Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky ‘Visions’ Güncellemesi Yarın Yayınlanacak

 
Geliştirici Hello Games, No Man's Sky'ın ‘Visions’ adlı yeni güncellemesinin 22 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncellemenin öne çıkan özellikleri:
 

Yeni Dünyalar: Visions, daha önce ölü olan milyonlarca gezegeni hayata döndürerek gezegen yüzeylerinin çeşitliliğini büyük ölçüde geliştiriyor. Oyuncular bu gezegenlerde gizemli eserler bulabilir ve onları hatıra olarak toplayabilir veya üslerinde kupa olarak sergileyebilir.
 
Tuhaf Yeni Yaratıklar: Visions, yıldızların arasında ilk defa keşfedilmeyi bekleyen yeni tuhaf ve nadir yaratıklar getiriyor. Yırtıcı fauna ve ölümcül, etçil bitkiler oyuncuları tuzağa düşürmek için bekliyor olacaklar.
 
Global Topluluk Görevleri: Yeni topluluk araştırma görevi, oyuncuların ortak bir hedef doğrultusunda ilerlemelerini paylaşmalarına izin verecek. Oyuncular Visions evrenini birlikte keşfedebilir ve Eye of the Korvax kaskının, yeni hareketlerin ve yapı parçalarının kilidini açabilir.
 
Keşfedilecek Daha Fazla Şey: Atmosfer ve gökyüzü geliştirildi ve gökkuşağı oyun içi hava efektlerine eklendi. Oyuncular içlerinde yatan arkeologları açığa çıkararak eski yabancı yaşam formlarının kemiklerinin bulunduğu gezegenleri keşfetmeye başlayabilir. Oyuncular düşmüş uyduların kalıntılarını çıkarabilir ancak bu yeni bir tehdit ve tehlike riski demektir bu da kötü gözcü dronlar. Ayrıca No Man's Sky'da en zorlu hava koşullarına dayanabilen ve hayatta kalabilen oyuncular sadece en kötü fırtınalarda ortaya çıkan kristal hazineleriyle ödüllendirilebilir. 

 
Güncellemenin tüm detaylarına nomanssky.com üzerinden göz atabilirsiniz.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Voidu’da Black Friday İndirimleri Başladı Secret Files Serisi Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gokhanvai

23.11.2018 11:18:53

0
Oyuna gemi geliştirme ve kişiselleştirme seçenekleri gelse, herkes kendi gemisini istediği gibi yapsa oyun çok daha güzel olur.

Watton1

22.11.2018 22:54:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Watton1 &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Nerevarine Şu oyunu çok merak ediyorum indirimlerde şuan 75? iken almayı da düşünüyorum lakin, motion blur ayarını kapatabiliyor muyuz? Bulanıklık benim gözlerimi yoruyor başımı döndürüyor aşırı rahatsız oluyorum.&lt;/blockquote&gt; Kapatabiliyorsunda hocam ben olsam almazdım bu videolarındaki gibi bir oyun oynamayacaksın yani 1 saat oynadıktan sonra üzülürsün verdiğin paraya</blockquote> Oyundan hiç bir şey anlamamışsın anlaşılan.
ne diyon birader çok grind yapacak sırf o gemiyi yakıtı bitip duracak sürekli döngüde dolaşıcak adam 1 saat sonrada aynı şeyleri yaptığını anlayacak sen yazdığından bir şey anladınmı

Manhunt Three

22.11.2018 20:07:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Nerevarine Şu oyunu çok merak ediyorum indirimlerde şuan 75? iken almayı da düşünüyorum lakin, motion blur ayarını kapatabiliyor muyuz? Bulanıklık benim gözlerimi yoruyor başımı döndürüyor aşırı rahatsız oluyorum.</blockquote> Kapatabiliyorsunda hocam ben olsam almazdım bu videolarındaki gibi bir oyun oynamayacaksın yani 1 saat oynadıktan sonra üzülürsün verdiğin paraya
Oyundan hiç bir şey anlamamışsın anlaşılan.

BSC Misafiri

22.11.2018 18:05:13

0
Ben ilk aldığımda pişmanlık duymuştum next güncellemesinden sonra cok güzel oldu oyun zaten ben Bi s class gemi alayım derken 20 saat geciyor. Bu güncelleme ile daha iyi olacak gibi bence şu an indirimde iken alınırsa kesin üzmez.

Watton1

22.11.2018 11:12:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: Nerevarine Şu oyunu çok merak ediyorum indirimlerde şuan 75? iken almayı da düşünüyorum lakin, motion blur ayarını kapatabiliyor muyuz? Bulanıklık benim gözlerimi yoruyor başımı döndürüyor aşırı rahatsız oluyorum.
Kapatabiliyorsunda hocam ben olsam almazdım bu videolarındaki gibi bir oyun oynamayacaksın yani 1 saat oynadıktan sonra üzülürsün verdiğin paraya

Johnny Silverhand

22.11.2018 10:11:31

0
Şu oyunu çok merak ediyorum indirimlerde şuan 75₺ iken almayı da düşünüyorum lakin, motion blur ayarını kapatabiliyor muyuz? Bulanıklık benim gözlerimi yoruyor başımı döndürüyor aşırı rahatsız oluyorum.

İdrak İstimlak

21.11.2018 21:02:22

0
Sean Murray her ne kadar tepki çekmiş ve yarım oyunu ile boy göstermiş olsa da, bence bu güncellemelerle itibarını kurtardı. Oyun oynanacak kadar sağlam hale geldi...

Rogue Agent

21.11.2018 20:19:24

0
yaşıyomu la hala bu oyun

BSC Misafiri

21.11.2018 19:53:03

0
Oyun baya geliştiriyor kendini ilk indirimlerde almayı düşünüyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız