Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun yeni konsolu için gelişme! Beklenenden geç çıkacak

 
 
Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan Switch konsolu Mart 2017'de piyasaya sürüldü ve yıllar içinde iyi satışlar yapmaya devam etti. Ancak rakip markalar sistemlerini daha güçlü hale getirmeye devam ettikçe mevcut konsol yaşının belirtilerini göstermeye başladı. Bu durumdan dolayı Nintendo yeni bir konsol geliştirmeye başladı fakat konsolun yapımı henüz tamamlanmadı.
 
Raporlar yeni konsolun ne zaman piyasaya sürüleceğini ortaya koyuyor
 
 
 
Nikkei Asia'nın yeni bir raporunda Nintendo'nun bir sonraki konsolunun yapımında herhangi bir sorun olmadığı belirtiliyor. Bu sorunsuz geliştirme sürecine rağmen yeni konsolun henüz piyasaya sürülmeye hazır olmadığı bildiriliyor. Raporda konsolun 2024 baharından (ilkbahar) önce çıkmayacağı aktarılıyor.
 
Switch konsolunun altıncı yaşını doldurmasıyla beraber Nintendo, sistem satışlarının yavaşladığını itiraf ediyor. Bu doğrultuda şirket, 2024 mali yılı içerisinde yaklaşık 15 milyon konsol satmayı bekliyor ve hedefliyor. Bu satış hedefi etkileyici bir sayıyı ifade etse de geçen mali yılda satılan 17,97 milyon Switch konsoluna göre yıllık bazda yüzde 16,5'lik bir düşüşün göstergesi.
 
Nintendo öte yandan "Switch konsolunun piyasaya sürüldüğünden bu yana iyi sattığını ancak son dönemlerde bir yavaşlama içerisine girdiğini" bildiriyor. Bunun yanı sıra "Switch konsol satışlarını çıkarabildiği kadar yükseğe çıkarma" niyetinde olduğunu aktarıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
System Shock remake için geri sayım başladı: Oyunun yapımı tamamlandı Final Fantasy XVI seriyi bir üst boyuta taşımayı hedefliyor: Çıkışa az kaldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

juvecan

13.5.2023 17:26:05

+1
Su anda online üyelikle birlikte Nes,Snes,N64,Gba emülatörleri mevcut Switchte ,bazı oyunlar mevcut.ilerde oyunlarda emulator de çoğalır umarım.

Venomstr

13.5.2023 10:29:06

+1
Katılıyorum. Benim de en çok istediğim şeylerden biri. Böyle olursa tüm NES, SNES, Game Boy oyunlarını fırsat buldukça satın alırdım. Eski retro oyunlar benim gözümde yeni oyunlardan daha değerli. Tekrar tekrar oynanabilecek yüzlerce oyunu var. Eskiden alamadığımız oyunları bu şekilde alarak ömür boyu oynayabilmeliyiz. Kesinlikle yapılması gerekiyor.

BSC Misafiri

13.5.2023 09:44:42

+2
Nintendodan tek isteğim mağazasında kendi yaptıkları orjinal emülatörler yapması(GBA-DS-2DS-Wii-WiiU-Gamecube-N64) ve bunlar içinde eshop mağazasında yalnızca dijital içerik olarak satın alinarak indirilecek oyunlarını, tüm emülatörlerini satın alırdım yeminle!

Ziromen

13.5.2023 06:47:32

0
Bir nesil geriden geldiği için bir sonraki konsol ps4 gücünde olur.

Kartal Göz

13.5.2023 02:30:14

0
Yani adamların en çok satan oyunlarına bakıyorsun zaten öyle ğber süper grafikleri olan işler değil. Oyuncunun ihtiyacı olan eğlenceyi sağlıyor mu sağlıyor. Konsol satıyor mu satıyor, oyun satıyor mu satıyor. Bitti gitti. Sonradan port edilen AAA oyunlarda sorun olur olursa. Geliştiricilere işkence olur o kadar.

mehmetalpertr

13.5.2023 00:06:07

0
Switch iki defa aldım. İkincisi hala duruyor. Çok güzel bir konsol. Ama evet grafik olarak biraz zayıf kalıyor.

BSC Misafiri

12.5.2023 22:52:22

0
Konsolun Kasım da vs duyurulacağını biliyoruz. Duyulan DLSS özellikleri taşıyan Ps4 pro gücünde bir Switch 2 vs olacak. Nintendo Wii U sonrası Switch ile bir grafiksel sıçrama yapmamıştı. Bunda biraz olsun onu hissedeceğiz. Unreal Engine 5 işi bir Fire Emblem, Yeni 3D Mario oyunu ve dedikodusunu duyduğumuz Capcom'un Rebecca karakterinin başrolde olduğu RE oyunu gibi duyurular patlatacaklar görüntüsünde.

encuni

12.5.2023 22:33:04

+1
Son zelda oyunun incelemeleri aldığı puanlar ortada. Adamlar yaptığı konsolun suyunun suyunu cıkarana kadar sömürüyorlar

juvecan

12.5.2023 19:39:12

+2
Nintendo işini bilir dostlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız