Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational Singapore Şampiyonu Vici Gaming!

 
      ONE Esports ve PGL tarafından Singapur'da düzenlenen "ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational Singapore" Dota 2 turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu finalde Evil Geniuses'ı 3-0 yenen Vici Gaming oldu.  
 
 
 
     500.000 dolar ödül havuzu oluşturulan Dota 2 turnuvasına 12 takım davet edildi. Takımlar A ve B grubu olmak üzere altışarlı ikiye ayrıldı. A grubundan Alliance ve Team Secret, B grubundan Evil Geniuses ve Gambit Esports üst tura yükseldi. 3 maçlık seri formatında oynanan üst tur karşılaşmalarının sonucunda Evil Geniuses rakibi Gambit Esports'u 2-0 mağlup ederek büyük finale yükselen ilk takım oldu. Mağlubiyetin ardından alt tura düşen Gambit Esports, burada B grubunu üçüncü olarak tamamlayan Vici Gaming ile eşleşti. Alt tur final karşılaşmasının sonucunda Vici Gaming 2-0 galibiyet elde ederek, büyük finalde Evil Geniuses'ın rakibi oldu. 5 maçlık seri formatında oynanan büyük final karşılaşması sonucunda Vici Gaming rakibi Evil Geniuses karşısında 3-0 galibiyet elde ederek, turnuvanın şampiyonu oldu. 
 
Turnuvanın Sıralaması
 
1- Vici Gaming - 200,000$ 
2- Evil Geniuses - 100,000$ 
3- Gambit Esports - 60,000$ 
4- Alliance - 50,000$ 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Zula Süper Lig 5. Sezon Başlıyor! Kojima, Noel Arifesi'ni Yeni Projesi Üzerinde Çalışarak Geçirmiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız