0
Yapay zeka ateş ediyor helal.

rebidem

29.2.2020 18:37:52

0
O arayüz nedir öyle?Keşke hiç uğraşmayıp direk bungie gel bizi dava et yazsaydınız.Bu kadar destiny çakması bir arayüz yapmanız gerektiren şey nedir?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız