Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Zelda: Breath of the Wild Videosu Eşliğinde Mutlu Tatiller Diliyor

 
   Nintendo, kullanıcılarına mutlu tatiller dilediği resmi websitesini açtı ve bununla birlikte The Legend of Zelda: Breath Of the Wild için de kısa bir video paylaştı. Ana karakterimiz Link'in kalkanı ile birlikte snowboard yaptığı bu videoya aşağıdaki oynatıcıdan veya yeni açılan websiteden ulaşabilirsiniz.
 
   The Legend of Zelda: Breath Of the Wild 2017 yılında Wii U ve Nintendo Switch'e gelecek. Net çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
NieR: Automata Standart PS4'te 1600×900 Çözünürlük, PS4 Pro'da ise 1920×1080 Çözünürlük Sunacak Just Cause 3 Steam'de 22,25 TL
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

18.12.2016 00:24:47

0
I'm supreme grand master troll, The God of Troll. @d3vstator, abi sanırsam sadece söylenti gibi. 2007'de Gamecube'e Zelda çıkarmıştı Nintendo, bu geleneği devam ettirecektir diye düşünüyorum. Saygı ve sevgilerimle.

Kevin Garnett

17.12.2016 20:26:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hocam arkadaş Nintendo sahibi, Zelda hayranıdır benim gibi. Bu dedikodu onun da canını sıktı biraz...
Haaa iyi o zaman hocam, Wii U'ya çıkar kesinlikle. O kadar reklamdan sonra Wii U'ya çıkarmamaları büyük tepki toplar ki artık Nintendo eskisi kadar geri kafalı bir firma değil. Yakın zamanda gelen Maxwell GPU ve bu haber gibi saçma, asılsız haberler çıkmaya başladı. Belki de biri insanlara Nintendo hakkında kötü ve doğru olmayan bilgiler veriyordur. Yani önerim öyle saçma haberlere Nintendo doğrulamadıkça inanmamanız

İdrak İstimlak

17.12.2016 19:07:53

+1
Hocam arkadaş Nintendo sahibi, Zelda hayranıdır benim gibi. Bu dedikodu onun da canını sıktı biraz...

Kevin Garnett

17.12.2016 18:25:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

Beyefendi siz troll, goblin, elf, gremlin, gargoyle, alyen misiniz? Nintendo'yu çok seviyorum,büyük sempatim ve saygım var. Şayet The Legend of Zelda: Breath Of the Wild Wii U versiyonu iptal edilirse, forumda Nintendo'ya ana avrat söveceğim. İsterseler 1 ay ceza versinler. Biz Wii U'yu niçin aldık??? Ağır söverim mirim, affetmem.
Hocam mesaj geçmişinize baktım bir de imzanıza falan baktım anlamadım trollüyor musunuz ne yapıyorsunuz

İdrak İstimlak

17.12.2016 10:36:12

+1
Mesele değil, ben ilk mesajı yazarken işte olduğum için biraz acele ile link vermeden yazmıştım, yanlış anlaşılma olmuştur muhakkak. Her ne kadar resmi bir açıklama olmasada ben açıkçası bunun gerçek olmasından korkuyorum. Bir kaç gün önce arkadaşıma sohbet esnasında böyle bir şeyin olmasını bekliyorum demiştim. Hemen ertesinde böyle bir dedikodu çıktı, inşallah gerçek değildir. Forumda yazdığım mesajlara gelince, maalesef troll kaynıyor ve bu troll lerle bir bilgi paylaşımı yapmak istemiyorum. Çünkü ne yazarsanız yazın adamların kafası aynı. Tepki olarak ortaya çıkan bir durum. Her ne kadar bu üyeler kendileri ile bizlerin de bir şeyler paylaşıp yararlı olmasına engel olsa da, yapacak bir şey yok. Bu saatten sonra da böyle ortamlarda bir şey paylaşılmaz.

ScottishJR

17.12.2016 05:03:57

0
bide dostum siz onceden cok guzel aciklayici, olumlu, okudugumda birseyler ogrenmemizi saglayan yorumlar yapiyordunuz ama niyeyse son zamanlarda daha cok olumsuz, hep bir kotuye gidis, bazen bos sayilabilecek yorumlar yapiyorsunuz yada ben oyle hissediyorum.yani yanlis anlamayin lutfen.kalbinizi kirdiysamda ilk mesajda ozur dilerim ama biraz daha olumlu yaklasalim olaylara.bende uzuluyorum bazi seylere ama her zaman icimdeki iyimserligi korumaya calisiyorum olumlu olmaya calisiyorum.sizide oyle gormek isterim.

ScottishJR

17.12.2016 04:22:04

0
dostum sitelerde listelenmemisinin en buyuk nedeni oyunun Mart ayinda cikmayacak olmasi.belkide gelir Mart ayinda kesin bilgi yok ama Wii U'ya cancelled gibi bir durum kesinlikle yok.kac yildir oyunu Wii U icin gelistiriyor Nintendo.Switch'te araya girince biraz zaman uzadi malesef.boyle birsey olsa ilk benim haberim olur.cok degisik kaynaklardan takip ediyorum Nintendo'yu.hatta Switch hakkinda baya bilgim var.anakonu'dan yazdiklarima bakabilirsiniz.hepsi tek tek cikiyor ve cikicak.

ScottishJR

17.12.2016 04:16:02

0
dostum iptal gibi bir durum yok merak etmeyin.sadece oyun Mart ayinda gelmeyecegi icin suan listelerden kaldirildi.yaz aylarina dogru gelecekmis oyun malesef.zaten Nintendo hicbir zaman acikladigi bir oyunu cancelled yapmadi.Nintendo'yu oyle indie devoloper'lariyla karistirmayalim.

Guest-E87629FD5

16.12.2016 21:51:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Yahu severek kullandığım bir cihazın, en sevdiğim serisi için niye troll'lük yapayım? Konu N4G'de en çok ilgi gören haberlerden birisi. Büyük firmalar ön siparişleri iptal etmeye başladı, Biccamera, Yamada Denki gibi önemli Japon sitelerinde oyun artık listelenmiyor. Gönlümüzden geçen oyunun WiiU'ya da çıkması, resmi bir açıklama yok ama bence bir kaç gün içinde net olarak bir açıklama yapılır...
Beyefendi siz troll, goblin, elf, gremlin, gargoyle, alyen misiniz? Nintendo'yu çok seviyorum,büyük sempatim ve saygım var. Şayet The Legend of Zelda: Breath Of the Wild Wii U versiyonu iptal edilirse, forumda Nintendo'ya ana avrat söveceğim. İsterseler 1 ay ceza versinler. Biz Wii U'yu niçin aldık??? Ağır söverim mirim, affetmem.

BSC Misafiri

16.12.2016 21:40:00

0
Bu noktadan sonra iptal edilmez...

İdrak İstimlak

16.12.2016 18:32:32

+1
Yahu severek kullandığım bir cihazın, en sevdiğim serisi için niye troll'lük yapayım? Konu N4G'de en çok ilgi gören haberlerden birisi. Büyük firmalar ön siparişleri iptal etmeye başladı, Biccamera, Yamada Denki gibi önemli Japon sitelerinde oyun artık listelenmiyor. Gönlümüzden geçen oyunun WiiU'ya da çıkması, resmi bir açıklama yok ama bence bir kaç gün içinde net olarak bir açıklama yapılır...

ScottishJR

16.12.2016 17:11:20

0
dostum gelmissiniz buraya kim oldugu belli olmayan birinin blog sitesinde paylastıgı bilgiyi kaynak olarak eklemissiniz.Nintendo acıklama yapar paylasırsınız bunu bilgi olarak.ama daha soylenti bile olmayan bir seyi burada kesin oldu gibi soylemeniz bunu bilgi vermekten cok trolluk olarak yaptıgınızın kanıtı.kaynak denen o degil budur; http://www.nintendo.com/games/detail/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-wii-u @d3vstator

İdrak İstimlak

16.12.2016 16:26:03

+1
Dostum ile troll kelimesi aynı mesaj içinde garip duruyor. İnsan merak eder açar bir internete bakar sonra hakaret eder. Biz de en az sizin kadar bu oyunu bekliyorduk, bir bilgiyi paylaşmanın neresi troll'lük açıklayın, öğrenelim, cahil kalmayalım. http://blog.goo.ne.jp/kojiparapa/e/0b8be29cf77f169d3cd7bd2912ea8303

İdrak İstimlak

16.12.2016 07:46:00

+1
Oyunun WiiU sürümü maalesef iptal edilmiş. Daha iki gün önce arkadaşa iptal edilme olasılığı yüksek diyordum da bana inanmıyordu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız