Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh 2'den Boss Savaşı Videosu

 
Yayıncı Koei Tecmo'nun ve geliştirici Team Ninja'nın yeni oyunu Nioh 2'den oynanış videosu geldi. Giuseppe's Gaming - Twinfinite adlı YouTube sayfasının paylaşımında Nioh 2'nin zorlu boss savaşlarından birini görüyoruz ve Nioh 2'ye yeni eklenecek olan çok oyunculu savaşı görüyoruz.
 
Çok oyunculu savaş dediğimiz, daha önce Bllodborne'da gördüğümüz tarzda bir durum. Oyunun bosslarında bir arkadaşımızı çağırıp savaş sırasında bize yardım etmesini sağlayabiliyoruz ve oyun 3 kişiye kadar izin veriyor. Ancak bu videoda 2 kişilik versiyonunu görüyoruz.
 
Dün yaptığımız haberde, yapımcının açıklamasına göre oyunda bir kolay mod olmayacağını ama oyunculara yardım etmek için farklı yolları olduklarını sizlere aktarmıştık. 3 kişi bossla savaşabilme bu yardım yollarından birisi.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Nioh 2'nin 2020 yılının ilk aylarında PlayStation 4 için çıkması planlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Nioh 2 Koei Tecmo Team Ninja
Death Stranding 30 Dakikalık Oynanış Videosu Monster Hunter World: Iceborne'a Önümüzdeki Aylarda Gelecek Olan Güncellemeler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız