Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oscar 2021 Ertelenebilir

 
Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl içerisinde düzenlenecek olan neredeyse her etkinlik ya iptal edildi ya da dijital olarak düzenleneceğini açıkladı. Önümüzdeki yıl ne olacağı belli olmasa da çoğu insan normale döneceğimizi düşünüyor. En azından umuyor.
 
Salgından en çok etkilenen sektörlerden biri de sinema sektörü. Sinema sektörünün en önemli ödüllerinden ve etkinliklerinden biri olan Oscar da bu durumdan etkilenebilir. Variety'nin son raporuna göre Şubat 2021'de düzenlenecek olan Oscar 2021'in ertelenme ihtimali var. Hatta büyük bir ihtimalle ertelenecek. 
 
Ertelenmenin birincil sebebi çok fazla insanın bir arada olacağı bir etkinlik olması. İkincil sebebi ise, salgından dolayı filmini vizyona sokamayan veya yapım aşamasına devam edilemeyen filmlerin çok fazla olması. 
 
Oscar hatta bu durum geçtiğimiz haftalarda bir kural değişikliğine gitmişti, ancak büyük ihtimalle bu da yetersiz kaldı. İlerleyen süreçte Oscar 2021 ile ilgili resmi bir karar açıklanacaktır. Eğer ertelenmezse Oscar, 28 Şubat 2021'de düzenlenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri oscar oscar 2021 ertelenebilir ne zaman
HBO Max ile Dönen Looney Tunes'dan, Coyote ve Road Runner'ın Bulunduğu Yeni Bir Video Paylaşıldı Artemis Fowl'dan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız