Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Wii U'da Fiyat İndirimi Yaptı!

 
   Nintendo, şu an için Amerika'da geçerli olacak fiyat indirimini onayladı. Konsolun çıktığı günden bu yana başarılı bir satış performansı yaşayamaması, üstüne gelen yeni nesil konsollar sonrası Nintendo, Wii U'nun Deluxe paketinde 50$'lık indirime gitti.

  Avrupa marketlerinde de şu an büyük indirimlerle satılan ürünün, önümüzdeki dönemde çıkış yapacak oyunlarla birlikte beklenen satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

   Bu fiyat indiriminin ardından Nintendo yeni, sınırlı sayıda üretilmiş Nintendo Wii U - Zelda: Wind Waker paketini duyurdu. 20 Eylül itibariyle raflarda yer edecek bu özel paket 299$'dan satışa sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo wii u wii fiyat indirimi
South Park: TSoT'dan Oynanış Videosu Görüldü Nintendo, Nintendo 2DS'i Duyurdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

furkangoth

28.8.2013 23:46:53

0
Gayet iyi bir hamle şimdi sıradaki iyi haber de Nintendo'nun Türkiye piyasasına girmesi olursa tadından yenmez.

Bowser Zeki

28.8.2013 23:26:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: omris2013 ps4 dururken niye alayım belki nintendo oyunları için ama zaten sevmiyorum oyunlarını
Bizde adam öldürmeli oyunları sevmiyoz ama ps3 ve psp miz var. Fanboyluk bu olsa gerek.

omris2013

28.8.2013 21:25:56

0
ps4 dururken niye alayım belki nintendo oyunları için ama zaten sevmiyorum oyunlarını

BSC Misafiri

28.8.2013 21:22:38

-2
Nintendonun kitlesi olabilir ama buna daha cok el konsolu kitlesi diyelim. Wii dönemi gecti Wii u dan wii kullanicilari memnun degil, öyle bir basari beklenmesin. Cikaracagi kaliteli oyunlar satisi arttiricaktir. Ekranli joystick fikri ne yazik ki olmadi. Fikir bazin da hos olsa da uygulama da pek islevsel ve eglenceli degil. Nintendo ne sony gibi hardware dan anliyor ne de micro gibi yazilimdan. Komik olan dunya kadar parayla buralara yatirim yapmamalari. Nintendo önce kendi kitlesi disinda kalan oyunculari cekebilmek icin birsey sunmaliydi wii U da bunu donanim ile yapmadiysa oyunla yapmasi zor gorunuyor. Wii u da GC gibi bir yola dogru hizla ilerliyor. Karsisin da online vs bir yigin konuda asama kaydetmis sony ve micro var. Problem online falan da degil. kendi kullanici kitlesinin bile konsolu begenmemesi, almamasi.

Noctis_Strife

28.8.2013 21:03:51

+2
X adlı JRPG, Nintendo oyunları ve Bayonetta 2 için ciddi ciddi almayı düşünüyorum, ama bir indirim daha bekleyebilirim.

BSC Misafiri

28.8.2013 20:27:31

0
Yeni nesil konsollar çıkınca nintendo ya yeni nesilde yeni bir konsol çıkarmak zorunda yada savaşı kaybedicek.Burda ps4 ve xonedan bahsediyoruz bu iki konsola kafa tutması için fiyat indiriminden çok dafa fazlası gerek. Nintendo; DS, Wii ve 3DS'de savaşı kaybetmedi aksine el konsollarında fark açarak ezdi geçti. Konsollara ve oyunlara sadece donanım gücü açısından bakmak Nintendo dünyasından pek çok oyunu hiç oynamadığın gerçeğini ortaya çıkarır. Nintendo'nun kendi kitlesi var, Playstation oyunlarını sevenlerinde ayrı kitlesi var. Neyin ne olduğunu bildiğim için her iki konsolu da satın alacağım. Bir oyun serisini oynamadan hakkında olumlu da olumsuz yargıya varmakta aynı derecede yanlıştır kardeş.

BSC Misafiri

28.8.2013 20:05:28

0
Konsolun çok satmaması fiyatından değil rakiplerinden 1 sene önce çıkmasına rağmen 1. parti oyunların çoğunun piyasada olmaması bir yana Legend of Zelda gibi oyunların tanıtım videolarının bile hayranlara sunulmamasıydı. Evet Zelda Wii U'nun tec demosu yayınlanmıştı fakat Nintendo eski bir grafik motoruyla ve başka yapım ekibi tarafından yapıldığını geçenlerde açıkladı. Yani Zelda Wii U için rahat 1,5 sene daha bekleyeceğiz.

BSC Misafiri

28.8.2013 20:05:11

+1
Delüks pakette 50 dolar indirim gayet iyi, Wii U ve PS4 ile bu nesilde bir sürü kaliteli oyun beni bekliyor.

SenJi

28.8.2013 20:05:09

0
Yeni nesil konsollar çıkınca nintendo ya yeni nesilde yeni bir konsol çıkarmak zorunda yada savaşı kaybedicek.Burda ps4 ve xonedan bahsediyoruz bu iki konsola kafa tutması için fiyat indiriminden çok dafa fazlası gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız