Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky GOG Versiyonuna Multiplayer Bu Yılın Sonlarında Gelecek

 
No Man’s Sky'ın şu ana kadarki en büyük güncellemesi 'NEXT' 24 Temmuz itibariyle tüm platformlar için yayınlandı.

'NEXT' güncellemesi genel olarak multiplayer mod, oyunun tamamını üçüncü şahıs modunda oynayabilme, görsel revizyon, sınırsız üs kurma ve yük gemileri ile ilgili yeni özellikler başta olmak üzere oyuna çok sayıda yenilik getirdi ancak sadece GOG versiyonuna çok oyunculu özellikler gelmedi.

Hello Games, GOG.com forumu üzerinden yaptığı açıklamada multiplayer özelliklerin oyunun GOG üzerinde satılan DRM-free yani kopya koruması olmayan sürümü için hazır olmadığını ve bu yılın sonlarında gelmesinin planlandığını duyurdu.
 
"Güncellemenin çıkışından itibaren, No Man's Sky'ın DRM-free sürümü NEXT ile sunulan tüm tek kişilik oyun modu içeriklerine sahip olacak: üçüncü şahıs modu, yükseltilmiş görseller, daha iyi bir üs kurma sistemi, oyuncu özelleştirme ve daha fazlası.
 
Ancak multiplayer güncellemenin çıkışına hazır olmayacak, bu yılın sonlarında yayınlamayı planlıyoruz.

Küçük, bağımsız bir stüdyo için bu gibi yeni özellikleri çoklu platformlarda geliştirmek hırs, gayret ve teknik gerektiren bir meydan okumadır ki bu da multıplayer'ın ertelenmesi ile sonuçlandı. Hello Games GOG Galaxy platformu üzerinde tam bir multiplayer deneyimi sunabilmek için GOG.COM ile güçlerini birleştirecek.

Harika desteğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz."
 
No Man's Sky şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

NEXT güncellemesi tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
PlayStation Store'da Yaz İndirimleri Başladı Forza Horizon 4 için Bir Saatlik Kış Mevsimi Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

26.7.2018 11:54:31

0
No DRM, no multiplayer demiş adamlar kısaca. Sean Murray cidden sıkıntılı bir insan, yapımları sözde bağımsız yapım ama fiyatı 3A oyun fiyatı, oyun çıktığında erken erişim düzeyinde bir oyundu, verilen sözler ancak kısmen yerine getirilmiş, bunca tepki almışsın, utanmadan DRM olmayan sisteme güncelleme vermiyorsun. GoG'tan alan adamın suçu ne?

wattonx

25.7.2018 17:05:34

0
Ya bu oyun nasıl oyun yapılmazın bir örneği be kardeşim oyunu oynayan varmı burda crafting zor ve sıkıcıydı şimdi daha zor ve daha sıkıcı yapmak gerçekten bravo ya böyle relax sakin kafanı verebileceğin bir oyun olması gerekirken bu kadar oynayanı boğmanın mantığı ne böyle oyun yapmayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız