Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh'un Satışları 3 Milyona Yaklaştı

 
Koei Tecmo, bugün düzenlenen canlı yayın sırasında, Team Ninja'nın aksiyon rol yapma oyunu Nioh'un güncel satış miktarını paylaştı.
 
Nioh'un yönetmeni Fumihiko Yasuda tarafından belirtilene göre, oyunun kutulu dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamı 2.95 milyona ulaştı. 
 
Fumihiko Yasuda ayrıca Nioh: Complete Edition'ın oldukça iyi satmaya devam ettiğini de ekledi. Kısa bir süre içinde üç milyon satışı geride bırakacak gibi görünüyor.
 
Nioh Şubat 2017'de PlayStation 4 için ve Kasım 2017'de PC için çıktı. Oyunun çıkışından sonra üç ücretli genişleme paketi (Dragon of the North, Defiant Honor ve Bloodshed) yayınlandı. Ana oyun ve üç genişleme paketinin bulunduğu Nioh: Complete Edition şu anda Steam'de %65 indirimle 26,95 TL fiyattan satışta.
 
Devam oyunu da geliyor. Nioh 2 PlayStation 4 için 13 Mart'ta çıkacak. Oyunun betası 700 binden fazla kişi tarafından indirilmiş ve Batılı oyuncuların %90'ı tarafından olumlu geri bildirim almış.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite Ni-Oh aksiyon rpg Team Ninja Tecmo Koei Akira Kurosawa PS4
Birleşik Krallık'ta Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları (20 - 24 Ocak) Persona 5 Royal ‘Phantom Thieves ile Tanışın’ Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız