Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OG, CS:GO Takımını Duyurdu

 
     Avrupa merkezli elektronik spor organizasyonu OG, Counter Strike: Global Offensive takımını duyurdu. Yapılan duyuruda OG; “CS:GO, bizim esporda değer verdiğimiz her şeyi temsil ediyor. Olağanüstü ve izlemesi muhteşem, rekabetin düzeyi inanılmaz ve her sezon bu daha da artıyor, oyun mekanikleri çok derin ve taktiklerin bir sınırı yok, en önemlisi ise oyunun topluluğu ve ekosistemi CS:GO’nun parlak bir geleceği olduğunu gösteriyor.” açıklamasında bulundu.
 
OG CS:GO Kadrosu 
 
Nathan Jordan “NBK-“ Schmitt
Aleksi Antti Kaarlo “Aleksib” Virolainen
Valdemar Bjørn “valde” Vangså
Issa Sameer Issa “ISSAA” Murad
Mateusz ”mantuu” Wilczewski
 
     Takım kadrosu eski ENCE takımının Fin oyuncu Aleksib, Vitality takımının kaptanı NBK-, North takımının Danimarkalı oyuncusu valde, HellRaisers takım oyuncusu ISSAA ve ALTERNATE aTTaX takımının AWP oyuncusu mantuu'dan oluşuyor. OG CS:GO kadrosuyla ilk kez 12-15 Aralık tarihleri arasında Amerika'da düzenlenen 150.000 dolarlık ödül havuzlu "cs_summit 5" turnuvasında mücadele edecek. OG'nin elektronik spor arenasında Dota 2 ve Smash Bros takımları mevcut.     
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
The Game Awards 2019'da 10 Yeni Oyun Duyurulacak [Güncelleme: 15 Oyun] EPICENTER 2019 CS:GO Turnuvasının Grupları Belirlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız