Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo of America, Mario & Luigi'yi Markalaştırdı

 
Nintendo'nun en popüler yapımlarından olan Mario & Luigi tekrar markalaştırıldı. Mario & Luigi: Superstar Saga, Mario & Luigi: Bowser's Inside Story, Nintendo 3Ds Mario Luıgı Dream Team Bros ve Mario & Luigi: Partners in Time gibi yapımların geliştiricisi olan AlphaDream geçtiğimiz yıl ne yazık ki batmıştı.
 
Ancak AlphaDreams'in batmış olması Nintendo'yu markadan vazgeçtirmiş gibi durmuyor. Nintendo of America, Güney Amerika'da Mario & Luigi'yi yeniden marka haline getirdi. Markanın açıklamasında ise "bilgisayar oyun kartuşları, oyun bellek kartları, bilgisayar oyun yazılımı, video oyun bellek kartları, interaktif eğlence yazılımı, video oyun" gibi etiketler bulunuyor.
 
Elbette bu Nintendo yeni Mario & Luigi oyunu yapacak anlamına gelmiyor olabilir. Sadece markayı güven altına almak istemiş de olabilirler. Ancak umarız yeni oyunlar görürüz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Oyuni mario & luigi mario luigi markalaştırdı nintendo patent yeni oyun rpg
Haftanın Espor Gündemi: 28 Bethesda, Fallout 76'nın Wastelanders Güncellemesini Test Edecek Oyuncular Arıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

14.1.2020 00:30:54

+1
Şu sitede "Mutlak Sıfır" gibi adamları gördükçe 2020'de bu insanların hala nasıl yaşadığını düşünmeye başlıyorum. Neyse gülüp geçeyim bari.

mehmetalpertr

13.1.2020 12:05:42

+2
O senin dediğin düğme EA ve Ubisoft'da var. Nintendo'nun mario ve zelda oyunlarının çoğu birbirinden farklı oynanışa sahiptir.

altunuz

13.1.2020 05:19:31

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Evet Witcher 3 seni bambaşka diyarlara götürürken Mario bildiğin Mario her oyunda aynı şey. Evet Witcher 3 daha yetişkin kesime hitap eden oyun, yani sana gerçekten o dünyayı yaşatıyor. Nintendo oyunları bence çocuk oyunu ben 10'lu yaşlardayken zevkli geliyordu bu tip çiçekli böcekli oyunlar.
Hocam mario için yaptığın yorumu Fifa veya Pes serisi için yapsan sana hak veririm. Her sene çıkmasına rağmen çok az grafiksel değişim gösterir ve en belirgin farkı çıktığı seneye uygun olarak takımların güncel kardosu vs gibi değişimlerdir. Yani eski oyuna aslında bir güncelleme veya küçük bir dlc olarak gelebilecek şeylerdir. Mario serilerinde ise bu durum biraz daha farklı. Her sene çıkmazlar ve her ayrı seride ayrı bir oynanış stili vardır. Mario bros serisi yatay bakış açısına sahiptir. Mario 64, Odyssey gibi oyunlar seni çok farklı haritalara götüren, yarı açık dünya diyebileceğimiz gerçekten eğlenceli haritalara sahiptir. Paper Mario adında rpg oyunu vardır. Mario Kart adlı güzel bir yarış oyunu vardır. Bu serilerden zevk almazsan seni anlarım. İnsan her şeyi sevecek diye bir şey yok ama bence çocuk oyunu demen bana komik geliyor. 25 yaşındayım ve hala fırsatını bulduğumda yeni oyunlarını zevkle oynar, nostalji yapmak istediğimde ise emülatör yükleyip Super Mario World adlı Snes oyununu tekrar bitiririm.

Guest-AEF248198

12.1.2020 23:34:00

0
Evet Witcher 3 seni bambaşka diyarlara götürürken Mario bildiğin Mario her oyunda aynı şey. Evet Witcher 3 daha yetişkin kesime hitap eden oyun, yani sana gerçekten o dünyayı yaşatıyor. Nintendo oyunları bence çocuk oyunu ben 10'lu yaşlardayken zevkli geliyordu bu tip çiçekli böcekli oyunlar.

altunuz

12.1.2020 22:40:02

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Nintendo da Mario yapıcı tuşu var sürekli Mario üretip duruyorlar. Saçma sapan abartılan oyunlardan gına geldi. Adam Witcher 3 gibi yapıma 100 vermez ama gider buna 100 verir, Zelda'ya 100 verir. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_ohmygod.gif" alt="" border="0" align="middle">
İkisinin de verdiği keyif ve içerik bambaşka.

Guest-AEF248198

12.1.2020 21:39:14

+1
Nintendo da Mario yapıcı tuşu var sürekli Mario üretip duruyorlar. Saçma sapan abartılan oyunlardan gına geldi. Adam Witcher 3 gibi yapıma 100 vermez ama gider buna 100 verir, Zelda'ya 100 verir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız