Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nvidia GeForce Experience Artık Çoklu Ses Denetimini Destekliyor

 
     Özellikle kayıt yapan oyuncular için her bir detayın erişilebilir olması ve istenilen şekilde ayarlanabilmesi işleri oldukça kolaylaştırır. Örneğin ses ayarları. Bu konuda kullanıcıların yoğun istekleri üzerine, Nvidia yeni güncellemesiyle birlikte Multi-Track Audio özelliğini kullanıcılarına sundu.
 
     İlk etapta GeForce Experience 3.8 betasıyla gelen ve "Enable experimental features" yani deneme aşamasındaki özellikleri aktif et seçeneğini işaretleyen kullanıcılar tarafından kullanılabilen Multi-Track Audio özelliği son güncellemeyle birlikte tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale geldi. Peki nedir bu Multi-Track Audio?
 
     Bugüne kadar Shadow Play ile yapılan kayıtlarda tek bir ses çıkışı alıyordunuz. Şimdi ise oyun sesi ve sistem sesine ayrı ayrı müdahele etmeniz mümkün. Böylelikle oyun sesi ve kendi sesiniz arasındaki dengeyi GeForce Experience üzerinden sağlayabilirsiniz.
 
     Eklenen bu yeniliğin kullanımıyla ilgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak geforce nvidia shadow play geforce experience multi track audio
2017-18 NBA Sezonu Maçları NBA League Pass Paketlerinde Final Fantasy 14'te Cadılar Bayramı Etkinlikleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.10.2017 20:09:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER nvidia ilk önce düzgün çalışmasını sağlasında, ondan sonra eklesin yenilikler. 6-7 tane kayıt aldım, video böyle kaydedilmiş. https://www.youtube.com/watch?v=8qmm1x64J6s
E çok güzel görünüyor ne varki video da?

HIGHER

20.10.2017 17:14:04

0
nvidia ilk önce düzgün çalışmasını sağlasında, ondan sonra eklesin yenilikler. 6-7 tane kayıt aldım, video böyle kaydedilmiş. https://www.youtube.com/watch?v=8qmm1x64J6s
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız