Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh Satış Miktarı Açıklandı

 
   8 Şubat 2017 tarihinde çıkış yapan aksiyon rol yapma oyunu Nioh'un satış miktarı açıklandı.
 
   Koei Tecmo ve Team Ninja tarafından yapılan açıklamaya göre de Nioh dünya genelinde hem kutulu hem de dijital dahil olmak üzere toplamda 1 milyon satışa ulaştı. 
 
   Koei Tecmo, Nioh'u satın alanlara teşekkür etmek amacıyla bugün yayınlanacak 1.04 güncellemesi ile oyunculara "Altın Nioh Zırhı" hediye edecek. Zırha aşağıdaki görselden göz atabilirsiniz. 
 
   Nioh şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ni-Oh aksiyon rpg Team Ninja Tecmo Koei Akira Kurosawa PS4
LEGO City Undercover Çıkış Tarihi Duyuruldu Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past DLC Çıkış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.2.2017 06:12:52

0
Valla fiyat bekliyorum çok pahalı su anda alınacak oyunlardan biridir

dinazorkulagi

25.2.2017 14:27:51

0
:)) ama oyun çok iyi :) demoyu denedim bloodborne u ne kadar özlediğimi gördüm .

Persona_Non_Grata

24.2.2017 18:20:08

0
Bütün parayı horizon a gömdük, fiyatı düşsün sıra bunda

moonquad

24.2.2017 16:15:22

0
Nioh hikayesi kısaca japon efsanesi fantastik bir oyun peki bunu bize nasıl yansıtıyorlar diye sormak isteyen varsa oldukça güzel effectler yapılmış ve gözü yormuyorlar.Oyunun diğer yanları ise müzikleri oyunun müzikleri pek duyulmuyor genelde savaşırken veya sinematikler de bazen ortaya çıkıyor kısaca pek müzik yok ama sinematikler oldukça kaliteli yapılmış.Oyunun atmosferi ise ben hiç beğenmedim çünkü bloodborne da yeni bir yer keşfettiğinizde burasıda neresi burada dikkatli olmalıyım diyordum ama nioh da böyle bir keşif yok doğal olarak atmosferde bildiğiniz normal bir oyun gibi yapılmış kısaca atmosferler berbat peki boss savaşlarının olduğu mekanlar yine berbat çünkü boss savaşı yeri gibi belli olmuyor bir kapı görüyorsunuz ve hemen diyorsunuz burada boss var ama içeri giriyorsunuz ve gayet normal bir boss savaş alanı görüyorsunuz ama bloodborne da boss savaşlarının alanları bir birinden tamamen farklı ve muhteşem tasarlanmışlardı.Peki bosslar nasıl nioh da bosslar çok çok kötü çizilmiş hiç beğenmedi neredeyse hepsi bir birine benziyor ve bloodborne gibi her boss bir birinden farklı değil çünkü bloodborne da her boss'un kendine has saldırı teknikleri vardı ama nioh da sanki hepsi aynı şekilde saldırıyor sonra geri sarıyor yine aynı şekilde saldırıyor kimi bosslarda ise çizimler o kadar kötü olmuş yapılmışki gözlerinizi yoruyor. Bloodborne göre niohdaki boss savaşları daha zor yapılmış.Bloodborne yolu ararken nioh da direk bölüm bölüm ilerliyorsunuz ve bu da oyun süresini kısaltıyor.Silah yapılandırması olayını pek beğenmedim + basma olayını filan görmedim tek beğendiğim özellik kullandığınız itemi istediğiniz sete hiç bir özelliklerini kaybettirmeden dönüştürmeniz bir de özel yetenek seçiyorsunuz şimşek ateş su toprak gibi yeteneklerini artıran ruhlar var bunlardan birini seçiyorsunuz ve aldığınız deneyim puanlarınız ile yeteneğinizi aktif etmek için dolduruyorsunuz sonra kullanıyorsunuz ama boss savaşlarında ben faydasını görmedim ama sıkıştığınız da kullanırsanız kurtuluyorsunuz.Grafikler yeterli oynanış idare eder hikayesi kaybettiğiniz özel yetenek ruhunuzu kurtarmak diyebilirim bu da çok basit gibi geldi bana oda idare eder. Benden oyun 80 aldı.

BSC Misafiri

24.2.2017 12:41:46

0
Bu türdeki en iyi kombat sistemi ve geliştirmelere sahip oyun. Diğer oyunların oynanışı yerinde sayıyordu Nioh ilaç gibi geldi

Dark Poison

24.2.2017 11:37:26

0
Dark Souls hastaları için Nioh 10 numara bir oyun.Ben de fiyatının düşmesini bekleyenlerdenim.Oyunla ilgili en sevdiğim şeylerden biri ise kendi zevkine göre grafik tercihlerini yapabiliyor olman.Artık konsolda da bu uygulamaya geçilmeli.

OldGamers86

24.2.2017 10:23:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dinazorkulagi Fiyatı düşsün kesinlikle alınacak bir oyun. Çok pahalı şuan
Ben de bekliyorum. Gercekten pahalı. Zırhları da kendiletinin olsun o fiyata.

dinazorkulagi

24.2.2017 10:03:46

+1
Fiyatı düşsün kesinlikle alınacak bir oyun. Çok pahalı şuan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız