Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Octopath Traveler İki Milyon Kopya Sattı, %50 İndirimde

 
Square Enix, Temmuz 2018'de Switch ve Haziran 2019'da PC için çıkış yapan sıra tabanlı rol yapma oyunu Octopath Traveler'ın iki milyon adet kopya sattığını duyurdu.
 
Bunun şerefine oyun Nintendo eShop'ta ve Steam'de %50 indirime girdi. Switch'te $29.99 ve PC'de 160,00 TL fiyattan satışta.
  
Oyun hakkında:
 

Sekiz gezgin. Sekiz macera. Square Enix'in hayata geçirdiği yeni bir dünyada oynamak için sekiz rol. Bu sekiz gezginin rolünü üstlenerek her birinin hikayesini yaşayın ve Orsterra dünyasını özgürce keşfedin. Seçimlerinizi ve maceranızı kayıt veri transferi ile ana oyuna taşıyın.

Her bir karakterin özel yeteneklerini savaşta ve savaş dışında kullanın. Düşmanın zayıf yönleri keşfederek ve hedefleyerek savunmalarını kırın. Her elde aldığınız Boost puanlarını yeteneklerinizi güçlendirmek, zincir saldırıları yapmak veya yardım sağlamak için stratejik zamanlarda kullanın. İlerlemek istediğiniz yolu seçin ve ufkun ötesinde ne olduğunu keşfedin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Octopath Traveler Square Enix sıra tabanlı rol yapma oyunu Switch PC
Shadow Man: Remastered PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu PlayStation 5 Teknik Özellikleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Octopath Traveler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız