Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obsidian, Project Eternity'i Duyurdu!


    RPG severlerin gönlünde özel bir yere sahip olan Obsidian Entertainment, bu hafta boyunca ön duyurusunu yaptığı projeyi en nihayetinde gözler önüne serdi. Obsidian, Kickstarter'ın desteğini de arkasına alarak Project Eternity'i duyurdu!
 
    Sadece PC'ye özel olarak geliştirilen Project Eternity, tahmin edebileceğiniz gibi RPG türünde olacak. Party sistemi üzerine kurulup izometrik bakış açısından oynanacak olan Project Eternity, yapım ekibinde Planescape: Torment'in baş tasarımcısı Chris Avellone'u, Fallout serisinin yaratıcısı Tim Cain'i ve Josh Sawyer'i bulunduruyor. 
 
    Oyunun temel alındığı şey olan party sistemi, stratejiyi de beraberinde getiriyor. Belirtilenlere göre savaş öncesinde karakterlerinizi yerleştireceğiniz yerler sizi başarıya ulaştıracak. Bu konuda oyunun gerçek zamanlı bir savaş sistemi sunması, Project Eternity'i zorlaştıran etkenlerden biri olarak gösteriliyor. Bu arada, party sistemi denilmişken, şu an için online modlardan söz açılmadı. Belirtilenlere göre oyunda ilerledikçe yeni companion karakterler alacağız ve yolumuza onlarla devam edeceğiz. 
 
    Oldukça güzel gözüken bu proje için aslında haber olarak biraz geç kaldık diyebiliriz. Zira 1.1 milyon dolar hedef gösterilen projenin 880 bin doları şimdiden bağışlanmış gözüküyor. Hali hazırda önümüzde, Project Eternity'nin bağış kabul edeceği koca bir ay daha bulunuyor. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg obisidian entertainment pc kickstarter project eternity
GTA V, San Andreas Efsanesini Geride Bırakabilir Wii U Oyunları 59.99 $ - Harici HDD Desteği Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fatality1907

15.9.2012 16:17:17

0
Kickstarter rekorunu kıracaklar heralde şimdiden parayı topladılar.

aCAN.v6

15.9.2012 15:52:02

-1
dayz yeni bölümü nerde abicim :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of Eternity
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız