Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Olympic Games Tokyo 2020 Bu Hafta Sonu Xbox'ta Ücretsiz

 
 
Sega'nın Olimpiyat Oyunlarına dayalı resmi oyunu olan Olympic Games Tokyo 2020, bu hafta sonu yani 24 ve 25 Temmuz'da Free Play Days girişiminin bir parçası olarak Xbox One ve Xbox Series X|S'de ücretsiz bir deneme sürümü aldı. Buna erişmek için oyuncuların Xbox Live Gold'u veya Xbox Game Pass Ultimate'i (Xbox Live Gold içerir) olması gerekir.
 
Oyun hakkında
 
Sporcunuzu yaratırken, yeteneklerini özelleştirirken ve mükemmel kostümü seçerken rekabetçi kişiliğinizi ortaya çıkarmaya hazır olun. Sahneye bir korsan, astronot veya kovboy olarak çıkmak varken neden sıradan bir sporcu kıyafetine tav olasınız ki?
 
Tenisten Futbola, Yüz Metre Koşusundan Basketbol ve Boksa, eğlence dolu 18 spor etkinlik arasından seçiminizi yapın. Burada kırılacak rekor, görülecek hesaplaşma bitmez. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game Sega
Final Fantasy X için Ray Tracing - Unreal Engine Videosu Paylaşıldı Assassin’s Creed Valhalla'ya Level Scaling Özelliği Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız