Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Piece: Pirate Warriors 4'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanan One Piece serisinin yeni oyunu One Piece: Pirate Warriors 4'ün çıkış tarihi açıklandı. One Piece: Pirate Warriors 4 Japonya için 26 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise; PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC.
 
Oyunun Avrupa çıkışı için resmi bir tarih verilmedi ancak Steam'de yazan tarihin dünya genelinde bir tarih olduğu düşünülüyor. Henüz resmi açıklama gelmese de oyunun Batı için 27 Mart 2020'de çıkacağını söyleyebiliriz.
 
Korsan Savaşçıları Geri döndüler ve onlarla birlikte daha patlayıcı bir hikaye ve hatta One Piece'den daha çılgın saldırılarla birlikte döndüler: One Piece: Pirate Warriors 4. Farklı adalarda dolaşıp görkemli hazineyi bulmaya çalışın. Favori karakterinizi seçip onunla sayısız düşman edinin. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite One Piece: Pirate Warriors 4 One Piece Bandai Namco
Star Wars: The Rise of Skywalker'dan 2 Yeni Video 'Lamborghini Lambo V12 Vision GT', 'World Finals 2019 - Monako'da Görücüye Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
One Piece: Pirate Warriors 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız