Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Breath of the Wild'ın Devam Oyununu Yapma Sebebi DLC için Çok Fazla Fikrinin Olması

 
E3 2019'da duyurulduğu üzere, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devam oyunu yolda ve serinin yapımcısı Eiji Aonuma devam oyununu yapmalarındaki asıl sebebi açıkladı.
 
Kotaku'ya konuşan Eiji Aonuma tarafından belirtilene göre, geliştirici ekibin elinde Mart 2017'de çıkan The Legend of Zelda: Breath of the Wild için çok fazla indirilebilir içerik fikri varmış ve ekip sonunda bir devam oyunu yapmaya karar vermiş.
 
"The Legend of Zelda: Breath of the Wild için DLÇ çıkardığımızda bunun aynı dünyaya daha fazla unsur eklemek için harika bir yol olduğunu fark ettik. Fakat iş teknik konulara gelince, DLC oldukça fazla veri demek--önceden var olan bir başlığa veri ekliyorsunuz. Ve oyuna daha büyük değişiklikler eklemek istediğimizde DLC yeterli olmuyor. İşte bu yüzden bir devam oyununun uygun olacağını düşündük."
"Başlangıçta sadece DLC fikirleri düşünüyorduk fakat sonra birçok fikrimiz oldu ve dedik ki 'Çok fazla fikir var, hadi yeni bir oyun yapalım ve sıfırdan başlayalım,'"
 
"Devam oyununu yapma sebeplerinden biri de Hyrule'ü tekrar ziyaret etmek ve o dünyayı tekrar kullanmak istememdi, tabii bunu yeni oynanış ve yeni hikayeyi dahil ederek yapmak."
 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devam oyunu Switch için geliştiriliyor. Çıkış tarihi ve pek bir bilgi yok. Duyuru fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Elden Ring'in Hikaye Anlatımı Dark Souls'a Benzer Olacak Harry Potter: Wizards Unite 21 Haziran'da iOS ve Android için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.6.2019 23:50:05

0
Önceki oyunun kalitesinin üstüne çıkacağından eminim ama hikaye olarak serinin Twiglight Princess adlı oyunu daha ilgonçti bence.Ama oyun kesinlikle baş yapıt olacaktır. Ben sadece StarFox duyurmadılar diye kızgınım ...

darkdiva

22.6.2019 17:45:51

0
İlk defa yapıyorlar diyen arkadaş, hayır ilk defa yapmıyorlar. Daha önce Ocarina of Time’ın devam oyunu olarak Majora’s Mask’i yaptılar. Metascore’u 95’in altına inmedi. O yüzden gölgede de kalmaz, hatta çok müthiş bir oyun olabilir. İlk oyunun üzerine ekleyecek sonuçta. Heyecanla beklemedeyiz

BSC Misafiri

21.6.2019 12:57:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk switchi zelda ve mario için almıştım daha sonra beni cezbeden özel oyun çıkmayınca satmıştım bakalım buda aynı seviyede iyi olursa tekrar alırım switch
Hata etmişsin o kadar çok kaliteli oyun geliyor para nasıl yetiştiricem onu düşünüyorum.

rambocuk

21.6.2019 09:02:43

0
switchi zelda ve mario için almıştım daha sonra beni cezbeden özel oyun çıkmayınca satmıştım bakalım buda aynı seviyede iyi olursa tekrar alırım switch

Adol125

20.6.2019 22:55:34

0
El insaf Zelda'dan bahsediyoruz. -Yüzde 5 güzel ana görevler -Yüzde 5 pahalı dlc alanlar için güzel ana görevler -Yüzde 15 orta kalite yan görevler -Yüzde 75 boktan sıkıcı açık dünyada ıvır zıvır toplatma mantığıyla oyun yapan Ubi'nin Zelda kalitesinde oyun yapabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.

Kasatka

19.6.2019 23:08:29

0
Yav kardeşim İbo oyunu nere Zelda nere el insaf biraz. Zeldaya çok uzak biri olarak ilk Zelda mı BOW ile başladım ve hayran kalıp sırf Zelda icin 3ds alıp ilk iki orijinal oyunları da bitirdim (ocarina of time ve Majora Mask) ayrıca açık dünya oyunlarından nefret eden ben BOW in açık dunyasina bayıldım Hiç bir şekilde sıkılmıyorsunuz. Yapacak o kadar farklı şey vAr ki. Ya i kısaca eğer bu gün çıksın 60 Euro feda olsun. Unutmayın bozmandan devam eden nadir oyunlar vardır ki bunların içinde en iyisi de Zelda serisi .

BSC Misafiri

19.6.2019 22:36:50

0
Ben duyuruda dlc sanmıştım yani bunu nintendo ilkkez yapıyır aynı dünyada geçen 2. Bi oyun.Bundan dolayıda oyun bence ilki kadar ilgi görmeyecek ilk oyunun gölgesinde kalacak gibime geliyor.

mementopolis

19.6.2019 19:38:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yukardaki mementopolis isimli arkadasin ne nintendo ne zelda ne yapimci Eiji Aonuma hakkinda zerre bilgisi, fikri varsa bende Suriyeli olayim! Arkadas siz Nintendo ve Zelda'yi hatta Eiji Aonuma ne ile kim ile karistiriyorsunuz? Ne içiyorsunuz siz nasil bir kafa bu ya.
Hesap acta öyle yazayim sayin Bsc Misafiri. Bildirim gelsin ayrica. Switch sahibi olmak ile birlikte Zelda oyununa sahibim, eski konsol olmadigi icin Wind Maker 'i da emu da oynamistim. Ubisoft oyunlarindan bikmis biri olarak ayni tür ogeler görmekten gina geldi.

BSC Misafiri

19.6.2019 19:26:03

0
BotW'i oynama şansı buldum geçenlerde. Müthiş bir deneyimdi cidden. Özellikle verdiği keşif duygusu, efektleri falan çok iyiydi. Ubisoft oyunları gibi durmadan aynı şeyleri yapıyor hissini hiç yaşatmadı. Nintendo oyunlarına uzak biri olarak devam oyununu merakla bekliyorum diyebilirim.

BSC Misafiri

19.6.2019 19:25:59

0
Hikaye ve sinematik yönden daha kuvvetli olması gerekir

BSC Misafiri

19.6.2019 19:25:56

+1
Yukardaki mementopolis isimli arkadasin ne nintendo ne zelda ne yapimci Eiji Aonuma hakkinda zerre bilgisi, fikri varsa bende Suriyeli olayim! Arkadas siz Nintendo ve Zelda'yi hatta Eiji Aonuma ne ile kim ile karistiriyorsunuz? Ne içiyorsunuz siz nasil bir kafa bu ya.

BSC Misafiri

19.6.2019 18:42:50

+2
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Elerindeki daha az mâliyete sebeb olacak, bundan baska bir cevap yok bence. Ayni sekilde 60-70 dolardan satacaklardir. Expamsion pack gibi kisa bir oyun olursa vay hâlinize. Birde Oyuna Ubisoft oyunlarina bezser ogeler koymuslarki evlere senlik. oyunu böyle toplamali moplamali bir oyun yapacaklarsa cidden söylüyorum kalsin istemez.
Ben oyunu beğendim. Bugün her oyun açık dünya içinde birşey toplatıyor. Bunu yaparken sıkıyor mu sıkmıyor mu o önemli. Yemek olayı bir kere çok güzel bir fikir. Nintendo Mario ve Zelda için hiçbir zaman maliyete takılmadı. Hele devam oyunu yaptığı az sayıda oyunun kalitesini gördük. BotW ekibi 300 kişinin üstünde en erken 2021 çıkacak büyük crossgen olacak bir oyunu şimdiden gömmek manasız. Ayriyetten fragman oynanışta değişikliklere geleceğini belirtiyor. Nintendo Ubisoft değil bunu gözden kaçırma.

mementopolis

19.6.2019 17:31:34

0
Elerindeki daha az mâliyete sebeb olacak, bundan baska bir cevap yok bence. Ayni sekilde 60-70 dolardan satacaklardir. Expamsion pack gibi kisa bir oyun olursa vay hâlinize. Birde Oyuna Ubisoft oyunlarina bezser ogeler koymuslarki evlere senlik. oyunu böyle toplamali moplamali bir oyun yapacaklarsa cidden söylüyorum kalsin istemez.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız