Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Normandiya Çıkartması Karşılaştırma (MoH:F, MoH: AA, CoD2 ve CoD WWII)

 
      İngiltere üzerinden Fransa'nın Omaha sahiline Fransa'yı Nazilerden temizlemek amacıyla başlatılan operasyon D-Day olarak anılmakta ve İkinci Dünya Savaşı'nın en önemli hareketlerinden biri olarak hatırlanmaktadır. Eh böylesine büyük bir operasyon aynı zamanda şimdiye kadar pek çok filme ve oyuna da konu olmuş ve izleyenleri oynayanları etkilemeyi başarmıştır. Zamanında Er Ryan'ı Kurtarmak izleyip de Medal of Honor oynayıp bu sahnelerden etkilenmeyen az kişi vardır heralde. Peki ya bu işi en iyi hangi oyun yapmıştı?
 
     İşte bunu merak eden bir kullanıcı Medal of Honor: Frontline, Medal of Honor: Allied Assault, Call of Duty 2 ve yeni çıkan Call of Duty WWII arasında bir karşılaştırma hazırlamış. Sizce dönemine göre hangisi daha etkileyici?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
Bandai Namco, 2018'in Ortalarına Kadar Switch'e Özel 3 Büyük Oyun Duyurusu Yapacak Tokyo 42'nin İlk DLC Genişleme Paketi Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.11.2017 18:28:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: clebris Call of duty 2’deki Omaha sahili değildi uyandırayım. Uydurma bir yerdi. Bana göre en iyisi Allied Assault.
Uydurma değil. "Pointe du Hoc" oranın adı.

Shovel Knight

8.11.2017 13:49:58

0
ben hepsini oynadım ama şimdi eski oyunlara bakınca duyguyu yansıtamıyor onlar çünkü bu sahneyi ilk defa görmüyoruz o sahnenin duygusunu bu oyunları ilk oynadığımızda hissetmiştik ama diğer taraftan ww2de imkan olduğu için harbiden güzel olmuş ben o sahneyi kulağımda kulaklıkla oynadım bam başka bir şeydi

Zebercet

8.11.2017 04:47:22

0
Dinozorluğa lüzum yok. WWII, teknolojinin de avantajıyla müthiş olmuş. Mermi yağmuru, parçalanan uzuvlar, kan ve çamur. Oyunu oynamadım ve ilk kez burada izledim ve ekran başında gerim gerim gerildim o askerler düşerken.

clebris

8.11.2017 01:22:13

+1
Call of duty 2’deki Omaha sahili değildi uyandırayım. Uydurma bir yerdi. Bana göre en iyisi Allied Assault.

porsux

8.11.2017 01:07:27

0
Sadece çıkartma bölümü için değil bir bütün olarak Allied Assault benim için gelmiş geçmiş en iyi 2. dünya savaşı nişancı(shooter) oyunudur. Keza en az önem verdiğim Normandiya Çıkartması bölümünde de en güzel işleniş gene ona ait. Üzülmemek elde değil.. Böyle efsane bir seriyi nasıl bu hallere düşürdün EA

BSC Misafiri

7.11.2017 20:56:45

0
En güzeli COD2 kesinlikle.

BSC Misafiri

7.11.2017 20:56:27

+1
Anılar depreşti

Drima

7.11.2017 18:39:53

+7
Medal of Honor Allied Assault başkaydı. İster antika ister retro sevici deyin o tarih ve teknoloji ile yapılabilecek en ama en iyi bölümdü. Er Ryan esintilerini hissetmek mümkündü..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız