Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo eShop Rusya'da Bakım Moduna Alındı

 
 
Nintendo, Ukrayna'nın devam eden işgali nedeniyle Rusya'daki satışları durdurmak için hamle yapan şirketler arasına katıldı. Ruble cinsinden ödemelerin askıya alınmasının ardından Rusya Nintendo eShop "bakım moduna" alındı.
 
Rus Nintendo web sitesindeki bir gönderide şu ifadeler yer alıyor: "Nintendo eShop'ta kullanılan ruble cinsinden ödemelerin askıya alınması nedeniyle, Rusya'daki Nintendo eShop geçici olarak bakım moduna alındı. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bu durum hakkında yeni güncellemeleri sizlerle paylaşacağız."
 
Öte yandan CD Projekt Red'de Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle Rusya ve Beyaz Rusya'daki tüm dijital ve fiziksel oyun satışlarını askıya aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Halo Infinite'in Çok Oyunculu Baş Tasarımcısı 343 Industries'ten Ayrıldı CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve The Witcher'ın Rusya'daki Satışlarını Durdurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.3.2022 13:30:03

0
Bahane kardeşim kimse kusura bakmasın hadi kitle az oyunlar satmıyor vs diyelim peki mobil marketlere ücretsiz oyunları koymamanın ne gibi bir izahı var ? Oyun ücretsiz market dijital yani ne gibi bir kaybın olabilir senelerdir bir çok oyun hala yok. Pokemon Go bile kaç sene sonra geldi. Arjantin,Meksika, Afrika ülkeleri var ama Türkiye’ye gelince bahaneler bitmiyor.

BSC Misafiri

6.3.2022 23:38:52

0
Hala nintendo oyunlarına çocuk oyunu diyenler var 2022 yılındayız el insaf ya.

BSC Misafiri

6.3.2022 22:08:37

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu Japonlar Türkiye'yi neden eshop a eklemiyor acaba az çok kitle var burada
NCK: Bizi pazardan saymıyorlar! Oyunları da biz Türkler için çocuk oyunu gibi şeyler. Mario, Zelda vs. İsteseler, reklamla, uygun fiyat politikalarıyla çocuklardan başlayarak bir pazar yaratabilirler ama ya ihtiyaçları yok, şu halleriyle kazanaçları iyi ya da riske girmek istemiyorlar. Japon kardeşlerimiz bizim!

BSC Misafiri

6.3.2022 11:44:52

+4
Bu Japonlar Türkiye'yi neden eshop a eklemiyor acaba az çok kitle var burada
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız