Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outbuddies 15 Ekim'de PC için; 2020'nin İlk Çeyreğinde PS4, Xbox One ve Switch için Çıkacak

 
Yayıncı Headup Games ve Alman geliştirici Julian Laufer, Outbuddies'in 15 Ekim'de PC için; 2020'nin İlk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Yerel co-op unsurları içerecek Outbuddies klasik bir Metroidvania keşif oyunu. Geliştirici tarafından belirtilene göre, oyuncular çizgisel olmayan Metroidvania oynanışını deneyimleyecek ve dikkat çekici bulmacalara, çevresel tehlikelere ve epik boss savaşlarına sahip olan beş farklı bölgeyi keşfedecek.

Oyun hem savaş sistemi hem de platform unsurları açısından son derece yüksek beceri ve mekanik temelli bir ilerleme sistemine sahip olacak. Oyunun dört yükseltilebilir silah sisteminin her biri aynı zamanda temel bir hayatta kalma aracı; çeşitli tuzaklara ve affetmeyen düşmanlara karşı bir şans elde etmek için bunların akıllıca seçilmeli. Boss'lar Dead Cells, Dark Souls ve Hollow Knight gibi oyunlardan esinlenerek hazırlandı ve onları yenmek için saniyelik refleksler ve saldırı kalıplarının ezberlenmesi gerekecek.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Outbuddies Headup Games Julian Laufer Metroidvania keşif oyunu
Borderlands 3 Beş Günde Beş Milyondan Fazla Sattı Inside Xbox'ın Yeni Bölümü Yarın Gece

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outbuddies
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız