Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Önemli Yapımcılar Tarafından Kurulan Bağımsız Stüdyo, İlk Oyunu Firewatch'ı Duyurdu


    Geçtiğimiz senenin son aylarına doğru kurulan Campo Santo isimli bağımsız oyun stüdyosu, oldukça önemli yapımcılara ev sahipliği yapıyor. Telltale'in The Walking Dead projesinin eski liderleri Sean Vanaman ve Jake Rodkin'in haricinde Mark of the Ninja'dan Nels Anderson, The Cave'den Chris Remo, Brutal Legend'den Jane Ng ve BioShock 2'den Will Armstrong gibi oldukça önemmli isimlerin yer aldığı Campo Santo'nun ilk oyunu duyuruldu.
 
    Firewatch isimli oyun, PC, Mac ve Linux için hazırlanıyor. 2015 senesi içerisinde çıkması beklenen yapım, doğal ormanlık alanlarıyla meşhur Wyoming isimli eyalette geçiyor. Firewatch, 1988'de Wyoming'de çıkan ve Yellowstone Yangını olarak adlandırılan büyük ve ölümcül bir facianın ardında geçiyor. Oyunda, Henry ismindeki karakterle birlikte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz.
 
    Araştırmaya ve maceraya odaklanan Firewatch'ı birinci kişi bakış açısından oynayacağız. Oyunla ilgili henüz bir video veya oyun içi görsel yayınlanmış değil. Daha fazla haber için beklemede kalın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Firewatch Campo Santo Klei Double Fine Telltale 2K Marin First Person Adventure PC
Bound By Flame'in Çıkış Tarihi Açıklandı The Last of Us'ın Satışları 6 Milyonu Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lamamba

14.3.2014 22:24:22

0
Oyun 10 gün önce duyuruldu.Haber biraz geç olmadı mı?

zero2900

14.3.2014 17:08:20

0
Bazı güzel AAA oyun yapımcıları dışında (Bethesda,SuckerPunch,Naughty Dog,Paradox vs) gerçekten oyunculuğun gerek yaratıcılık gerekse renklenmesi üzerine tek umut bağımsızlar. Umarım bağımsız yapımcılarda döngüselleşmez. Zira sürekli korku oyunu çıkaran veya hiçbir yeni dinamik katmayan minecraft klonları özellikle 2013 de şahsımı endişelendirmişdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Firewatch
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız