Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Online Co-op Shooter Oyunu Second Extinction Xbox Series X, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
Geliştirici Systemic Reaction, üç oyunculu online co-op shooter oyunu Second Extinction'ı Xbox Series X, Xbox One ve PC için duyurdu.

Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. PC kapalı betası bu yaz düzenlenecek. Buradaki adresten kayıt yaptırabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Second Extinction, diğer 2 oyuncuyla takım olup omuz omuza vererek mutasyona uğramış dinozor sürülerini dünyadan temizlemeye çalıştığın heyecan verici, 3 oyunculu, işbirlikçi bir FPS oyunu. Muazzam sayıdaki düşmanları alt etmek için felaketzede olarak birbirinden farklı silah, beceri ve yetenek kombinasyonlarıyla güçlerinizi birleştirip birlikte çatışmalısınız. Dünyayı kurtarmak için mermi, bomba, diş, pençe ve vahşet dolu bir kaosun içinden sağ çıkmalısın!
 
DÜNYA İSTİLA EDİLDİ
Mutasyona uğramış dinozorlar insanlığı yok etti ve geride kalan bir avuç felaketzede de son anda uzaya kaçtı. Kısa ama heyecanından ödün vermeyen gerilla görevlerinde, üç askerden oluşan özel eğitimli operasyon timi olarak istila güçlerini ortadan kaldırmak üzere dünyaya gönderileceksiniz. Gezegeninizi söke söke almanın vakti geldi de çattı! 
 
3 OYUNCULU SALDIRI TİMİ
Direnişçi asker rolüne bürünüp diğer iki felaketzedeyle güçlerini birleştir ve düşmanın hakkından gel. Eşsiz beceri, silah seti ve ekipman kombinasyonlarıyla akıl almaz şeyler yap. 
 
DURMAK BİLMEYEN AKSİYON
Yüksek tempolu, patlayıcı dolu çatışma görevleri ve adrenalin pompalatan anlarla bezeli oyunda küçük ve izole ekibinle dünyanın çeşitli yerlerine operasyon düzenleyecek ve çok sayıda ya da çok büyük düşmanlara göğüs gereceksin; dinozorlarla savaşmak hiç bu kadar vahşi olmamıştı! 
 
MUTASYONA UĞRAMIŞ YARATIKLAR
Bu dinozorlar tarih kitaplarındakilere hiç benzemiyor. Geçirdikleri tuhaf mutasyonlar yüzünden çok daha ölümcüller. Elektrikli raptorlardan, hemcinslerine tepeden bakacak büyüklükteki tiranozor rex'lere kadar her türlü alt etmesi zor, acımasız canlıyla karşılaşacaksın. 
 
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Topluluğun geri kalanıyla birlikte gösterdiğin çabalar dinozorlara karşı verilen savaşın yönünü değiştirecek. Yaklaşan savaşta nasıl bir fark yaratacağını görmek için bizi takipte kal. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Second Extinction Systemic Reaction Online Co-op Shooter Xbox Series X Xbox One PC
Assassin's Creed Valhalla Oynanış Fragmanı DIRT 5 PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC ve Stadia için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DreH

7.5.2020 21:09:28

0
Dinazor temali oyun muhabbeti gecmisti gecenlerdede bekledigim boyle birsey degildi siradan geldi bana .Dinozor vur dur .Bas karakterin bir raptor oldugu veya insan irkinin degilde dinozorlarin evrim gecirdigi eski dinozorlarla birlikte bir gezegene giden uzayli bir ekibin bu gezegenin hikayesini anlatmasi acik dunya seklinde cok guzel olurdu bence

BSC Misafiri

7.5.2020 19:46:02

0
Konsept coop oyunlar içerisinde ilgi çeker gibi duruyor ancak çabuk sıkılacağınız amaçsız oyunlardan biri olacak tıpkı yeni çıkan predator hunting gibi. Paranıza yazık etmeyin.

BSC Misafiri

7.5.2020 19:32:34

0
Ucuz olursa alırım gibi hoşuna gitti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Second Extinction
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız