Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, VGX'te Yeni Oyun Duyurmayacak


     Nintendo son dönemlerde sıkı hayranları tarafından da yoğun biçimde eleştirilen bir firma. Bunun sebebi ise sanılanın aksine Wii U'nun donanımı gibi şeyler değil, firmanın yeterince oyun çıkarmadığı ve 3. parti geliştiricilerle anlaşma konusunda başarısız kaldığı yönünde.
 
    Bu eleştirilerin pek de haksız olduğunu söyleyemeyiz. Çok sayıda duyurunun yapılacağı Spike TV'nin VGX ödül töreninde Nintendo'nun da yer alacağı duyurulmuştu. Açıklamalara göre Nintendo ödül töreninde yeni bir oyun göstermeyecek, daha önce duyurulan bir oyunun yeni videosunu gösterecek.
 
    Wii U için özel olarak geliştirilecek The Legend of Zelda oyununun tanıtılmasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklar. Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime'in Donkey Kong Country: Tropical Freeze'in yeni videosunu göstermesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo Wii U Konsol Console VGX
Skull Kid, Super Smash Bros'ta Göründü Avrupa PSN'de En Çok Satan Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.12.2013 16:17:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU VGX hic kuskusuz sony nin insanlari buyuledigi fuardir nintendodan birseyler gormek tabi guzel olurdu ama ben sony den guzel duyurular bekliyorum
daha çok beklersin

Sertug91

7.12.2013 13:15:09

0
VGX Tam olarak ne zaman ben bugün sanıyordum (01.00) ?

TLOU

7.12.2013 10:34:33

+1
VGX hic kuskusuz sony nin insanlari buyuledigi fuardir nintendodan birseyler gormek tabi guzel olurdu ama ben sony den guzel duyurular bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız