Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oniken: Unstoppable Edition ve Odallus: The Dark Call PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Digerati ve geliştirici JoyMasher, Oniken: Unstoppable Edition ve Odallus: The Dark Call'un PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına geleceğini duyurdu. Switch versiyonları 8 Şubat'ta; PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları ilkbaharda çıkacak.

Oniken: Unstoppable Edition Switch versiyonu için çıkışında %20 indirimli satışa sunulacak ve satın alan herkes Odallus: The Dark Call'u da %10 indirimli satın alabilecek.

EastAsiaSoft ayrıca oyunları PlayStation 4 ve Switch için fiziksel olarak da çıkarak. Satışa sunulacak fiziksel sürümler şu şekilde:  

Oniken: Unstoppable Edition (PS4)
Oniken + Odallus Collection (PS4, Switch)
Oniken + Odallus Collection Limited Edition (PS4, Switch)

İki oyun da şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Oniken: Unstoppable Edition'ın Steam sayfasına buradan Odallus: The Dark Call'un Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Duyuru fragmanlarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Odallus: The Dark Call JoyMasher retro platform
Boruto Uzumaki, Gaara, Kaguya Ootsutsuki ve Kakashi Hatake Jump Force'ta Oynanabilir Olacak The Hong Kong Massacre 22 Ocak'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Odallus: The Dark Call ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız